League of Legends
Moderator: con shonery
Re: League of Legends
za te ich pomysły typu anti-cheat na poziomie jądra systemu operacyjnego (podatność w anti-cheacie i jesteś rozjebany jak pizda starego kurwiska) chuj im w łeb i nikt szanujący się ręki do tego nie przyłoży
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 19:21 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
no i z tego powodu mam dawać gierce komputerówce pełne uprawnienia do mojego komputera? nie dość, że może zostać shakowana, to sam riot może zrobić co chce
2 losy na 20 gierek, platynka wbita, zero afków w teamie, wtf
edit. no i właśnie przejebałem xD
edit. no i właśnie przejebałem xD
właścicielem riotu jest tencent, który podobnie jak huawei współpracuje i jest pod ścisłą kontrolą rządu ChRL realizując m.in. obrzydliwą koncepcję Systemu zaufania społecznego więc nie bez przyczyny ;=)
ta droga ide dalej
- Tylko dobre dzinsy
gram na czilku gpkiem twitch.tv/niczympuma
Jak mlody g tylko troche mlodszy
Se wyjebalem z polski I ciagle na
Wolnosci mimo ze popelnilem wiele zbrodni
Se wyjebalem z polski I ciagle na
Wolnosci mimo ze popelnilem wiele zbrodni
Geez jarałem się tym wild rift, ale jak sie zaczęły rankedy po platcie to
zaczął się stary chujowydobry lol czyli flame I tilt na maxa I już nie gram narazie 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
https://na.leagueoflegends.com/en-us/ne ... -april-30/
odpierdolcie się już od tej jungli
odpierdolcie się już od tej jungli
nie no niech coś zrobią w końcu żeby ludzie tam chcieli grać bo chuj mnie strzela jak co 3 gierki dostaje autofilla na jungle
nic nie zrobią z tym bo ludzie nie chcą grać w jungli bo mają 4 dałnów w teamie co płaczą i zwalają na nich winę xd to jest anti-fun
ja tam lubiłem grać w jungli, moja ulubiona rola, ale w tym community się nie da, gra to przyjemność a nie obowiązek, nawet z full mute maciusie ci dokuczą bo ci zacznie złośliwie zabijać campy jak już frustracja że nie gankujesz jego spuszowanej linii osiągnie maximum
ja tam lubiłem grać w jungli, moja ulubiona rola, ale w tym community się nie da, gra to przyjemność a nie obowiązek, nawet z full mute maciusie ci dokuczą bo ci zacznie złośliwie zabijać campy jak już frustracja że nie gankujesz jego spuszowanej linii osiągnie maximum
Też rzuciłem jg po kilku miesiącach grania, bo raz, że słynna już presja czterech osób drących na ciebie mordę, kiedy oni jednocześnie odpierdalają jakieś głupoty, umierają 1vs1 w trzeciej minucie albo roztrwaniają każdą jebaną przewagę którą im dałeś, dwa, że jako osoba grająca champami z takim se clearem mocno odczułem ostatnie zmiany na goldzie i expie, więc wystarcza jeden fałszywy ruch, jedno padnięcie na ganku albo zmarnowanie dwóch minut i przy poprawnie grającym oponencie jesteś w dupie, no nie odrobisz tego kurwa, a grając assasinami nie zabijesz nikogo, bo po jakimś czasie są 2lvle nad tobą. No i dodatkowo ta rola męczy umysłowo w chuj i przyznają to nawet sami ludzie z challa, grając 'normalną' linię jestem w stanie spokojnie sobie oddychać i dłubać w nosie, kiedy po skończonej 30 minutowej gierce jako jg łeb mnie bolał od myślenia, analizowania, skakania po F-keys i trzymania tych wszystkich timerów w głowie.
Nadal ciągnie mnie raz na jakiś czas jak naoglądam się fajnych POVów z Kazika albo Evki, bo ruchanie squishy postaci po krzakach to zdecydowanie moje ulubione uczucie w całej grze, ale no kurwa, taka możliwość zdarzała mi się może raz na pięć gier, bo przeważnie musiałem się pocić żeby w ogóle wychodzić na zero z expem xd
Nadal ciągnie mnie raz na jakiś czas jak naoglądam się fajnych POVów z Kazika albo Evki, bo ruchanie squishy postaci po krzakach to zdecydowanie moje ulubione uczucie w całej grze, ale no kurwa, taka możliwość zdarzała mi się może raz na pięć gier, bo przeważnie musiałem się pocić żeby w ogóle wychodzić na zero z expem xd
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
hehe ta, mój problem z tą grą to że 90% to ciężki grind by zrobić 10% fajnych akcji, a w jungli jeszcze gorzej, no nie kalkuluje mi się to, nawet nie chodzi o sam czas bo jako tako mam, tylko po prostu mnie to wkurwia zamiast sprawiać przyjemność z gierki
Jungle to tbh jedyna interesujaca rola w tej gierce, jeszcze może support jeszcze jest entertaining trochę jak grasz jakimś playmakerem. Ali to byłaby moja ulubiona postać, gdybym nie one trickiwał dżungli.
No i jak grasz na fullmute to ludzie nie przeszkadzają imo, fajnie jest dostawać później tiltproofy
No i jak grasz na fullmute to ludzie nie przeszkadzają imo, fajnie jest dostawać później tiltproofy
- benzoabuser
- Zbanowany
Polecam obejrzeć, ogólnie co by nie mówić o akwarelu, ale że gość siedzący w d2euw ma tak słabe mechaniki i zarządzanie linią to jest aż smutne i jeszcze brak używania attack move XD
i druga część
i druga część
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Przecież Arquel ma taki patent, że kisi w D4 a później zaczyna grać duo z kimś lepszym i ten go carruje. Już dawno go rozkminiłem xD Dodatkowo chłop gra takimi postaciami, że ciężko tym grindować. Pickuje jakieś Mundosy, Viktory albo inne Vladimiry i liczy, że gierka potrwa z 50 min, żeby się wyscalować. No i kurwa xD On tak no joke, jebany ma chyba najgorsze teleporty na świecie

ogólnie to się nauczyłem nie wkurwiać na tą grę i mam wyjebane jak mi teamek intuje, przez tyle lat się przyzwyczaiłem, wyłączony mam czat i elo ale dzisiaj takie gówno się odwaliło, że aż śmieszne xD gra się zaczęła i nasz jungler się nie połączył - myślę spoko, zrobimy remake i elo, dobija 3 minuta i chłopy głosują na nie
włączyłem czat i się pytam czy ktoś z nią duo i wie, że zaraz wróci - nie, postanowili grać 4v5 gierkę bo kurwa typek na midzie sobie raz zabił i myśleli, że ugramy 4v5
i tak kurwa 25 minut graliśmy aż nas skończyli bo team odrzucał wszystki ff voty, nawet blisko nie byliśmy wina, straciliśmy niby tylko 6 lp bo afk ale co 25 minut mi chuje zabrały to ich 
Serio miałeś taką akcję pierwszy raz, że wstrząśnięty?
U mnie dosłownie co kilka dni jest gierka z osobą, która nawet nie wychodzi z respu po rozpoczęciu, bezproblemowe rimejki co prawda stanowią większość, ale regularnie mam też dzielnie walczących 4vs5. Ja średnio lubię taki tryhard i pocenie 30 minut żeby i tak upewnić się, że 5>4, niestety reszta drużyny miewa odmienne zdanie i w skrajnych przypadkach czytałem prośby o reportowanie mnie, bo - o zgrozo - przekonywałem na czacie że to bez sensu i powinniśmy grzecznie grać remake na równych warunkach.
A już nie zliczę jak często widuję sytuacje, gdzie ja i powiedzmy dwie inne osoby robimy jakieś przeciętniackie staty w stylu 3/7/4 i chcemy poddać, bo nic się nie klei, a jakiś botlane z pizdy Yasuo/Sett czy inne wynalazki po zrobieniu szybkiego 1/10 ewidentnie na złość votują na NIE, żebyś czasem nie opuścił ich za szybko, ooo nie, oni dostali w pizdę, więc ty też masz się nacierpieć odpowiednio długo, spierdol sobie kda, bo nadal wygląda za dobrze. To czuć z kilometra jeszcze przed odpaleniem głosowania.
U mnie dosłownie co kilka dni jest gierka z osobą, która nawet nie wychodzi z respu po rozpoczęciu, bezproblemowe rimejki co prawda stanowią większość, ale regularnie mam też dzielnie walczących 4vs5. Ja średnio lubię taki tryhard i pocenie 30 minut żeby i tak upewnić się, że 5>4, niestety reszta drużyny miewa odmienne zdanie i w skrajnych przypadkach czytałem prośby o reportowanie mnie, bo - o zgrozo - przekonywałem na czacie że to bez sensu i powinniśmy grzecznie grać remake na równych warunkach.
A już nie zliczę jak często widuję sytuacje, gdzie ja i powiedzmy dwie inne osoby robimy jakieś przeciętniackie staty w stylu 3/7/4 i chcemy poddać, bo nic się nie klei, a jakiś botlane z pizdy Yasuo/Sett czy inne wynalazki po zrobieniu szybkiego 1/10 ewidentnie na złość votują na NIE, żebyś czasem nie opuścił ich za szybko, ooo nie, oni dostali w pizdę, więc ty też masz się nacierpieć odpowiednio długo, spierdol sobie kda, bo nadal wygląda za dobrze. To czuć z kilometra jeszcze przed odpaleniem głosowania.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
No pierwszy raz a gram od 2 sezonu z przerwami, chyba miałem farta w takim razie albo mało gram. Oczywiście zdarzało mi się wygrywać gierki 4v5 ale nie jak ktoś jest afk od początku 
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 19:42 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
fajny ten korki, zawsze byl u mnie pod radarem a tu poke, oblezenie, waveclear, eskejpik, no zawodnik kompletny