Kazik Klimat

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Ardrian
Zbanowany

Re: Kazik Klimat

Post autor: Ardrian »

Przeczytałem - oszalałem - Renifer pewnie w grobie się przewraca ... Zostańcie lepiej przy pisaniu o tym co jest tu i teraz bo żaden z was racji nie ma . @GoodStuff mniej więcej (bardziej mniej niż więcej ) ale powiedział co wiedział, bo o tym to krążą legendy najróżniejsze ale @barbadoses to w dupie był i gowno widział wiec nie wiem po chuj się wypowiada na takie tematy .
Nie orientuje się w tym co się tam dzieje teraz ale kiedyś Bydgoskie to była potęga , najsztywniejsza dzielnica (włączając w to koszary ). Nie pamiętacie pewnie ale kiedyś Psiarnia bała się tam nawet wjeżdżać a jak po kogoś wpadali to na kilkanaście suk w hełmach z tarczami i palami . Działo się tam grubo , az miło powspominać. Ale mentalność ludzi była wtedy inna , stara gwardia miała lata swojej świetności a teraz to jak wszędzie ...
Awatar użytkownika
GoodStuff

Post autor: GoodStuff »

Ardrian pisze: 13 maja 2021, 19:25 Przeczytałem - oszalałem - Renifer pewnie w grobie się przewraca ... Zostańcie lepiej przy pisaniu o tym co jest tu i teraz bo żaden z was racji nie ma . @GoodStuff mniej więcej (bardziej mniej niż więcej ) ale powiedział co wiedział, bo o tym to krążą legendy najróżniejsze
Zgodze sie z roznymi wersjamii co do Rentlfjesza ale akurat to co opisalem to fakty ,wybuch bomby na Bydgoskim 98 rok i pozniej strzelanina w sadzie do tego zabojstwo pod Filmarem to wszystko wyniki wojny Renifera z Bananem . Co do reszty sie zgodze i jak mowie ja sie tam wychowalem w latach 90 i 00 i wtedy ta dzielnica wlasnie takie realnia byly a co policji to nie wiem czy ty pamieteasz ale na Bydgoskiej znajdowal sie owiadny zla slawa komisariat ,ojciec mi opowiadal ze za komuny ladne tam sciezki zdrowia odchodzily ,wogole jest fajny odcinek co do tych czasow z serii sylewtki polskich gangsterow wrzucam link jak by kogos interesowaly takie tematy ,ogolnie dosc fajny cykl

https://www.youtube.com/watch?v=cBjize8mp_o
Ardrian
Zbanowany

Tak oczywiście , co do bomby masz racje (zreszta wspominasz o jednej z wielu :) ) a co do strzelaniny w sądzie to do tej pory nie wiadomo kto zaczął strzelać , ale faktycznie było to pierwsze takie wydarzenie w Polskim sądzie. Komisariat był ale nie dawało to zbytnio efektów a dzielnicowy przymykał oczy na większość rzeczy i dawno już został zlikwidowany . Pod filmarem zginął Sobieraj i jak się okazało później był to przypadek bo celem miał być kto inny . W całej tej historii pomineles jednak bardzo ważna postać pochodząca z bydgoskiego która miała na tym osiedlu większe uznanie niż Renifer a wręcz była jego wrogiem - Kotara .

Dodano po 23 minutach 56 sekundach:
To znaczy w późniejszym etapie tej historii . Zreszta zapytaj taty , na pewno będzie wiedział .
barbadoses
Zbanowany

Post autor: barbadoses »

no jak nie zapuszczają mordko za mostem, zapuszczaja tylko po prostu bluzy zmienili na wasze :D

Kazik/Adrian/Wojtek - nie unoś się tak wariacie, powodzenia na walce, trzymam kicuki żebyś usadził Żuroma, piona ! ja to sie ciesze że uniknąłem latających kul i noży jak się bawiłem na bp, o mały kurwa włos :)
Awatar użytkownika
GoodStuff

Ardrian pisze: 13 maja 2021, 21:04 ręcz była jego wrogiem - Kotara .
W jednym watku wspomnialem o tradycjach rodzinnych w Toruniu majac chocby na mysli rodzine Kotarow,Mirka czy mlodego Kamila bardo zanane persony na Bydgoskim :razz:
barbadoses pisze: 13 maja 2021, 21:09 no jak nie zapuszczają mordko za mostem, zapuszczaja tylko po prostu bluzy zmienili na wasze
Jest kilka takich postaci, i nie bede ukrywal ze gardze ludzi zmieniajacymi barwe szczegolnie tzw.choragiewy sam znam 2 dobrze
Awatar użytkownika
fromage
Zbanowany

Post autor: fromage »

ty no ale przeciez w najlepszy uzytkownik [vol1] napisal ze to nie on, bo go sam spytalem i to w ogole przypadkiem jakis czas temu ,no to oo co ci chodzi?
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

kurwa ale czaj w temacie kazik klimat
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Ardrian
Zbanowany

Co do barw się nie wypowiadam , bo poprostu nie orientuje się w tym temacie jak to teraz u Was wyglada i jaka dzielnica jest za kim. Jedyne co mogłem powiedzieć to to , ze Elana jest świetnie zorganizowana i potrafią dzialac razem . W Toruniu nie mieszkam już z 15 lat i Kazika nie miałem okazji poznać . Nie orientuje się tez w tym co aktualnie się tam dzieje . Stwierdziłem tylko fakt , ze @GoodStuff ma lepsze informacje co do sytuacji z przed xxxx lat ale i tak nie do końca ma racje . Tyle w temacie - nie mam nic więcej do dodania :rotfl: . A Kazikowi oczywiście również życzę powodzenia i mam nadzieje , ze to będzie początek końca zuroma

Dodano po 1 minucie 2 sekundach:
A tak wogole to ktoś wie ile Kazik ma lat ?
barbadoses
Zbanowany

Młodo wyglądasz, spoko jest.
Ardrian
Zbanowany

@fromage racja mordeczko

Dodano po 52 sekundach:
@barbadoses to ze młodo wyglada to sam zdążyłem zauważyć ... o wiek pytam a nie o to jak wyglada
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

A co akt urodzenia gdzieś zawieruszyles?
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
GoodStuff

Ardrian pisze: 13 maja 2021, 22:26 A tak wogole to ktoś wie ile Kazik ma lat ?
On jest chyba ode mnie rok starszy czyli rocznik 86 ale na 100 % pewny nie jestem ,na pewno w przedziale 34-36,a wracajac do tematu Kazika i nie robiac juz off topu to on Zuroma zamiecie i mam nadzieje ze beda jakies fajne kursy u bukmacherka,jego starszy brat jestbardzo dobrym trenerem boksu i sporo chlopakow od nas u niego cwiczy Kazik zreszta rowniez,za to mial tragedie w rodzinie bodajze 2 lata temu zmarl jego najmlodszy brat
Ardrian
Zbanowany

@jajca zgubiłeś się chłopczyku ? Już po profilowym widać z kim mamy doczynienia
Tyle w temacie

Dodano po 5 minutach 27 sekundach:
@GoodStuff myślałem ze początek 30 :shock: No ale wiadomo , pucha konserwuje :lol: dobrze 💪🏻👍 o zuromie niestety nie można tego powiedzieć 😂 tego to życie nie oszczędziło 😂 . Ale co do zakładów to nie licz na zbyt wiele , bo nie wydaje mi się , ze ktokolwiek poza zuromem postawi na zuroma 😂
Awatar użytkownika
fromage
Zbanowany

przypominam ze Kazik wrzucil wczoraj na fejsa video
gada ze bedzie w studiu i nagrywal

elo pozdro
jebac menczester junajted
barbadoses
Zbanowany

no koło 35-36 ma.
żurom to się za długo nienasiedział więc i konserwować nie miało co
Awatar użytkownika
Finn

Post autor: Finn »

pewnie, że Kazik najebie Żuroma
trzymam kciuki
[E] <3
Awatar użytkownika
fromage
Zbanowany

no to wiadomix ja to czekam na kolejna walke Kazika ale nie jestem pewiem czy Malolat K2 jest tego wart
Awatar użytkownika
AlPaCiNo

Post autor: AlPaCiNo »

fromage pisze: 13 maja 2021, 23:24 elo pozdro
jebac menczester junajted
Ejejej hamuj bajerke morda

#TeamKazik
Awatar użytkownika
Explota
Zbanowany

Post autor: Explota »

Kazik szacunek i poważanie dla ciebie dobrze ze jest jeszcze rap powtarzam rap w dzisiejszych czasach a nie tylkp te pedaly z kolorowymi wlosami co wyja na autotune cweliniarze

Przestajesz wyrażać się jak sebek spod żabki albo kończymy przygodę z forum /S
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

chlop jest przechujowy jesli chodzi o rapik ale budzi moja sympatie
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
ODPOWIEDZ