Jay-Z - Magna Carta... Holy Grail (2013)
Re: Jay-Z - Magna Carta... Holy Grail (2013)
Dobre prowo 
czasem zostanie mi ochota na Heaven, Crown i opener z Justinem.
a Wondagurl jak trzasnęła ten bit miała 15 lat chyba i miałem duże nadzieje a potem nic od niej nie usłyszałem
a Wondagurl jak trzasnęła ten bit miała 15 lat chyba i miałem duże nadzieje a potem nic od niej nie usłyszałem
jedyne pozytywne skojarzenie z tą płytą to jedna z najlepszych recenzji w historii polskiego internetu:
http://www.porcys.com/playlist/jay-z-holy-grail-heaven/
http://www.porcys.com/playlist/jay-z-holy-grail-heaven/
hujowa płyta max, czasem se odpale somewhereinamerica i crown ale reszta do wyjebania
w zasadzie gdyby nie to, że flow hovy na tym jest bardziej zardzewiałe i drewniane niz na kingdom come a jego występy leniwe jak skurwysyn to nie byłaby to taka zła płyta
w zasadzie gdyby nie to, że flow hovy na tym jest bardziej zardzewiałe i drewniane niz na kingdom come a jego występy leniwe jak skurwysyn to nie byłaby to taka zła płyta
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2021, 13:44 przez sebring, łącznie zmieniany 1 raz.
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Jarałem sie tym albumem jak wyszedł te kilka lat temu. I w sumie nie wiem dzisiaj czym. Mega słaby i w ogóle mógł by sie nie wydarzyć.
ostatnio robiłem przelot przez dyskografie Jaya i hejt na ten album jest trochę przesadzony
faktycznie często jest bardziej Lay-Z niż Jay-Z ale produkcyjnie jest naprawdę dobrze
faktycznie często jest bardziej Lay-Z niż Jay-Z ale produkcyjnie jest naprawdę dobrze
BBC jeden z najchujowszych jego trackow
ogólnie to jest parę bardzo dobrych bitów, ale Jay jest tu najsłabszym ogniwem
ogólnie to jest parę bardzo dobrych bitów, ale Jay jest tu najsłabszym ogniwem
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
ja do BBC mam słabość przez bit
Pharrell zajebał Blurred Lines v2 i siedzi mi to jak złoto
zrobili se jam na zajawie po kolacji i chuj, ja to szanuje
Oceans, F.U.T.W. i Somewhereinamerica dla mnie highlighty albumu
YouKnowIGotIt, Tom Ford i Picasso Baby też lubię ale może przydałyby się jakieś ciekawsze lirycsy
poza tym Crown które wielu hejtowało nie wiem z jakiego powodu i jeszcze Justin zrobił mega robotę
skrócić do 40 min, poprawić parę zwrotek i byłby piękny album
Pharrell zajebał Blurred Lines v2 i siedzi mi to jak złoto
zrobili se jam na zajawie po kolacji i chuj, ja to szanuje
Oceans, F.U.T.W. i Somewhereinamerica dla mnie highlighty albumu
YouKnowIGotIt, Tom Ford i Picasso Baby też lubię ale może przydałyby się jakieś ciekawsze lirycsy
poza tym Crown które wielu hejtowało nie wiem z jakiego powodu i jeszcze Justin zrobił mega robotę
skrócić do 40 min, poprawić parę zwrotek i byłby piękny album
Ten kawałek z Beyonce jest też dobry. BBC topka tego albumu. Zgoda że Justin zrobił robote. I pod kilkoma względami ten album jest słaby że psuje odbiór. Tak mega psuje. Jay czasem tak chujowo rapuje że łomatko. Raczej doliny listy jeśli chodzi o jego dysko, no ale on ma klasyki na koncie.
1 MILLION, 2 MILLION, 3 MILLION, 20 MILLION OHHH IM SO GOOD AT MATH 
Usunięto
Ostatnio zmieniony 26 lut 2023, 23:40 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
- MyEvenement
wydanie jest kozackie, chyba jedna z ładniejszych plyt jakie mam. tom ford uwielbiam, picasso baby rowniez. reszta tylko dobra lub slaba. najslabszy album Jiggi, ale zaraz przed dynasty