Popkillery 2019
Re: Popkillery 2019
Jakiś Lil Konon, Sajko i inne Kstyki robiące za autorytet dla kogokolwiek i osobę opiniotwórczą to sroga beka. Prawdopodobnie co drugi użytkownik tego forum ma większe faktyczne pojęcie na temat stanu sceny (mówię o suchej wiedzy, możliwości analizowania pod względem jakiejś historii i znajdowania nawiązań) niż pożal się boże influencerzy internetowi, których recenzja ogranicza się do słynnego dobre bity fajne flow.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
grupka sajko, ma swoj fp i nazywa sie redakcja XD (no offence chlopaki, wiem ze to czytacie, buziaczki)
i mowia ze fora zyja w 2k19
ciekawe czy ematei dalej spiety ze na slizgu by odpowiadal za wwoje wybory
i mowia ze fora zyja w 2k19
ciekawe czy ematei dalej spiety ze na slizgu by odpowiadal za wwoje wybory
W końcu ktoś to powiedziałSWN pisze: ↑20 kwie 2019, 22:29 Jakiś Lil Konon, Sajko i inne Kstyki robiące za autorytet dla kogokolwiek i osobę opiniotwórczą to sroga beka. Prawdopodobnie co drugi użytkownik tego forum ma większe faktyczne pojęcie na temat stanu sceny (mówię o suchej wiedzy, możliwości analizowania pod względem jakiejś historii i znajdowania nawiązań) niż pożal się boże influencerzy internetowi, których recenzja ogranicza się do słynnego dobre bity fajne flow.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Jak coś nie atakuje w żaden sposób samych grupek, bo jestem pewien, że jest tam też mnóstwo ogarniętych ludzi piszących fajne analizy, ale no kurwa - po prostu nie potrafię brać na poważnie eventu, na którym wśród dumnie ogłoszonego g r e m i u m mieszają się ludzie faktycznie odwalający solidną robotę z doświadczeniem dziennikarskim i typek z hehe kononemxD w awatarze słynący z robienia memików z Belmondo.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
To grono influencerskie xD W chuj jestem ciekaw końcowego rezultatu
szorty mam w kratę, napisy mam w grochy
o c z y d o o k o ł a g ł o w y
o c z y d o o k o ł a g ł o w y
Popkillery 2019 Podcast cz. 1/3: Gremium rozmawia o polskim rapie
https://www.youtube.com/watch?v=_RIXbT-aDtA
Co ten typek na początku pierdoli, że jeden z lepszych roków w pl rapie, a na pewno lepszy od 2k17
W siedemnastym wyszło między innymi: Te-Tris - Tristape, Rogal DDL - Nielegal 216, Mada - 47%, Kaz Bałagane - Narkopop, BonSoul - Lepiej Nie Wnikać,
Kamil Pivot - Tato Hemingway, a w osiemnastym gdyby nie Bonson i Pikers, to poza Lato w Ghettcice miałbym problem wytypować 5 dobrych albumów,a typek po nim o 10 gada kurwa. Jedynie ten typek co jak Frosit Rege wygląda coś tam ogarnia, a dalej niż 5 minuta mi się nie chce oglądać, pierdole wyłączam
W siedemnastym wyszło między innymi: Te-Tris - Tristape, Rogal DDL - Nielegal 216, Mada - 47%, Kaz Bałagane - Narkopop, BonSoul - Lepiej Nie Wnikać,
Kamil Pivot - Tato Hemingway, a w osiemnastym gdyby nie Bonson i Pikers, to poza Lato w Ghettcice miałbym problem wytypować 5 dobrych albumów,a typek po nim o 10 gada kurwa. Jedynie ten typek co jak Frosit Rege wygląda coś tam ogarnia, a dalej niż 5 minuta mi się nie chce oglądać, pierdole wyłączam
cztery żubry i dwie kurwy
Którzy z nich to Kstyk i Hype?aos pisze: ↑05 maja 2019, 18:11 Popkillery 2019 Podcast cz. 1/3: Gremium rozmawia o polskim rapie
[mention]SWN[/mention] z opisu to chyba żaden. Kstyk to Seba jakis tam
cztery żubry i dwie kurwy
ładnie tam Andrzej wyjaśnia
ale po co ten w okularach otwiera morde
nie da się tego słuchać, szczególnie tego typa na końcu po prawej
- Moltisanti
Podziwiam Flinta że dalej nie wyrósł z muzycznego mesjanizmu i ciągle ma potrzebę nawracania ludzi na słuchanie tego WARTOŚCIOWEGO rapu którego on słucha a nie taconafide type of music. Równie dobrze mogę ja nakłaniać jego żeby zamiast słuchać jakiegoś artysty poczytał w tym czasie wartościową książkę, a nie typa mówiącego coś pod bicik. Tylko że ja niespecjalnie widze w tym sens.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2019, 2:36 przez Moltisanti, łącznie zmieniany 1 raz.
za każdym razem gdy słyszę flinta zadziwia mnie jak bardzo jest oderwany
befree pisze: Piszesz skrótami, bez polskich znaków czy argumentów, Twoja opinia jest dla mnie warta mniej więcej tyle co papierek po batonie znajdujący się na podjeździe mojego sąsiada. A CB to takie radio, używane raczej przez starszych słuchaczy.
- przedszkolanek
co za cringe, słuchałem w prędkości 2.0, pewnie nie wszystko wychwyciłem, ale tak w skrócie:
punche jako wyznacznik dobrego teksciarstwa w 2019
Taco dobry teksciarz
teksty obecnie jako słabe warsztatowo, bo puchy nie ma xD
truizmy o taconafide, Cała jako jedyny jakikolwiek RiGCz
Flint & Ematej xD
truizmy o radiu YT i Spoti
Flint boli go xD
banały o dystrybucji
Flint: czy możemy jeszcze mówić o czymś takim jak Hip-Hop
prawy z końca banały o odbiorcach
ten na środku w okularach(imo najgorszy): po Nirvanie nic nie było
ten sam (Migoń) pierdoli o życiu raperów i że nie hejtuje swagu bo to prawdziwe życie i realtalk w PLHH
Cała o metodzie słuchania
FLINT xD
migonia banały o stremingach
Cała co za RiGCz
ogólnie xD, cała jedyny zdradza objawy posiadania inteligencji
wygra oster/problem/taconafide może wspólnie
punche jako wyznacznik dobrego teksciarstwa w 2019
Taco dobry teksciarz
teksty obecnie jako słabe warsztatowo, bo puchy nie ma xD
truizmy o taconafide, Cała jako jedyny jakikolwiek RiGCz
Flint & Ematej xD
truizmy o radiu YT i Spoti
Flint boli go xD
banały o dystrybucji
Flint: czy możemy jeszcze mówić o czymś takim jak Hip-Hop
prawy z końca banały o odbiorcach
ten na środku w okularach(imo najgorszy): po Nirvanie nic nie było
ten sam (Migoń) pierdoli o życiu raperów i że nie hejtuje swagu bo to prawdziwe życie i realtalk w PLHH
Cała o metodzie słuchania
FLINT xD
migonia banały o stremingach
Cała co za RiGCz
ogólnie xD, cała jedyny zdradza objawy posiadania inteligencji
wygra oster/problem/taconafide może wspólnie
Ten w okularach to ten Kamel z WBW 2004, nie?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
ten gruby w brylach to admin ślizgu?
e: dobra już mam
e: dobra już mam
Ostatnio zmieniony 08 maja 2019, 12:03 przez oyche, łącznie zmieniany 1 raz.
- nihil Novi