Sentino
Re: Sentino
Czemu mam wrażenie, że Sebek będzie ich próbował naliczyć i do końca dnia to skasują? 
restock pierwszego wydania ZL1/2
https://www.sentinoshop.com/shop/params ... m/1106433/
https://www.sentinoshop.com/shop/params ... m/1106433/
możesz mi mówić daquan
Skończyło się kilka miesięcy temu ale dużo ludzi nagle chciało kupić i Raf zrobił restock.
Sentino zapowiada nowy drop ubrań, własną wódkę "sicarios" i energetyki, prawdziwy człowiek renesansu
drop kolabo z nitro, wutka nie bo cbd juz zapowaiadal bo cos tam gadal ze on nie jest zadnym narco-traficante a poprostu legal kusza bedzie dawac i na forumku beda testowane z pelna recejna i ocena krytyka te lemon hejzy i inne kusze , a energytki elo bo moze cos tam na vacie da sie ukrecic i chajs sie kreci, snippet zajebisty takie letnie summer czilloutowe melodyjne kawalki bardzo pasuja w jego stylu i mogl moze tak ladnie to rozegrac by i gimby i inni normiki nie znajace jego dyskografi by sie zajaraly bo o fajna piosenka wpada w ucho ej julka a kto to no alvarez sentino cooo hiszpan no chyba ale po naszemu gada zobacz jaki slodziak (pokazuje kolezance instagrama Sebka) i nowy audience wiecej wyslietlen followersow lajkow social media leci do gory i wtedy dzwiek trzask dup tych patusow TPS intruzow obserwaczy byl glosny zarownem jak i smaczny (dla odlsuchu)
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Eis propsuje na IG Smile od Sebka 
Najpierw ukrzyżowanie teraz oklaski.
Niech on wydaje te nowe bengerki i w lato będzie nucić całą Warszawa
Sebek to ulubiony raper twoich ulubionych raperów
Najpierw ukrzyżowanie teraz oklaski.
Niech on wydaje te nowe bengerki i w lato będzie nucić całą Warszawa
Sebek to ulubiony raper twoich ulubionych raperów
#free2rzyn
Recka na newonce, eis propsuje, na glamrapie artykul wyśmiewający patusow ze stepu i cytujacy youtubowe komentarze pod ich dissem xD lawina ruszyła, wiatr zmienił kierunek, props @Jose za przetarcie szlaku
Zajebista okładka 
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
-
ksiazenieporzadek
tak okołosentinowo, ale tutaj kolejna dramka:
https://www.facebook.com/big.flintin/po ... w&__tn__=R]-R
Teza: recenzje powinny być pod wzór
Główni bohaterowie:
Flint aka wybieram, czego słucham, nie słuchałem Sentino
))))
Żulczyk wyjaśniający Szewczyna na sukę
Michalski (naczelny Newonce) szukający kolejnej osoby, która mogłaby coś sprostować
https://www.facebook.com/big.flintin/po ... w&__tn__=R]-R
Teza: recenzje powinny być pod wzór
Główni bohaterowie:
Flint aka wybieram, czego słucham, nie słuchałem Sentino
Żulczyk wyjaśniający Szewczyna na sukę
Michalski (naczelny Newonce) szukający kolejnej osoby, która mogłaby coś sprostować
- rozklad_gaussa
miala byc wodka tatuazyk i papierosy alvarezy, ale to plany z listopada ubieglego roku, wiec juz mu sie zmienilo 10 razy
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Głosowanie reakcjami na instagramie na okładkę płyty, druga opcja

Przeglądając glamrap (jestem czytelnikiem tego portalu od kiedy istnieje) pierwszy raz widzę, by tak kogoś forsowali. Pięć newsów na dzień o sentino, itd. Czyżby sam Eis siedział w radzie nadzorczej? 
Hah no w sumie dobrze przekminione. Może Eis wie że sam był niedoceniony w swoich czasach to widzi siebie w osobie Tatuażyka.Sprzet pisze:Przeglądając glamrap (jestem czytelnikiem tego portalu od kiedy istnieje) pierwszy raz widzę, by tak kogoś forsowali. Pięć newsów na dzień o sentino, itd. Czyżby sam Eis siedział w radzie nadzorczej?
- oKulTywowany
Coś wgl się rozwinęło w kwestii tych przesterów ze stepu ?
This page is no longer available.