Sentino
Re: Sentino
nie boj zaby ziom,w te lato temat ekipy nabije wiecej stron niz sentino
wierze
wierze
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
-
ksiazenieporzadek
- yungXpaproch
no jak juz po raz niezliczony przychodzi taki kasztan, podbija temat, nabija posty to ma w chuj stron i ciagle jest na pierwszej/drugiej stronie kategorii "wykonawcy"
No i huj ze podbijam. ja mam czyste sumienie bo pojechałem z ta kurwa i huj
- yungXpaproch
to sie nie dziw ze ma w chuj postow i jest wysoko no kurwa 
- SentoAlainDelon
@Explota
Dobrze że dziś zaśniesz spokojnie, przyda ci się bo jutro szef na łopatę cię wysyła, powodzenia w ten upał. Trzymaj się, mam nadzieje że masturbator i intruz ci pomagają w tych ciężkich chwilach z walkmana.
Dobrze że dziś zaśniesz spokojnie, przyda ci się bo jutro szef na łopatę cię wysyła, powodzenia w ten upał. Trzymaj się, mam nadzieje że masturbator i intruz ci pomagają w tych ciężkich chwilach z walkmana.
Nie robie na zadnej lopacie palancie a nawet. jakbym robil to nie wodze w tym nic zlego lepiej rowy kopac niz krzyczec halo policja. lachmyto
Dodano po 3 minutach 10 sekundach:
Dodano po 3 minutach 10 sekundach:
Huj z tym ile ma postow. chodzi o to ze ma tu same propsy a powinien miec jecgane bądź w ogole damnatio memoriae dla cwela powiinno byc i. i moze przyczyniam sie do wiekszej ilosci postow ALE jako jedyny napisalem jak to z ta kurwa jest i takie posty moga tu byc i to jest ok.
- yungXpaproch
jak narazie jest dominatio genetae, z czym do ludzi chlopie
- SentoAlainDelon
@Explota
Skup się najpierw na poprawnej pisowni w języku polskim, a następnie wplataj inne języki. Mam poważne obawy że jedna z twoich błyskotliwych dziarek zawierających uliczno-patologiczną maksymę posiada błąd ortograficzny. Mógłbyś wysłać zdjęcia swych tatuaży?
Nowy feat
Skup się najpierw na poprawnej pisowni w języku polskim, a następnie wplataj inne języki. Mam poważne obawy że jedna z twoich błyskotliwych dziarek zawierających uliczno-patologiczną maksymę posiada błąd ortograficzny. Mógłbyś wysłać zdjęcia swych tatuaży?
Nowy feat
explota ciekawy nick bo co to w sumie jest ex plota, jakis performens to konto
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.
No najpierw sam sie naucz pisac zanim zaczniesz poprawiac innych. a pokazac to ci moge co najwyżej huja łobuzie. idz se słuchaj dalej sentiny i jegobgangsterskich nut ze swiadomoscia ze odruch obronny tego pseudo bandziora w razie klopotow to halo policja Haha wstyd jak huj słuchać takiego czegoś i to moj ostatni postt w tym temacie bo wstyd nabijac posty temu czemus nara
- SentoAlainDelon
@Explota
Mam nadzieje że twoja Jessica w Polsce na którą tyrasz w UK znajdzie lepszego ojca dla waszego dziecka. Tobie natomiast życzę abyś w końcu nauczył się języka angielskiego i dodasz sobie polską klawiaturę w swoim iphonie. Może wtedy zaczniesz używać znaków diakrytycznych.
Mam nadzieje że twoja Jessica w Polsce na którą tyrasz w UK znajdzie lepszego ojca dla waszego dziecka. Tobie natomiast życzę abyś w końcu nauczył się języka angielskiego i dodasz sobie polską klawiaturę w swoim iphonie. Może wtedy zaczniesz używać znaków diakrytycznych.
- yungXpaproch
czyli jednak boli go ze nabija posty na temacie sento 
O kurde, nie pisałeś że jesteś z Radomia. Napiszesz coś więcej?fromage pisze: ↑14 maja 2021, 22:52 Siedziałem z TPSem na Koziej Górze. Nie ocenam sposobu, w jaki zapewnil sobie skrócenie wyroku, bo łatwo być sztywniutkim nie mając niczego i nikogo, ale rodzina i dzieci jednak troche zmieniają optykę. Każdy, kto nazwie go frajerem, rozjebusem itd. powinien zadać sobie pytanie – czy nie postąpiłby tak samo będąc na jego miejscu? Więc ciężko mieć do chłopa pretensje, po prostu życie postawiło go w nieciekawej sytuacji. W ogóle mnie też nie dziwi, że praktycznie nie wraca do tematu samego pobytu w więzieniu, nie wysyła pozdrowien do wiezienia itd, też chciałbym o tym jak najszybciej zapomnieć.
@Explota Tu es cinaedus et fellator.
Explota amat omnes
Oderint dum metuant
Eres explota en la comisaria frajerze nieumyty
Explota amat omnes
Oderint dum metuant
Eres explota en la comisaria frajerze nieumyty
#free2rzyn
- yungXpaproch
juz dostal bana? ehh... co prowo to gorsze