Sentino
-
PerrierLaPadite
Re: Sentino
Właśnie w radiu mówią o przemycie 150kg marihuany w kalafiorach z Hiszpanii. Przypadeg?
wiadomo, ze nie. alvarez tera grube interesy w hiszpanii z chińczykiem robi . chyba nikt nie myslal z was, ze seba sie tak w celach relaksacyjnych do hiszpanii przeprowadzil. tam sa kokosy miażdżone, nowe szlaki przemytnicze robione, to jest inna klasa podatkowa panowie

Chyba się dogadują jakoś, bo Raffa napisał
Mam nadzieję, że już bez zwrotów akcjiWygląda na to, że będzie porozumienie ze Step Records.
sebek dziś bardzo dobry odcinek lajwa wyzywał gościa o nicku grzegorz floryda że jest crackheadem hahaha
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
-
barbadoses
- Zbanowany
uwierze jak zobacze klip Intruz feat Alvarez, nie wcześniej
-
barbadoses
- Zbanowany
czyli co, nagle stepy odpuscily mu wszelkie siano i jedyny ich warunek to zeby sentino ich nie obrażał ? %-) cos mi sie kurwa wierzyc nie chce
tez mi sie wydaje to troche podejrzliwe, moze zaplacil po cichu albo znowu go jakos w chuja zrobia ze niby wszystko spoko, nagrywa sobie wydaje pierwszy drugi album a tu za dwa miechy przypal znowu
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
imo po prostu sie jorgneli, ze nie oplaca im sie tego krecic dalej tej niemieckiej akcji, bo media podlapaly temat
- yungXpaproch
teraz to juz chyba prawnicy poszli w ruch i okazalo sie ze step majac kontrakt z sentino nie moga nie wydawac jego muzyki, a jedynym innym wyjsciem jest odsprzedanie kontraktu/zerwanie czy cos tam nie wiem nie jestem prawnikiem ale chodzi o to zeby sie kontraktu pozbyc jak nie chca od niego muzyki, a kase to juz pewnie dawno maja ze streamow i wyswietlen na yt
Szkoda, że nie będzie lodów sicarios, mogły by mieć ostrze zakamuflowane na końcu patyczka.
https://www.youtube.com/watch?v=NOrXMfpO_4w
https://www.youtube.com/watch?v=NOrXMfpO_4w
-
PerrierLaPadite
No dokładnie, pacta sunt servanda. Przecież jakby poszedł z tym do sądu to by wór hajsu na tym zarobił, zwłaszcza po tym ich oświadczeniu o braku chęci wydawania jego płytyyungXpaproch pisze: ↑05 maja 2021, 13:56 teraz to juz chyba prawnicy poszli w ruch i okazalo sie ze step majac kontrakt z sentino nie moga nie wydawac jego muzyki, a jedynym innym wyjsciem jest odsprzedanie kontraktu/zerwanie czy cos tam nie wiem nie jestem prawnikiem ale chodzi o to zeby sie kontraktu pozbyc jak nie chca od niego muzyki, a kase to juz pewnie dawno maja ze streamow i wyswietlen na yt
Sentina znam wyłącznie z jego wizerunku scenicznego i niektórych utworów, więc nie wypowiem się o nim jako o człowieku. Swoim udziałem w rapgrze wprowadził pewne urozmaicenie, jednak w oczach tych, którzy rap traktują jako coś więcej niż muzykę przez wiadomy wszystkim filmik jest skreślony. Użyję porównania: hip-hopowiec, nawet nie wiadomo jak zdolny, gdy wzywa na pomoc stróżów prawa staje się niczym piękny budynek, elegancko otynkowany, robiący piękne wizualne wrażenie, ale bez fundamentów. No chyba, że będzie on rozpatrywany w kategoriach twórcy muzyki rozrywkowej, wtedy zgoda. Wykonawcom z innych nurtów nikt w zachowanie nie patrzy. Gorzej z częścią jego fanów, którzy odsłaniają się tutaj forsując pewien system antywartości. Nieważne, czy piszą to dla beki, czy na poważnie. W poprzednich tematach wypowiadały się aparaty, które uważają, że miarą człowieka jest hajs albo szmaty jakichś tam marek. Serio, kto tak uważa? Ja tego pokroju ludzi nie chcę mieć w swoim otoczeniu, takie podejście jest negacją człowieczeństwa, uwstecznieniem do poziomu homo erectus. Nie obwiniam o to wykonawcy, tu ewidentnie wina leży w debilizmie niektórych słuchaczy. Ten, kto klasyfikuje człowieka przez pryzmat logo na ubraniach jest jak wódz plemienia sprzedającego ziemię za szklane paciorki. Słuchajcie sobie kogo tam chcecie, ale przy okazji myślcie.
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
-
wulgarmundur
>jest porozumienie nie bede ich obrazal
xD
do nastepnego narkotycznego lajwa z zabawkowym pistoletem
mimo to trzymam kciuki
xD
do nastepnego narkotycznego lajwa z zabawkowym pistoletem
mimo to trzymam kciuki