Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
baqlashan

Re: Sentino

Post autor: baqlashan »

nie wiem jaka jest prawda z introwertycznością kaza bałagane, ale mój ignorancki umysł chce w to wierzyć xD
nie wiem, jakoś widziałem te klipy bałagańca na yt, czy kilka jego filmików z babą na ig i gość się wydaje mieć straszne kompleksy, coś tam kurwa nie gra

ale jako że nei jestem rozkminiaczem to pierdole dalsze dochodzneie, pozdro
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Przecież MatkaBoska aka Malwina jest dość znana ze swojej przeszłości w Poznaniu to raz i jakimś dziwnym przypadkiem się poznała nagle z Kazem :joint:
I tak dalej poszło :joint:
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
PerrierLaPadite

Post autor: PerrierLaPadite »

Jakiej przeszłości w Poznaniu?
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

będziecie pili wódkę tatuażyk?
Śnieg Garbatym Nosom
PerrierLaPadite

Tak, przepalając papierosami Alvarezami
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

PerrierLaPadite pisze:Jakiej przeszłości w Poznaniu?
Ciekawej :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

madka boska aka dżasminka to zwykła bananówa i to jej starzy ich utrzymują a nie kazek. Jak sento jom ruchal to jestem w szoku , przy Marlence to pasztecik straszny , swoją droga ciekawe co u Marlenki , wie ktoś ?
Willxc

Post autor: Willxc »

Nie obchodzi mnie jej przeszłość ile typów tam już weszło jak to nawijał Kaz, ładnie musiała przysiady na kutanga walić w tym Poznaniu, zresztą jebe mnie to, a żeby nie było offtopu to jebać step i freesentino
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

baqlashan pisze: 29 kwie 2021, 0:18 nie wiem jaka jest prawda z introwertycznością kaza bałagane, ale mój ignorancki umysł chce w to wierzyć xD
nie wiem, jakoś widziałem te klipy bałagańca na yt, czy kilka jego filmików z babą na ig i gość się wydaje mieć straszne kompleksy, coś tam kurwa nie gra
bankowo w jakimś wywiadzie tłumaczył się introwertycznością z niegrania koncertów - przez lata nie grał (może z raz z Belmondziakiem, ale na wysokości Lotu, Źródła, Gruzu nie było żadnych koncertów promujących), dopiero po adopcji dziecka Seby zaczął. Zresztą na klipach też się nie pokazywał latami, dopiero z konieczności po wejściu w mainstream. Przecież na teledysku z Paluchem Kaz wygląda jak MC Terminator przy Błażeju, jakby się bał, że rodzice są za ścianą i mogą usłyszeć
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

^no chłop jest introwertykiem i co z tego
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Laguna

Post autor: Laguna »

Sebastian mam nadzieję :dunno: że Jacek nie utrudnia kontaktów z córką
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

Wy tak serio, ze to nie Kazka? Przeciez to kompromituje cala jego przewozke, juz nie wspominajac, ze nawija ile nie rucha majac stala dupe wow :lol:
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

a co ty myślałeś, że raperzy mówią ci prawdę, życie nie jest takie kolorowe jak w tekstach i na klipach
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

nie no raczej, tak samo to co piszecie, niekoniecznie jest prawda :D wiec poki nie zobacze dominacji genetycznej na twarzy corki bedogie to wstrzymuje beke
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
krakowski łotr

Post autor: krakowski łotr »

to wszystko to fikcja tak samo jak spierdalanie bastianka przed DEA
Awatar użytkownika
noizeone

Post autor: noizeone »

Nie macie wrażenia, że to taki typek, co mu się powie "Tyyyy a jakby zrobić taki numer mordo, ze..." i on ta fantazje podłapie, to od razu ogłosi wszem i wobec, że takie są plany, i to już się dzieje koła ruszyły, mielimy te kokosy

e: tu o Sentim mowa i tej akcji z wódka i energolami, to brzmi jak fantazjowanie, a nie konkretne plany
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Przecież bałagan wszedł pod takiego pantofla, że na rozkaz udając konia na czworaka laska ujeżdża go jak na rodeo. Wrzucilbym zdjęcie, ale już zejdźmy z niego, bo szkoda typa.
Śnieg Garbatym Nosom
PerrierLaPadite

Już wolałem Kaza z czasów jak mieszkał na Muranowie, wrzucał naćpany instastory z szufladami hajsu, walenia koksu i ruchania Heli Kici :D
Awatar użytkownika
macias

Post autor: macias »

noizeone pisze: 29 kwie 2021, 11:01 e: tu o Sentim mowa i tej akcji z wódka i energolami, to brzmi jak fantazjowanie, a nie konkretne plany
Już kilka razy na liveach kilka miesięcy wstecz mówił o tej wódce więc pewnie już myślał o tym trochę więcej niż 5 minut, chętnie bym ją sprawdził, zobaczymy jak to będzie
PerrierLaPadite

Taaa, na tych live'ach mówił że "prowadzimy już rozmowy z Polmosem", tak samo jak produkcja papierosów też miała ruszyć lada moment. A wcześniej jeszcze miał otwierać Barbera, restaurację i klub nocny.
ODPOWIEDZ