Co idealnie potwierdza moją tezę.
Sentino
Re: Sentino
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
-
PerrierLaPadite
Nowy niemiecki track wpada o północy na spotify. Numer jest z płyty Preussisch Gangstar - Best Of Most Wanted, która jest kompilacją numerów różnych artystów.
@jajca
ten drugi to chyba Sniper z byłego slizgu, obecnie chyba pisze dla krytyki politycznej
chyba naczelny "symetrysta" w polskiej dyskusji politycznej - przynajmniej jakoś tak mi się kojarzy z pobieżnej obserwacji tych właśnie polaczkowych mediów.Rafał Woś - Dziennikarz ekonomiczny, laureat m.in. Nagrody im. Dariusza Fikusa, Nagrody NBP im. Władysława Grabskiego i Grand Press Economy, wielokrotnie nominowany do innych nagród dziennikarskich, np. Grand Press, Nagrody im. Barbary Łopieńskiej, MediaTorów. Wydał książki: „Dziecięca choroba liberalizmu” i „To nie jest kraj dla pracowników”.
ten drugi to chyba Sniper z byłego slizgu, obecnie chyba pisze dla krytyki politycznej
Tetris to bedzie taki banger przepotezny. Juz na leaku go katuje
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Czyli niedługo kolejny odcinek serialuRaffa na grupce pisze:Jakby ktoś miał wątpliwości do punktu z aneksu, że za każde słowo przeciw Step Records grozi kara 2000€, to niech się zapyta, czemu Step Records tego nie komentuje.
Pismo do nich wyszło dzisiaj i mają 7 dni, żeby odpowiedzieć.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

nie zdzwiwil bym sie jakby te info o 2k kola eura za gadanie to nie jakis fejk ale bialko na papiereze nie widzialem takze moze prawda moze nie, uzytkownik powyzej napisal ze niby o 00:00 nowy temat takze czekam i robie taktyka elo
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- SentoAlainDelon
już jest na streamingach
moze masz racje uzytkowniku powyzej, moze nie bo nie wiem u mnie na kradzionym spotku nic nowego nie ma ale w sumie nie znam dyskografi pana sebastiana takze, dobry w chuj numer ponizej
e; a to niby to nowe no to eluwina dobry kawalek pozdro
e; a to niby to nowe no to eluwina dobry kawalek pozdro
- afterlight
ale podbitki na wokalu zajebiste w tym tetrisie
oby to wypuscil na jakiejs plycie zara fenix/king sento bo teraz plany wygladaja pewnie inaczej niz wtedy we wrzesniu 2020
oby to wypuscil na jakiejs plycie zara fenix/king sento bo teraz plany wygladaja pewnie inaczej niz wtedy we wrzesniu 2020
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
fajny bit
co ? co uooooo
kurwa nie znam dyskografi pana alveraza ale kurcze w chuj to melodyjne takie perfect na lato summer
co ? co uooooo
kurwa nie znam dyskografi pana alveraza ale kurcze w chuj to melodyjne takie perfect na lato summer
- SentoAlainDelon
Niestety tetris nie jest pewny czy wyjdzie na king sento. Tracklista fenix jest zamknięta, kokaina wskoczyła na king sento ale tetris nie bo są przygody z bitem jak mówił Alvarez na live i nie wiadomo czy nie nagra od nowa.
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2021, 15:21 przez SentoAlainDelon, łącznie zmieniany 1 raz.
te nowy wałek zajebisty, wreszcie produkcja na dobrym poziomie, takie Sentino moge słuchać
No np Radek Grabarczyk z novy tv
Wielkie 5 dla niego
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wielkie 5 dla niego

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka