Pajczi

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

taka

Pajczi

Post autor: taka »

Reprezentant Radomia, dawniej nagrywał jako Pajac. Ostatnio znów wrzuca luzaki, więc być może szykuje się jakiś materiał.

Dyskografia:
*Pomiędzy Wiaduktami ft. Orka (2012)
*Co z tego, że Pajac (2014)
*Widziałem Tam Siebie (2018)

Awatar użytkownika
knarku

Re: Pajczi

Post autor: knarku »

i fajne snippety lataja po ig, moze cos z tego bedzie, bo to jednak taki smutas z tych porzadniejszych
Awatar użytkownika
knarku

Post autor: knarku »

od tamtego czasu mi siadlo, on sie w ogole sprawdza w takich zycioweczkach a nie jakies lelelele z tym artim co nagrywa hehe jakos mam sympatie do tego zawodnika, w ogole jeden z tych takich zapomnianych a mial momenty chociaz te jego co z tego, ze pajac to bylo przepelnione bolem, wstydem i smutas skrzywdzony przez zycie byl z niego niezly

a to tez fajne z luznych numerow, jakos do mnie trafiaja takie rzeczy
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

no idzie się z nim identyfikowąć, takiego rapu w polsce jest od chuja, niby kurwa zwykła życiuweczka, ale ma w sobie coś ten pajczi, że chłop normalnie rzyga na kartke, napierdala z serducha i sluchając go, koniec konców dochodzę do rozkminy, że najlepszy hiphop to taki kurwa rzygający, prosto z serca, gdzie chłop pisze to cały sobą.

Zarówno w kwestii odbiorcy, bo czujesz te emocje i fajnie że je ktoś wkłada, utożsamiasz się tym, oraz ze strony artysty bo chłop widać ze traktuje to pisanie kurwa, jako panaceum, za co propsik

se sluchałem numeru co mi @yungXpaproch podesłał ( swój, nie do żadnej dupeczki na rapie :rotfl:) oraz wlaśnie pajcziego i kurwa łapie sie na tym, że w tych dwóch przypadkach
mam to samo odczucie 1:1

utożsamiam się. kurwa kumam to , mam/miałem gdzieś podobnie. Wyrabia to więź ze słuchaczem, widzisz normalnego człowieka w tym raperze, kurwa i to mi daje jakiś vibe nostalgiczny, jakby początek sluchania rapu, że o to w tym kurwa chodzilo, nie o dziwki, wąchanie tematu, karabiny, tylko te emocje jebane

ślady walki,melodie,pijak, próżnia sie podoba mnie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

pozdro wojti i pozdro dla emocjonalnych raperów
pzdr z farcikiem