Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Re: Sentino

Post autor: Jose »

@barbadoses, z tą niszowością Spotify to bym tak nie szarżował, bo przejrzałem sobie staty najbardziej popolarnego krążka zeszłego roku, czyli "Romantic Psycho" i na Spotify ma deczko więcej wyświetleń niż na YT, być może to tylko przykład jednego albumu i nie chciało mi się analizować więcej, ale warto to wziąć pod uwagę;

fajnie byłoby też przejrzeć pod tym kątem albumy Dixonów, bo imo będą mieli więcej na YT niż na Spotify i różnic doszukiwałbym się w tym, że fani Sentino czy Quebo częściej słuchają ze Spotify, a fani uliczników z YT, stąd wysnuwanie wniosków na podstawie samego Spotka niekoniecznie daje pełną odpowiedź, ale to taka niczym niepoparta teza
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

barbadoses pisze: 11 maja 2021, 21:22 mi się już nawet nie chce strzępić ryja bo to nie ma sensu, pogodziłem się z tym, że sentino jest najpopularniejszym raperem w polsce a byłby jeszcze bardziej gdyby chińczycy nie wypuścili covida żeby pokrzyżować mu kariere i zamknąć emipiki, dixony i reszta ulicy sama wykupuje swoje nakłady żeby wykręcać złota i platyny, kariera intruza od początku zbudowana była po trupach alvarezów i powinien dziękować sebkowi że go wypromował a najlepsze zwrotki na światłach miasta też położył sentino
no ale przeciez zadne z tych stwierdzen co tu nawinales nie padlo w tym temacie :lol:
nikt nie twierdzi, ze seba jest najpopularniejszy - po prostu zwracamy uwage na fakt, ze nie slucha go jakies hermetyczne grono typu forum pelne dalnow i ulungow
gdyby nie mial przypalow to by mial o wiele wieksza popularnosc i to jest fakt
nikt nie pisze o tym, ze dixony i reszta ulicy to jakies no-name'y, zwracamy uwage na fakt, ze obecnie pod wzgledem statystyk wiecej osob sobie puszcza sentino na spotifaju (argument ze to w polsce nic nie znaczy nic tu nie zmienia niestety) i obala znowu mit o artyscie ktorego slucha tylko forum i grupka sicarios na fejsbuku
ale to tak podsumowujac sensowne posty w tym temacie bo nie czytam za bardzo jednozdaniowych prowokacji hehe
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
oyche

Post autor: oyche »

Jaayu pisze: 12 maja 2021, 11:44 gdyby nie mial przypalow to by mial o wiele wieksza popularnosc i to jest fakt
no nie wiem, myślę że te bify disy policyjne afery i 2 posty dziennie na glamrapie dały mu boosta do popularności
Jaayu pisze: 12 maja 2021, 11:44 nikt nie pisze o tym, ze dixony i reszta ulicy to jakies no-name'y
przecież od tego się zaczeło, że na chuj kafar nosi maskę skoro i tak nikt go nie zna
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

ale przeciez ten chlop co mu odpowiadam nie zagotowal sie o to tylko dorobil idee noszenia maski bo kiedys kafar odjebal duzo i nosi maske bo policja
a no i odganianie sie od fanow zostalo wysmiane po czesci troche i calkiem slusznie
oyche pisze: 12 maja 2021, 11:53 no nie wiem, myślę że te bify disy policyjne afery i 2 posty dziennie na glamrapie dały mu boosta do popularności
no na pewno i tu nie zaprzeczam, niemniej ja mowie o usuwaniu klipow, wrzucaniu zjebanych mixow, przekladaniu premier, dlugiej nieobecnosci i chorobie dwubiegunowosciow....
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
fromage
Zbanowany

Post autor: fromage »

Sentino i jego dorobek artystyczny znam od 20 lat, od kiedy zaczął działać na niemieckiej scenie, a ja zlapałem bakcyla na punkcie niemieckiego rapu. To mojej dziedzictwo i masa wspomnień. Trzymam za niego kciuki, bo wiem, że daleko mu do kłamcy. Wielu z was wydaje się, że to pusty flex, a koleś napierdala kawałki na kolanie. Zobaczycie co się będzie działo. Możecie go nie lubić, ale nie możecie go nie doceniać.

Paluch, sam nagrałeś 10 lat temu kawałek dla Aggro Berlin na Aggro.TV, Halt die fresse. Przecież ty głąbie nie masz pojęcia że później zajebałeś w gościa, który współtworzył całą tą scenę debilu. Tak to właśnie Sentino.
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
onitnes
Zbanowany

Post autor: onitnes »

fromage pisze: 12 maja 2021, 20:28 Sentino i jego dorobek artystyczny znam od 20 lat, od kiedy zaczął działać na niemieckiej scenie, a ja zlapałem bakcyla na punkcie niemieckiego rapu. To mojej dziedzictwo i masa wspomnień. Trzymam za niego kciuki, bo wiem, że daleko mu do kłamcy. Wielu z was wydaje się, że to pusty flex, a koleś napierdala kawałki na kolanie. Zobaczycie co się będzie działo. Możecie go nie lubić, ale nie możecie go nie doceniać.

Paluch, sam nagrałeś 10 lat temu kawałek dla Aggro Berlin na Aggro.TV, Halt die fresse. Przecież ty głąbie nie masz pojęcia że później zajebałeś w gościa, który współtworzył całą tą scenę debilu. Tak to właśnie Sentino.
Możliwe.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2021, 21:02 przez onitnes, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Post autor: SentoAlainDelon »

jest szanowany zarówno przez ulice jak i studentów i łączy świat ulicy ze światem zwykłych ludzi
Podobno wakacje spędza w jednej z posiadłości Vładimira Putina i razem śpiewają hymn Związku Radzieckiego
Awatar użytkownika
Godhand

Post autor: Godhand »

onitnes pisze: 12 maja 2021, 20:39 O czym ty mówisz człowieku, w ogóle trochę ostrożniej dobierałbym słowa nawet krytyczne i hamował żarty wobec gościa który sprzedał prawie 500 tysięcy płyt w Polsce ma na koncie 0 przypałów i jest szanowany zarówno przez ulice jak i studentów i łączy świat ulicy ze światem zwykłych ludzi i potrafi zapodać kozacki śpiew jak i hardkorowe flow wypełnione charyzmą jak cipka Madison Ivy.
Bort alert.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

fromage pisze: 12 maja 2021, 20:28 Sentino i jego dorobek artystyczny znam od 20 lat, od kiedy zaczął działać na niemieckiej scenie, a ja zlapałem bakcyla na punkcie niemieckiego rapu. To mojej dziedzictwo i masa wspomnień. Trzymam za niego kciuki, bo wiem, że daleko mu do kłamcy. Wielu z was wydaje się, że to pusty flex, a koleś napierdala kawałki na kolanie. Zobaczycie co się będzie działo. Możecie go nie lubić, ale nie możecie go nie doceniać.

siema bortwick
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

No wielkie odkrycie ze fromage to bortwick, przeciez chłop nawet nie udaje że jest inaczej xD
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
fromage
Zbanowany

Sentino to polski Kanye West. Wymieńcie mi geniusza, który nie jest wariatem.
moody

Post autor: moody »

wymienie ci wariata, ktory nie jest geniuszem -> bohater tego tematu
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Bardziej pasuje Balotelli, ogromny talent, chwilowy top, ciągła zmiana rynku, masa kontrowersji i przypałów, brak poświęcenia się swojej karierze w 100% tylko używki i kasyna podczas gdy Malik pnie się w górę, konflikty z przełożonymi. To prawdopodobnie ostatnia szansa żeby się odbił i nie skończył jak Mario.
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

To jest okres nicejski, jeszcze wzbudza jakies zainteresowanie i pokazuje sie z dobrej strony. Niestety tego paliwa starczy juz tylko na jeden sezon, potem serie B
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Explota
Zbanowany

Post autor: Explota »

Jak widze ile lbow tutaj broni tego łba sentiny i ciupie tpsikowi i intruzowi to sie noz w kieszeni otwiera. To ze rapu nie slychacie a popu to jedno a drugie ze z waszym nastawieniem niemcy przychodzą na gotowe. ciagnijcie sie wszyscy.
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

typ się rejestruje i od razu idzie dodać posta w temacie o raperze, którego nie lubi

uwielbiam takich wojowników
Awatar użytkownika
fromage
Zbanowany

Siedziałem z TPSem na Koziej Górze. Nie ocenam sposobu, w jaki zapewnil sobie skrócenie wyroku, bo łatwo być sztywniutkim nie mając niczego i nikogo, ale rodzina i dzieci jednak troche zmieniają optykę. Każdy, kto nazwie go frajerem, rozjebusem itd. powinien zadać sobie pytanie – czy nie postąpiłby tak samo będąc na jego miejscu? Więc ciężko mieć do chłopa pretensje, po prostu życie postawiło go w nieciekawej sytuacji. W ogóle mnie też nie dziwi, że praktycznie nie wraca do tematu samego pobytu w więzieniu, nie wysyła pozdrowien do wiezienia itd, też chciałbym o tym jak najszybciej zapomnieć.
Awatar użytkownika
Explota
Zbanowany

Siedziales ale na bolcu chyba prencie jeden. dawaj papier i zamknij ta morde

WARN
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Za godzinę na streamingach polski feat a jutro o 11 klip na yt
Awatar użytkownika
Explota
Zbanowany

ksiazenieporzadek pisze: 14 maja 2021, 22:50 typ się rejestruje i od razu idzie dodać posta w temacie o raperze, którego nie lubi

uwielbiam takich wojowników
Ty no nie moja wina ze kurestwo ma taka aprobatę na smiesznych forach. ze az temat o sentinie ma najwiecej stron i jest na pierwszej stronie wogole masakra. ktos tu musial wpasc i was ogarnac koty zaropiale wy
ODPOWIEDZ