Pamiętacie taki film z przed 2007r. W którym poruszano temat rozmów ze zmarłymi przy użyciu szumu w telewizji?
Brałem ostatnio lurazydol od psychiatry i matka uratowała mnie przed śmiercią! Najpierw objawiłem się jako Jezus, a potem bawiłem się szubienicą z płóciennego paska.. Na samym końcu grzecznie czekałem, aż otworzą 'gwiezdne wrota'.. Takich lotów nie miałem.. Dodam, że hiperakuzje się nasiliły..
It’s No Game, a short film premised on the idea that studios will use AI as a substitute for human writers during an impending Hollywood writers’ strike. This film is described by its director (also the director of Sunspring) as an AI-human “collaboration.” The AI, it turns out, generated all of the lines for the film’s best-known actor, David Hasselhoff. In a highly emotional performance, supposedly infected by nanobots, his otherwise robotic character—the “Hoffbot”—delivers some gut-wrenching lines:
"I don't know who the hell I am. I wanna be a man," he sobs. "I wanna go to the movies!" The absurdist lines were written by AI, but Hasselhoff said they feel like they came straight from his heart. "This AI really had a handle on what's going on in my life and it was strangely emotional," he explained
Warto dodac, ze:
David Hasselhoff felt as though the AI had a direct relay to his heart and an ability to channel his inner psychē
Na new once czytam:
"Streamingi i VOD to kasety VHS naszych czasów także w tym sensie, że stanowią przystań dla śmieciowego kina, które powstaje nie przez pasję przy braku kompetencji, a przez chciwość i pośpiech, które zazwyczaj kompetencję wykluczają. Wciąż - w tym zalewie średnich i kiepskich produkcji, można trafić na prawdziwe perły."
Calkiem ironiczne robic bledy jezykowe piszac o kompetencjach.
Po blisko czteroletniej przerwie Kevin Spacey powraca do grania w filmach. Dwukrotny laureat Oscara zagra jedną z głównych ról we włoskiej produkcji "L’uomo che disegnò Dio" (Człowiek, który namalował Boga).
Spacey wcieli się w detektywa prowadzącego śledztwo w sprawie genialnego niewidomego artysty oskarżonego niesłusznie o pedofilię. Na ekranie aktorowi będą partnerować Vanessa Redgrave oraz jej mąż Franco Nero, który jest również reżyserem filmu. Zdjęcia mają rozpocząć się już wkrótce.
Przypomnijmy: jesienią 2017 roku aktor Anthony Rapp oskarżył Kevina Spaceya o napaść seksualną. Wkrótce potem odezwały się kolejne domniemane ofiary gwiazdora, w tym jego współpracownicy z planu serialu "House of Cards". Spaceyowi zarzucano molestowanie, seks z nieletnimi oraz próby gwałtu.
Oskarżenia w krótkim czasie zrujnowały karierę aktora. Spacey stracił główną rolę w megapopularnym "House of Cards", a także został wycięty z filmu Ridleya Scotta "Wszystkie pieniądze świata". Sceny z jego udziałem zostały nakręcone od nowa z udziałem Christophera Plummera.
Nie sądzę, żeby dla kogoś było niespodzianką, gdy powiem, że cały mój świat zmienił się jesienią 2017 r. Moja praca, wiele związków, pozycja w biznesie - wszystko przepadło w ciągu kilku godzin - wyznał aktor w trakcie wizyty w podcaście "Bits & Pretzels".
Gdzie mogę obejrzeć film "Juice" (polski tytuł Miasto Aniołów 2, ale ten tytuł to jakieś kompletnie nieporozumienie) z Tupaciem? Zależy mi na tym, żeby był to film z polskimi napisami, lektora nienawidzę. Istnieje taka możliwość? Ewentualnie czy istnieje możliwość pobrania skądś (nawet odpłatnie) legitnej wersji angielskiej - dodanie polskich napisów to już bez lipy.