Polskie rapy a klimat

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Payn3

Polskie rapy a klimat

Post autor: Payn3 »

Ziomeczki, taka sytuacja: normalnie jest impezka, albo normalnie imprezowy klimat, wódeczka, piwka i te sprawy. No i mój ziom bierze głośnik JBL za pińćset złotych i puszcza rapy. Problem taki, że on w tym czasie nakurwia jakieś truskulowe gówna z przekminkami typu Szuwar, smętne bity na loopach i ogólnie no kurwa cmentarz w chuj jest. I tak nawala od Haju Złote Twarze do innych truskulów i ja mu mówię, że chłopie kurwa pijemy, bawimy się a ty napierdalasz jakieś smuty, że typowi brakowało 12 groszy do piwa. I on do mnie mówi, że to jest rap! Że to są przekminki, że rap od serca kurwa. On nie chce słuchać typów w stylu rym do rymu ile takich skurwysynów. Powiedzcie dla mnie, czy ja jestem jakiś jebnięty że na imprezie chcę posłuchać Gurala co pierdoli trzy po trzy na bujającym bicie o dupie maryny czy serio można się bawić przy jakimś kurwa HuczHuczu co płacze jak mu ciężko bo dupa go rzuciła? Dla mnie to jest pojebane.
ksiazenieporzadek

Re: Polskie rapy a klimat

Post autor: ksiazenieporzadek »

W takiej sytuacji puszczasz EKIPĘ i jest gicik

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Może to melancholijny typ i on lubi wódę na smutno, więc pije wódę i słucha Ich Troje Huczu Hucz
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Mko21

Post autor: Mko21 »

Zarówno Gurala jak i Hucza mega przypał puszczać na imprezie, ogarnijcie się oboje
Nie pal jointów, nie pal wiader, pal aluminium i majkę czasem walnij w kabel
Awatar użytkownika
fromage

Post autor: fromage »

ale za to nie przypau puscic Ekipe i kazdy sie bawi, od malolatek do starszych gitow, od truskulowcow do tych z ciasnymi spodniami, a i nowy kawalek za tydzien takze elo : )

nie wiem mysle ze YOUNG LEOSIA ale to drill nie przypau dac na imprezce albo o taki miksik tez fajny a o kurcze bo prawie zapomnialem przeciez pierwszy w polsce rapowy album to perfekto na impreze czyli SCiB 2014 od belmondawga i kazika
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Chłop se lubi posłuchać Szuwara na imprezie i trzeba zakładać temat o niczym, ech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Finn

Post autor: Finn »

ksiazenieporzadek pisze: 16 maja 2021, 10:50 W takiej sytuacji puszczasz EKIPĘ i jest gicik
Zyciedepczewyobrazie

Post autor: Zyciedepczewyobrazie »

Kto normalny w ogóle słucha rapu
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

white 2115 - california i jazda z impreza prosta sprawa
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch