Nie rozumiem dzisiejszych rapów #boomer
Re: Nie rozumiem dzisiejszych rapów #boomer
ale żeś przysrał słuchaczom Smarki Smarka, nie wiem jak się podniosą po tym
turbo legenda dla osob ze slizgu, bo nikt z osob nie siedzacych mocno w rapie lub niemajacych konta na slizgu go nie zna 
nawet wiki sie nie dorobil w porownaniu do belmonda, mozesz oyche dopisac w zestawieniu
nawet wiki sie nie dorobil w porownaniu do belmonda, mozesz oyche dopisac w zestawieniu
Ostatnio zmieniony 05 maja 2021, 16:10 przez ogkush, łącznie zmieniany 1 raz.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Tak jak nikt nie zna jacksona z gowniarzy i innych krawczykow wiec argument z pizdy
kogo obchodzi fakt ze jakies pokolenie kogos nie zna? To nie dyskredytuje legendy w zaden sposob 
każdy z gówniarzy zna jacksona bo Książę Kapota w swym najwybitniejszym dokonaniu lirycko-wokalnym, tj. utworze "Kasuj mój numer" wspomina, że z radyjka leci mu dżekson
to mowie legenda na slizgu, przeciez nawet wstyd bylo przyznac ze twoim ulubionym raperem jest smarki smark xD tu odsylam do tematu najbardziej przypalowych ksywek
to z Krawczykiem to rozumiem na pale rzucone bo ostatnia wtopa dudy z tym, ze mlode pokolenie go nie zna pokazala, ze jest wlasnie odwrotnie
to z Krawczykiem to rozumiem na pale rzucone bo ostatnia wtopa dudy z tym, ze mlode pokolenie go nie zna pokazala, ze jest wlasnie odwrotnie
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
-prześwietlone do spodu resortowe dziecko, życiorys dostępny na wikipedii vs -owiany nutką tajemnicy nieuchwytny jegomość, ciężko znaleźć o nim informacje w sieci, prawdziwy andergrandowiec
przecież nawet potężny quebo mówił, że smarki jest jego ulubionym raperemprzeciez nawet wstyd bylo przyznac ze twoim ulubionym raperem jest smarki smark xD
No niesamowite, że króla undergroundu nie znają osoby, które z rapu słuchają co wpadnie w ucho xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
ksiazenieporzadek
przecież taka prawda, poza kółeczkiem wzajemnych lizodupów ze ślizgu nikt nie zna i nie słucha go
ale co to zmienia? robił dobrą muzykę
-
ksiazenieporzadek
w tym cytacie nie ma żadnej mowy o tym czy robił muzykę dobrą czy chujową, przeczytaj sobie jeszcze raz ze zrozumieniem to co zacytowałeś
Jeszcze tego imbecyla metr szescdziesiat tu brakowalo 
Legendy mainstreamu (i nie tylko) propsuja legende smarkiego, a tu mi jeden z drugim pierdoli o jakichs sluchaczach eski xD
Legendy mainstreamu (i nie tylko) propsuja legende smarkiego, a tu mi jeden z drugim pierdoli o jakichs sluchaczach eski xD
no to pokaz mi jakis dowód na to, że tylko ludzie ze ślizgu znają Smarka.ksiazenieporzadek pisze: ↑05 maja 2021, 17:13 w tym cytacie nie ma żadnej mowy o tym czy robił muzykę dobrą czy chujową, przeczytaj sobie jeszcze raz ze zrozumieniem to co zacytowałeś
-
ksiazenieporzadek
ładnie to tak o starym swoim pisać?
A, to czyli jak założę mu wiki, to wtedy zmienisz swoje zdanie? 
Nie powinienes juz wypierdalac do offtopicu krasnalu? Tam jest twoje miejsce sepleniacy smieciu. Twoj gust to obraza dla jakiegokolwiek dzialu muzycznego
I zmien sobie podpis na Kondom Ablecker, bardziej do ciebie pasuje.
Pozdrow starego pisowca dziuro
WARN
I zmien sobie podpis na Kondom Ablecker, bardziej do ciebie pasuje.
Pozdrow starego pisowca dziuro
WARN