2:04
Ekipa - SEZON 3 (2021)
Re: Ekipa - SEZON 3 (czerwiec 2021) [Zapowiedź]
@Piters
Dajcie dzieciom być dziećmi 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
- MartchinFleent
Czy ktoś tu obecny próbował tych lodów? Jakaś recenzja?
Muszę się skupić na finansach, suki i tak mam 
-
ksiazenieporzadek
ja jadłem, najlepsze obecnie dostępne lody na rynku. Polecam każdemu
Ostatnio zmieniony 12 maja 2021, 13:14 przez ksiazenieporzadek, łącznie zmieniany 1 raz.
nie jadłem lepszych, nigdy.
Właśnie pod blokiem slyszalem dyskusje +/- 13 latków (chociaż po wzroscie moglbym ich pomylic z doroslymi obrotnymi forumowiczami) słuchających z jbl jakas chujowa muzyke kłócąc się o to czy lepsza jest Wersow czy jakas Marcysia. Czy sądzicie że tego typu dywagacje są w społeczeństwie równie częste co wojny przy swiatecznych stołach po vs pis ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Kiedyś chodziłem na lody do takiej pary Włochów, którzy w sezonie letnim przyjeżdżali do Polski, żeby przynosić nam radość wybitnymi lodami, których smak pozwalał Ci się na chwilę przenieść na ulice Neapolu. Teraz to się zmieniło - nie wyobrażam sobie, żebym kiedykolwiek mógł zjeść innego loda niż lody ekipy.
Lody lepsze niż nowy Paluch.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Oby nie bo Marcysia w chuj lepsza bez sekundy zawachaniaMegidox pisze: ↑12 maja 2021, 13:16 Właśnie pod blokiem slyszalem dyskusje +/- 13 latków (chociaż po wzroscie moglbym ich pomylic z doroslymi obrotnymi forumowiczami) słuchających z jbl jakas chujowa muzyke kłócąc się o to czy lepsza jest Wersow czy jakas Marcysia. Czy sądzicie że tego typu dywagacje są w społeczeństwie równie częste co wojny przy swiatecznych stołach po vs pis ?
no dobre są, polewa na początku nie bąbluje, ale po chwili zaczyna bąblować (takie kuleczki). ale jednak jeśli znacie lody "kaktus", no to to się niczym nie różni praktycznie, ale jednak warto dopłacić te parę groszy żeby wesprzeć mecenatem nadzieje polskiego rapu
porownywanie kaktusow do lodów EKIPA to jak porownywanie jakichs kurwa reprezentantów BOR do EKIPA
no to wskaż w czym są lepsze? polewa lepiej bąbluje? rozmiar, konsystencja, intensywność, naturalność smaku? No w czym mądralo? Ekipa to w tej chwili najlepsza grupa rapowa w Polsce, ale do tych lodów mogliby się bardziej przyłożyć, spodziewałem się czegoś ekstra a są "tylko" bardzo dobre, widać ze robione w pospiechu zeby zdążyć przed odmrożeniem gospodarki
wyglądają jak kutas, dla mnie to wystarczajacy argument zeby nigdy nie kupic takiego loda
Przecież ta Marcysia bez tony makijażu jaki na siebie nakłada to jest mocne 5/10, przeciętna figura, w dodatku ma wadę wymowy, zajebała udaną 15 sekundową zwrotkę z pomocą 15 ludzi a niektórzy już konia walą, co jest z wami ludzie
no chyba o muzycznych skillsach tutaj gadamy, a o nie urodzie i tutaj Marcysia jest lepsza niz jej kolezanka z Ekipy
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
-
JastrzabHBO
Wersow najlepsza z ekipy, co do lodów to wiadomo tylko od niej byłby lepszy
aż się sam zaśmiałem
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- gonny_trebor
- Moderator
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<