Rasmentalism
Re: Rasmentalism
Team hotel*** i te okolice pisania u Rasa ( i pierwszy track z ładnej Muzyki, i drogowskazy z zmnh i buty z betonu)
- cloud
- chmura
witam chyba nigdyemcess pisze: ↑26 kwie 2021, 17:02dobra muzyka ładne życie to fajny album też, ale to że po ZMNH każda następna płyta była co raz chujowsza to nie jest kontrowersyja opinia. chyba tylko cuckers nie zauważał zjazdu tego duetu
btw. ras w tym radio i na zdjęciach zawsze taki smutny, kiedy będzie wesoły
Ostatnio pracował nad piątą częścią Flirtini, która czeka na wydanie, aż - tu cytat - otworzą się kluby i będą mogli rozpromować materiał + zapowiadał prace nad producencką płytą w zeszłym roku
Mentos trzeci miesiąc siedzi na Teneryfie
Hotel kiedyś mega lubiłem.
Zresztą no każda płyta do ZMNH włącznie mi się podobała
Zresztą no każda płyta do ZMNH włącznie mi się podobała
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Prawda jest taka, że każdy kto pisze, że po ZMNH było słabo, ocenia jedynie przez pryzmat jakichś tam emocji, ale niewiele ma to z rzetelnymi faktami. Jeszcze tylko szybko sprawdzilem sobie 1985 i kurwa, nie ma opcji, że to jest slabe. ZMNH jest nieco przeceniane, a inne niedoceniane, tak to zawsze dziala. Jak sobie cos ludzie wmówią to koniec. Inna sprawa, że na realia polskie Rasmentalism po prostu nie jest w stanie nagrać słabej płyty, może sie nie podobać jedynie forma i ja też jednak nie kupowałem tej ich nowej stylówki, ale poziom zawsze szanuje.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2021, 20:24 przez ether, łącznie zmieniany 1 raz.
Zespół rapowy Rasmentalism kończy działalność.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
- FruitOffTheWall
to miedzy nimi jednak nie jest spoko hłe hłe
po podascie z rudzkim można było wywnioskować ze ras nie wróci do rap gry
po podascie z rudzkim można było wywnioskować ze ras nie wróci do rap gry
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
frontkick
Pozdro uzytkowniku ether, dla mnie 1985 to najlepsza plyta Rasmentalism chocby dlatego ze nie ma na niej Eldo i VNMa
Ras sie mogl wypalic tekstowo ale trudno uwierzyc ze mu sie calkiem skonczyla zajawka, ale no chyba lepiej uczciwie przyznac że nikt nie daje jebania o taką muzykę niz byc na miejscu Te-Trisa czy VNMa i rozpaczliwie sie trzymac sceny do momentu az to sie robi zenujace w chuj
Ale ze nie ma juz nawet najmniejszej szansy na letni projekt Ras x Soulpete to autentycznie mi przykro
Ras sie mogl wypalic tekstowo ale trudno uwierzyc ze mu sie calkiem skonczyla zajawka, ale no chyba lepiej uczciwie przyznac że nikt nie daje jebania o taką muzykę niz byc na miejscu Te-Trisa czy VNMa i rozpaczliwie sie trzymac sceny do momentu az to sie robi zenujace w chuj
Ale ze nie ma juz nawet najmniejszej szansy na letni projekt Ras x Soulpete to autentycznie mi przykro
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2021, 0:09 przez frontkick, łącznie zmieniany 1 raz.
Z jednej strony szkoda w chuj bo cały Rasmentalism to czasy technikum i zmnh, a potem już słabiej 2 ostatnie albumy gówno/10 i w sumie dobrze ze ten moment nadszedł bo jakby znowu mieli wydawać to Chujowe flirtini z rasem to
tylko miałem nadzieję że ras jeszcze coś wyda jakąś epke z tortem
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Dużo zajebistych wspomnień mam z ich muzyką, za co dzięki. Ostatnich wydawnictw słuchać nie mogłem, ale do starszych wracam regularnie, także sumarycznie duży props
-
tybdo_yntogliw
Popełnię myślozbrodnię: moje ulubione kawałki nagrali po ZMNH - "Duch" czy "1985"
tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60tedashi60
Formuła się już wypaliła, Ras stał się nudny w opór. Ten moment powinien nastąpić już dawno.
nic na potem
kończy działalność, żeby za kilka lat się reaktywować, proste
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

I tak będzie pewnie ghostował dla ludzi teksty, znaczy pisał bo to w sumie nie jest ghostowanie.
co zespół Rasmentalism gra na ostatnich koncertach? był ktoś? bo do pierwszych 4 płyt by się pobawił
ONA MÓWI JEBAĆ PSY, A JA MÓWIĘ C'EST LA VIE
- Lilly
- Zbanowany
Myślę, że raczej grają dwie ostatnie, plus jakieś hity przekrojowe.
Podbijam. Był ktoś? To ważne. Na ZMNH i 1985 chętnie pójdę, ale jak grają muzykę do przebieralni w H&M, to sb odpuszczę.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape