https://glamrap.pl/sobota-i-jego-zona-c ... -19-latka/
to jest tak głupie, że można zaryzykować że ten dżoker, to jakiś ziomek soboty i sztucznie kreują konflikt, żeby zorganizować walkę na famemma i w konsekwencji czego przytulić trochę sianka ale nie będę zaskoczony jeśli okaże się że to nie żadna ustawka
sobota jest przecież doszczętnie zjedzony dziadem, ale możliwe że jego żonka uwierzyła w swój geniusz menedżersko-marketingowy i robi przypały, myśląc że to 200iq i szachy 4d
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Michałek ty kurwa dałnie że tak się wyrażę to nawet ten down on the road z upośledzeniem ma więcej iq niż twój wyżarty łeb razem z karierą lol
i ta jego bambina co za kroki odpierdala ,tylko się pogrążają jego kosztem ale
YoungMen powinien wziąć przykład z Jokera i jednocześnie czuć wstyd
obawiam się że może być problem z zaangażowaniem Darka z Anglii bo on ma swoje sprawy i jest zalatany więc pozdrawiam go i innych dobrych ludzi których warto pozdrowić
pardon pisze: ↑10 lis 2023, 12:06
nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Bilon potężny gangus, aby skarcić niepokornego sobusia który nie dał się naliczyć, w odwecie wykręca mu aferke na glamrapie i instagramie, ach to prawo ulicy
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Czy ktoś wie gdzie jest BobAir?
Staaryy jak na kogoś kto zarzuca mi nie wywiązywanie się z umów i nie wypłacenie hajsu, masz kurewski problem z odbieraniem telefonów.
Zrobię to więc po twojemu Bobair - bobercozabit
To prawda, że leży u mnie jeszcze CZĘŚĆ "twojego" hasju, ale po drodze jeszcze jest miliard prawd, które chętnie skonfrontuje. Nie wypiorę tych brudów tutaj ze względu na naszego wspólnego przyjaciela, ale też za względu na to, że uważam ciebie za osobę mega niestabilną (piszę to ja, a nie należę do osób stabilnych). Wiesz też, że żaden Twój szantaż nie zadziałał: ani ten z nie wysłaniem ścieżek do mixu, ani blokowanie YouTube (dobrze wiesz, że YouTube odblokował już 2 roszczenia, bo nie masz racji) Myślę, że już każdy wie, że na mnie szantaż nie zadziała. Podkreślę tobie, że ta umowa została skonstruowana z uwzględnieniem twoich zachowań, bo wiesz jak ciężko u ciebie z kontaktem i jak ustalone rzeczy podlegają u ciebie zmianom, więc musisz się z niej wywiązać, zanim będziesz mnie o cokolwiek posądzał.
Gościu po tych zagrywkach nie zaufam tobie, nie pisz nowych newsów, nie pisz do mnie tylko zadzwoń jak dorosły człowiek albo chociaż odbierz.
Sobota, zaczyna wyjaśniać Bobera i wrzuca zdjęcie, w którym pokazuje, że ten nie odbiera od niego telefonów.