Sentino
-
PerrierLaPadite
Re: Sentino
Natali z Popkillera pewnie też, tylko by się musiał napić bo ciągle spięty
nataliego cenię tylko za angielskie wywiady, wyprzedzał świat , tu wywiad z trendsetterem maseczek https://www.youtube.com/watch?v=9ZSgIYzwOYw
apropo popkillera to jest konkurs na album roku.Można ZL3
https://www.popkiller.pl/2021-04-26%2Ca ... 021?page=1
apropo popkillera to jest konkurs na album roku.Można ZL3
https://www.popkiller.pl/2021-04-26%2Ca ... 021?page=1
#free2rzyn
-
barbadoses
- Zbanowany
kurde znowu cykl zatacza się, wczoraj wódka ciuchy merchy wojewódzki, dzisiaj senti schodzi do podziemia, usuwa tiktoka i obraża się na świat ;/ pocieszny jest
wszystkie umowy podpisujesz jako osoba fizyczna czyli imieniem i nazwiskiem także wydawanie pod inna ksywką nic nie da bo autorem na końcu jest i tak osoba fizyczna którą wiąże kontrakt ze stepem
- yungXpaproch
CHLOPAKI PILNA SPRAWA
ma ktos pobrane zl3 fajnie i chce mi wyslac? nie wytrzymam dluzej bez zl3 na spotify, se dodac musze. moze byc wersja plytkowa, jednak bardziej zaznajomiony jestem z wersja ze streamingow. bardzo mi rowniez zalezy na kawalku "pistolet - acoustic version". mam nadzieje ze ktos posiada takie pliki...
ma ktos pobrane zl3 fajnie i chce mi wyslac? nie wytrzymam dluzej bez zl3 na spotify, se dodac musze. moze byc wersja plytkowa, jednak bardziej zaznajomiony jestem z wersja ze streamingow. bardzo mi rowniez zalezy na kawalku "pistolet - acoustic version". mam nadzieje ze ktos posiada takie pliki...
- SentoAlainDelon
@yungXpaproch
- yungXpaproch
DZIEKUJE CI CZLOWIEKU DOBRY
wczoraj ze nje dam idi na hui nie ma wywiadu nie ma niczego tylko #moda i #dobramuzyka a tutaj cos snipet cos ja sie jaram
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Gdybyś szukał fizyka z dodatkiem to chętnie odsprzedam.yungXpaproch pisze: ↑01 maja 2021, 22:33 CHLOPAKI PILNA SPRAWA
- SentoAlainDelon
Spoiler
Raffa pisze: Pierwszy nakład ZL3 wysprzedany. 500 sztuk było. Na razie nie bedzie nowego nakładu. Dziekuję wszystkim za kupno, bo przez to Sentino nabiera motywacje na nowe albumy.
It's the circle of lifebarbadoses pisze: ↑01 maja 2021, 18:39 kurde znowu cykl zatacza się, wczoraj wódka ciuchy merchy wojewódzki, dzisiaj senti schodzi do podziemia, usuwa tiktoka i obraża się na świat ;/ pocieszny jest
And it moves us all
Through despair and hope
Through faith and love
'Til we find our place
On the path unwinding
In the circle
The circle of life
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
- yungXpaproch
sento wczoraj na live na zapytanie czy bedzie cos z belmondo powiedzial ze moze cos zrobia razem i w sumie to musi do niego napisac. jesli taki kawalek powstanie to chyba na king sento z tego co mowil
jakim lajwie, jak pare postow jest screen z 1 maja, ze lajwow nie bedzie? 
- yungXpaproch
lajwy to jest jego pasja normalnie, on ich nie przestanie robic, a ostatnio juz pare razy mowil o tym ze narazie znika z ig zeby robic muzyke a sytuacja wyglada tak jak widac 
Ktoś kojarzy co to za nuta na story u Sebka z przed około godziny, co jakiś typek sobie jechał koło jakiejś przystani?