No ale czemu klub ma omawiac z trenerem i piłkarzami gdzie chca grać w następnym sezonie lm czy super liga skoro arsenal w tym momencie nie jest bliski zagrania z lerozklad_gaussa pisze: ↑19 kwie 2021, 15:57no wyglada jakby rzeczywiscie z nimi nie rozmawiali, zobaczymy co przyniosa najblizsze dniSpoiler
Superliga [DYSKUSJA]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Superliga [DYSKUSJA]
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
oby ich wyjebali z PL
Z pewnością Arteta i piłkarze wkurwieni, bo zamiast wyjazdu do Azerbejdżanu w LE będą grać z najlepszymi za 3x większe pieniądze, niektóre wymysły tych pismaków to hit
Kocham, pozdrawiam
-
ksiazenieporzadek
no niech wypierdalają, zobaczymy kto lepiej wyjdzie na tym xD
- rozklad_gaussa
no nwm moze chodzi po prostu o poinformowanie o takim procederze swoich pracownikow, a nie dowiedzeniu sie przez nich prosto z mediow o tym ze sie tam zagra, tymbardziej ze nie chodzi tylko arsenal bo pojawiaja sie jakies plotki o tym ze to nie tylko tam wlasciciele uzgodnili to za zamknietymi drzwiami
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
no tak, bo Perez ktory od kilku lat mowil glosno o tym, ze taka superliga powstanie, nie dawal znakow pilkarzom?
to akurat zaden argument oczywiscie
chodzi mi o to, ze mozna na ta sytyacje patrzec dwojako: romantycznie i biznesowo
nie czytalem calego tematu, ale domyslam sie, ze tak to jest odbierane - czyli, co z leicester 15/16, albo porto 2004 albo inne chuje muje wynalazki, gdzie romantyczna pilka wygrywa
ale z drugiej strony, Messi zarabia 100mln, kurwa STO, Ronaldo 30 netto, itd
czy myslicie, ze pilkarze sa romantykami? a nawet jesli, to sprzedali swoj romantyzm za x srebrnikow, wiec niech teraz nie placza ze ktos im kaze grac
sa tylko pracownikami klubow i jesli wlasciciel bedzie im kazal biegac po parku szczesliwickim, to beda kurwa biegac po parku szczesliwickim (przeciez to nie jest kurwa odkrycie ameryki i dzialo sie to u nas kilka lat temu)
to akurat zaden argument oczywiscie
chodzi mi o to, ze mozna na ta sytyacje patrzec dwojako: romantycznie i biznesowo
nie czytalem calego tematu, ale domyslam sie, ze tak to jest odbierane - czyli, co z leicester 15/16, albo porto 2004 albo inne chuje muje wynalazki, gdzie romantyczna pilka wygrywa
ale z drugiej strony, Messi zarabia 100mln, kurwa STO, Ronaldo 30 netto, itd
czy myslicie, ze pilkarze sa romantykami? a nawet jesli, to sprzedali swoj romantyzm za x srebrnikow, wiec niech teraz nie placza ze ktos im kaze grac
sa tylko pracownikami klubow i jesli wlasciciel bedzie im kazal biegac po parku szczesliwickim, to beda kurwa biegac po parku szczesliwickim (przeciez to nie jest kurwa odkrycie ameryki i dzialo sie to u nas kilka lat temu)
Mam nadzieję, że wszyscy, którzy rzucają teraz hasłami, że marzeń nie można kupić i romantyzmie w futbolu solidarnie zbojkotują mundial w Katarze
Kocham, pozdrawiam
ty no ale mundial w katarze jako zewnetrzne zrodło finansowe daje szanse na pokazanie się tam i zorganizowanie grubego turnieju dla wszystkich, ktorzy przejda eliminacje, te twoje analogie sa totalnie idiotyczne
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
chuja zrobia
jeszcze 30 lat temu to moze i by ludzie zrobili protest i bylyby puste stadiony
teraz to przeciez jest biznes i ladne zdjecia na instagramie, o czym rozmawiamy
jeszcze 30 lat temu to moze i by ludzie zrobili protest i bylyby puste stadiony
teraz to przeciez jest biznes i ladne zdjecia na instagramie, o czym rozmawiamy
Pije do wpisów choćby Bruno Fernandesa, który to wrzucił na insta, a powszechnie wiadomo, ze mundial został kupiony oraz okupiony kilkoma tysiącami ofiar, ale co tam, wszystko jest wporzo, gramy panowie
Kocham, pozdrawiam
- Cz4rny1337
- Moderator
Ehhh, Sebastian Sentino Alvarez dopiero co nawinął, ze nie tylko talentem, muszę być Champions League i likwidują CL, ehhh
Fatum
Fatum

- rozklad_gaussa
no jasne to wszystko wisialo w powietrzu i mowilo sie o tym, jednak chyba jakos w kontekscie okolo 2 najblizszych lat, w niedziele nagle sprawy przyjely blyskawiczny obrot
z reszta postu sie zgadzam bo podobne mam podejscie do tego
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- widzeszalenstwo
Mecze takich drużyn jak real czy barca ogląda się na stadionie kilka razy w życiu albo w ogóle, kibice tych klubów są w każdym zakątku swiata i takie kibicowanie ma zupełnie inny wymiar niż wycieczka na stadion lokalnego klubu żeby trochę podrzeć mordę
O czarnych koniach w lidze mistrzów to też jakieś pierdolenie, zwykły kibic oglądający rozgrywki w otwartej telewizji nawet nie widzi tych meczów, bo pokazywany jest ten najbardziej hitowy
SL to super pomysł, ja nawet jako kibic realu niechetnie oglądam spotkania z jakimiś szachtarami czy ajaksami, a sama liga mistrzów na etapie grupowym nie interesuje mnie w ogole
O czarnych koniach w lidze mistrzów to też jakieś pierdolenie, zwykły kibic oglądający rozgrywki w otwartej telewizji nawet nie widzi tych meczów, bo pokazywany jest ten najbardziej hitowy
SL to super pomysł, ja nawet jako kibic realu niechetnie oglądam spotkania z jakimiś szachtarami czy ajaksami, a sama liga mistrzów na etapie grupowym nie interesuje mnie w ogole
Może to głupie, ale mnie to najbardziej rozpierdala, że Ci wszyscy ludzie ustawili swoich prawnuków do końca życia, a i tak im ciągle mało xD Ja wiem, że apetyt rośnie w miarę jedzenia i przy takich standardzie życia w grę wchodzą całkowicie inne pieniądze, no ale przecież taki Perez niedługo umrze i zamiast leżeć se kurwa na plaży i słuchać Sentino to jemu się chce bawić w jakieś robienie dymów
Wielkie 5 dla nich
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wielkie 5 dla nich
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
- qualite_de_schizoide
mordo układ dopaminergiczny i to wszystko w tym temacie
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Przecież tutaj też będą mniej interesujące mecze jak czołowe kluby z Niemiec i Francji nie będą brały udziału, jakoś muszą uzupełnić tę ligę.widzeszalenstwo pisze: ↑19 kwie 2021, 17:35 SL to super pomysł, ja nawet jako kibic realu niechetnie oglądam spotkania z jakimiś szachtarami czy ajaksami, a sama liga mistrzów na etapie grupowym nie interesuje mnie w ogole
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2021, 18:12 przez ppmm91, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo tacy ludzie mają inny mindset niedługo skonczy bernabeu, nowe wielkie transfery założył pierwsza intergalaktyczna superlige, final superligi na Marsie za 20 lat, pomniki Pereza wszędzie w Madrycie, a uefa final lm pomiędzy Burnley a Osasuna w jakimś zadupiu w Polsce B
Wszystko jest kawałem oraz żartem
zaśmianeGroszek pisze: ↑19 kwie 2021, 18:11 Bo tacy ludzie mają inny mindset niedługo skonczy bernabeu, nowe wielkie transfery założył pierwsza intergalaktyczna superlige, final superligi na Marsie za 20 lat, pomniki Pereza wszędzie w Madrycie, a uefa final lm pomiędzy Burnley a Osasuna w jakimś zadupiu w Polsce B
Kurwa, po pierwsze to ten nowy system ligi mistrzów był tragiczny i z samego tego powodu props dla Superligi
Po drugie, obecne zasady są takie se, ale jakby się ustabilizowało i wprowadzili by np. Superligę 2 ze słabszymi zespołami, gdzie byłyby spadki i awanse (a takie lamusy jak Polacy mogłyby się dostać do tej Superligi 2 przez jakies eliminacje jak teraz). Lub bez Superligi 2 i np. x zespołów spada co sezon i cała europa bije sie o te kilka miejsc (np. po 4 zespoły z Anglii z najwyższych miejsc poza tymi co mają już zapewnione, z reszty z top 5 i też nawet z takich zadupi jak Polska) no to spoko by było
Po trzecie też mi się nie chce oglądać tych wszystkich Basel, raz na rok wygrają grając jakieś gówno jak Celtic z Barceloną, świetna rozrywka. Ajax to wyjątek, zresztą to klub z wyższej półki mimo wszystko i mógłby się jako tako trzymać w tej Superlidze
Po czwarte w sumie mam wyjebane czy to Superliga czy tam coś innego, tylko niech te zespoły grają ofensywnie, jak wszystkich będą prowadzić Mourinho i Simeone czy inne defensywne parówy to nawet rozgrywki złożone z serio najlepszych zawodników wiele nie zmienią. City dostajace w pizdzisko 3-0 z murującym zespołem nie jest zabawne, za to dostające 3-0 po ofensywnej grze to jak najbardziej (tzn zabawne może i jest, ale na co to oglądać)
Po drugie, obecne zasady są takie se, ale jakby się ustabilizowało i wprowadzili by np. Superligę 2 ze słabszymi zespołami, gdzie byłyby spadki i awanse (a takie lamusy jak Polacy mogłyby się dostać do tej Superligi 2 przez jakies eliminacje jak teraz). Lub bez Superligi 2 i np. x zespołów spada co sezon i cała europa bije sie o te kilka miejsc (np. po 4 zespoły z Anglii z najwyższych miejsc poza tymi co mają już zapewnione, z reszty z top 5 i też nawet z takich zadupi jak Polska) no to spoko by było
Po trzecie też mi się nie chce oglądać tych wszystkich Basel, raz na rok wygrają grając jakieś gówno jak Celtic z Barceloną, świetna rozrywka. Ajax to wyjątek, zresztą to klub z wyższej półki mimo wszystko i mógłby się jako tako trzymać w tej Superlidze
Po czwarte w sumie mam wyjebane czy to Superliga czy tam coś innego, tylko niech te zespoły grają ofensywnie, jak wszystkich będą prowadzić Mourinho i Simeone czy inne defensywne parówy to nawet rozgrywki złożone z serio najlepszych zawodników wiele nie zmienią. City dostajace w pizdzisko 3-0 z murującym zespołem nie jest zabawne, za to dostające 3-0 po ofensywnej grze to jak najbardziej (tzn zabawne może i jest, ale na co to oglądać)
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia