Sentino
Re: Sentino
nie wiem jaka jest prawda z introwertycznością kaza bałagane, ale mój ignorancki umysł chce w to wierzyć xD
nie wiem, jakoś widziałem te klipy bałagańca na yt, czy kilka jego filmików z babą na ig i gość się wydaje mieć straszne kompleksy, coś tam kurwa nie gra
ale jako że nei jestem rozkminiaczem to pierdole dalsze dochodzneie, pozdro
nie wiem, jakoś widziałem te klipy bałagańca na yt, czy kilka jego filmików z babą na ig i gość się wydaje mieć straszne kompleksy, coś tam kurwa nie gra
ale jako że nei jestem rozkminiaczem to pierdole dalsze dochodzneie, pozdro
Przecież MatkaBoska aka Malwina jest dość znana ze swojej przeszłości w Poznaniu to raz i jakimś dziwnym przypadkiem się poznała nagle z Kazem
I tak dalej poszło
I tak dalej poszło
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
-
PerrierLaPadite
Jakiej przeszłości w Poznaniu?
-
PerrierLaPadite
Tak, przepalając papierosami Alvarezami
-
ksiazenieporzadek
CiekawejPerrierLaPadite pisze:Jakiej przeszłości w Poznaniu?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
madka boska aka dżasminka to zwykła bananówa i to jej starzy ich utrzymują a nie kazek. Jak sento jom ruchal to jestem w szoku , przy Marlence to pasztecik straszny , swoją droga ciekawe co u Marlenki , wie ktoś ?
Nie obchodzi mnie jej przeszłość ile typów tam już weszło jak to nawijał Kaz, ładnie musiała przysiady na kutanga walić w tym Poznaniu, zresztą jebe mnie to, a żeby nie było offtopu to jebać step i freesentino
bankowo w jakimś wywiadzie tłumaczył się introwertycznością z niegrania koncertów - przez lata nie grał (może z raz z Belmondziakiem, ale na wysokości Lotu, Źródła, Gruzu nie było żadnych koncertów promujących), dopiero po adopcji dziecka Seby zaczął. Zresztą na klipach też się nie pokazywał latami, dopiero z konieczności po wejściu w mainstream. Przecież na teledysku z Paluchem Kaz wygląda jak MC Terminator przy Błażeju, jakby się bał, że rodzice są za ścianą i mogą usłyszeć
- benzoabuser
- Zbanowany
^no chłop jest introwertykiem i co z tego
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Sebastian mam nadzieję
że Jacek nie utrudnia kontaktów z córką
Wy tak serio, ze to nie Kazka? Przeciez to kompromituje cala jego przewozke, juz nie wspominajac, ze nawija ile nie rucha majac stala dupe wow 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
-
ksiazenieporzadek
a co ty myślałeś, że raperzy mówią ci prawdę, życie nie jest takie kolorowe jak w tekstach i na klipach
nie no raczej, tak samo to co piszecie, niekoniecznie jest prawda
wiec poki nie zobacze dominacji genetycznej na twarzy corki bedogie to wstrzymuje beke
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- krakowski łotr
to wszystko to fikcja tak samo jak spierdalanie bastianka przed DEA
Nie macie wrażenia, że to taki typek, co mu się powie "Tyyyy a jakby zrobić taki numer mordo, ze..." i on ta fantazje podłapie, to od razu ogłosi wszem i wobec, że takie są plany, i to już się dzieje koła ruszyły, mielimy te kokosy
e: tu o Sentim mowa i tej akcji z wódka i energolami, to brzmi jak fantazjowanie, a nie konkretne plany
e: tu o Sentim mowa i tej akcji z wódka i energolami, to brzmi jak fantazjowanie, a nie konkretne plany
Przecież bałagan wszedł pod takiego pantofla, że na rozkaz udając konia na czworaka laska ujeżdża go jak na rodeo. Wrzucilbym zdjęcie, ale już zejdźmy z niego, bo szkoda typa.
Śnieg Garbatym Nosom
-
PerrierLaPadite
Już wolałem Kaza z czasów jak mieszkał na Muranowie, wrzucał naćpany instastory z szufladami hajsu, walenia koksu i ruchania Heli Kici 
Już kilka razy na liveach kilka miesięcy wstecz mówił o tej wódce więc pewnie już myślał o tym trochę więcej niż 5 minut, chętnie bym ją sprawdził, zobaczymy jak to będzie
-
PerrierLaPadite
Taaa, na tych live'ach mówił że "prowadzimy już rozmowy z Polmosem", tak samo jak produkcja papierosów też miała ruszyć lada moment. A wcześniej jeszcze miał otwierać Barbera, restaurację i klub nocny.