Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
To co Tuchel przejebie drugi finał z rzędu czy Pep pierwszy po 10 latach? Będzie meczycho.
IT’S COMING HOME

nie no, tesknie juz za tym realem z ogniem na flankach. dawac mbappe i ciezar gry calego zespolu automatycznie ruszy do przodu.
obecnego stanu nie mozna ciagnac w nieskonczonosc i dobrze, ze tuchel utarl zasluzenie nosa lysemu.
obecnego stanu nie mozna ciagnac w nieskonczonosc i dobrze, ze tuchel utarl zasluzenie nosa lysemu.
No i angielski finał, świetnie 
- scam_sakawa
Rozum mówi City, serce Chelsea.
Drugi angielski finał w ciągu 3 lat, możemy już mówić o dominacji wielkiej angielskiej piłki i usunięciu w cień pedalskiej tikitaki hiszpańskiej?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- ebismolarek
Boję się że będzie powtórka z pucharu Anglii, autobus Chelsea i 1-0 dla nich po gówno kontrze
- Cz4rny1337
- Moderator
[The xG Philosophy] Chelsea (3.56) 2-0 (0.49) Real Madrid
W tym sezonie to takie xG wykręcone chyba z jakimiś drużynami z niższych lig w kurakao
W tym sezonie to takie xG wykręcone chyba z jakimiś drużynami z niższych lig w kurakao

- widzeszalenstwo
Co za wstyd żenada kompromitacja hanba FRAJERSTWO
expected goals najbardziej pedalska statsytyka, chyba zgoda?
w sensie, golym okiem bylo widac przewage czelsi w klarownych sytuacjach i nie trzeba ubierac tego w jakies xg fla fanow-okularnikow flexujacych sie na tt.
w sensie, golym okiem bylo widac przewage czelsi w klarownych sytuacjach i nie trzeba ubierac tego w jakies xg fla fanow-okularnikow flexujacych sie na tt.
Nie czytałem tematu, ale dobra beka w 1 połowie jak Nacho i Mendy biegali po tej samej stronie
Vinicius jest za głupi na granie z tak inteligentnymi piłkarzami jak Kross Modric czy Benzema
Asensio jak zwykle obsrane portki i głowa spuszczona w dół - już czas aby po typa przyjechała śmieciarka
A Zidane mam nadzieję, że zostanie i dostanie dobrych, inteligentnych grajków rozumiejących jego taktyke, a nie drewniaków z ligue 1 czy kolejnego nastoletniego skrzydłowego z brakim
Vinicius jest za głupi na granie z tak inteligentnymi piłkarzami jak Kross Modric czy Benzema
Asensio jak zwykle obsrane portki i głowa spuszczona w dół - już czas aby po typa przyjechała śmieciarka
A Zidane mam nadzieję, że zostanie i dostanie dobrych, inteligentnych grajków rozumiejących jego taktyke, a nie drewniaków z ligue 1 czy kolejnego nastoletniego skrzydłowego z brakim
ładne pozorowanko siły Realu, pokonanie chujowego Liverpoolu nic tu nie zmieniło, Real miałki cały sezon, ten półfinał to fart
o kurcze ze az tak slabo, czelsi powwino wygrac o pare goli wiecej
Real Madrid accumulated just 0.10(xG) in the second half this evening.
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
kurwa, arsenal nie wie, ze przy 1;2 nie ma dogrywki 
- genocidegeneral
może zasadę bramek wyjazdowych rozumieją jak ja w 1999 (albo wykop teraz)
Skąd się wziął ten Zalewski w Romie? 
arsenal powalczyl, 1 celny strzal
jebac te kurwa parodie pilkarskie
jebac te kurwa parodie pilkarskie
Z 4 angielskich drużyn zjebał oczywiście Arsenal