powiedzial, ze jedynie jego sznaujemlody jelcz pisze: ↑27 kwie 2021, 21:01 on powiedział, że jedyna osoba z krok rekords która jest w porządku wobec pana Alvareza to Kaczy Proceder? bo go ścięło i nie wiem czy szanujemy czy szkalujemy
Sentino
Re: Sentino
nie każdy ma instagrama i nie każdy może mieć czas na sprawdzanie pana Sebastiana Enriqe na bieżąco
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
ale że sentino jego (kaczego) szanuje czy że on (kaczy) jego (sentino) szanuje?
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Kaczy niby spoko ale po ramadanie się jeszcze wyjaśni ;d A co to za nowy charakterek ten brokuł?
Pewnie chodzi o to, ze Kaczy wydaje się miec jakiś tam internaszonal strit kredyt
-
ksiazenieporzadek
A nie, no to wiadomo, to rozumiem reakcje.
-
barbadoses
- Zbanowany
niemeicka akcja troche chłopaków z Oppeln ... ja już chyba przechodzę na team alvarez bo mi się żal robi że go na takie miny wpierdalają, coś jak oglądasz meczyk barcelona - fk molde i mimo, że jesteś fanem barcelony to widzisz jak fk molde od 3 minuty stoi w 11 w polu karnym i mimo starań i serca ni huj nie mogą wyjsć za własną połowę, a barcelona zaczyna se żonglować nad ich głowami i z czasem zaczynasz se mówić pod nosem "o wy kurwy jebane barcelońskie, do boju molde"
Że niby te patusy ze step record to Barcelona, a Sentino to Molde? Xd
cztery żubry i dwie kurwy
-
barbadoses
- Zbanowany
no patrząc na przebieg dissów a raczej na prawne kopanie leżacego sentino i wyżywanie się korzystając z sytuacji kontraktowej to trochę tak, nie sądzisz? Nie zauważyłem, żeby sentino jakoś szczególnie zaszkodził stepowi, blokwoał im kanały, wrzutki, zasiegi, wydawnicze plany itd a w drugą strone zauważyłem, to jak to jest?
Ja wiem, że tu zaraz wejdą sicarios i poderżną mi gardło pisząc, zę sebek to świetnie rozgrywa, ale litości, sam już kilka razy płakał i robił różne fikołki żeby step mu odpuścił bo widocznie jest to dla niego mocno uciążliwe
Ja wiem, że tu zaraz wejdą sicarios i poderżną mi gardło pisząc, zę sebek to świetnie rozgrywa, ale litości, sam już kilka razy płakał i robił różne fikołki żeby step mu odpuścił bo widocznie jest to dla niego mocno uciążliwe
Podoba mi się dumna mimika twarzy Sentino po słowach "Brokuł, twoja mama jest kurwą" 
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
haha ale koksu sie nazarl sebastianek
nie mam pojecia o co chodzi, chce zeby moj posting byl kojarzony tylko z ulicą
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
-
PerrierLaPadite
Czyli tak, napisali aneks że zwolnią go z kontraktu po wpłacie, ale nie może się wypowiadać na temat Stepu? A oni już mogą jechać go diasami? No kurwa, niezła ta patusiarnia z Opola 
Chciałbym życzyć wytwórni Step Records wykolejenia przez to co tu odjebali, ale w zasadzie to już nie ma im czego życzyć patrząc na ich aktualny katalog
...a wystarczyło żeby im tę jebaną płytę na którą był zakontraktowany nagrał, a nie wziął zaliczkę i ruszył w balet.
Teraz to pewnie nawet jakby nagrał to by powiedzieli że dostarczony produkt nie jest odpowiedniej jakości albo niezgodny z umową i dalej jechane z trollingiem
Teraz to pewnie nawet jakby nagrał to by powiedzieli że dostarczony produkt nie jest odpowiedniej jakości albo niezgodny z umową i dalej jechane z trollingiem
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
-
PerrierLaPadite
Nie wiadomo co tam w umowie było, ale oni sami stwierdzili że nie chcieli go promować/wydawać, więc sami sobie gola strzelili. Mam nadzieję że weźmie jakiegoś ogarniętego prawnika od prawa autorskiego i ich pojedzie, bo to co oni odpierdalają to szczyty żenady.