Belmondo
Re: Belmondo
ziomki to nie jest takie kurwa proste jak we se myslicie bo ten kurwa belmondo jakiby nie byl to chlopina na poczatku mimo ze byl becelowanym bananem to sie twardo bujal sie po stricie z sliskimi typami ktorzy nie byli oplacani przez zgredow bo jednak jego zgredy kladli na niego lache i mysleli ze hajsem zastapia mu brak obecnosci w zyciu i kurwa nie jego wina ze matula wolala sie rozbierac przed obiektywem dla calej polski tera tez sie tak robi na showupie zeby dzieciaki mialy zajebiste dziecinstwo i mogly se skladac z lego ludzika ale kurwa wtedy w tvp mozna bylo ale mi chodzi ze te typy kurwa skazane na wieczne potepienie na brak sukcesu z gorszych warstw spolecznych zaakceptowaly go bananowego jak swojaka dali mu szanse i on zaczal gre na ich boisku na ich zasadach joga bonito i nikt go nie gnal z pochodnia jak w apokalipto zeby mu gardlo poderznac bo widac ze tyle czasu sie bujali razem byl dla nich pomocny i oni tez mu pomagali i ufali robili razem kwit
tylko ze jak sie wpierdolisz do scieku w gowno w tanich lachach to wpierdalasz sie potem na chawire ujebany i nie masz szmaty na przebranie a on wracal na czysta nore robil dress upa pimp my ouftif xbitz mu robil hydrualiczne zawieszenie i on sie wynurzal swiezutki i strugal gepetto
problem jest taki ze chlop ma jakies wady umyslowe bo juz huj ze sie bawi w spidermana przebieranki z pedalami i pokazuje fiuta fanom ale koles co studiowal tajemna sztuke dziennikarstwa i swiat showbizu sie buja nie ze skejciakami tylko ze swirami krymusami z wariatami co nie maja strachu komus wypierdolic jak krokodyl dunde z maczety i zyje na ich zasadach gdzie czarne jest czarne biale biale i za dyskusje dostajesz na ryj a nie kurwa rozkminia sie kolor pomiedzy jak tam skad on pochodzi kurwa mistyczna kraina marmurem plynaca i w momencie kurwa grubej eskalacji bo koles zamiast to srodowisko wykorzystac i hartowac cialo i umysl stawac sie po prostu kurwa twardzielem zaslanial sie plegarami ziomali i tu mu sie udziela syndrom jedynaka jebanego ze jest kurwa wydygancem hojrakiem jebanym pruje sie do kazdego jakby byl kurwa hujwie kim cos mu sie odkleja w bani neurony sie kurwa poskrecaly w swirderki dna od draga mefedronowego i mu wypierdala falszywe polaczenie miedzy portalami studnciak a git heniek i ten stwor pierdoli farmazony bo ma wtedy w bani wyswietlany film farmazonowy w ktorym zyje i on wierzy ze tak jest i bierze typa jednego i mu przewija ze ten typo ktory sie wkurwil ze oszukal go na szmal to o tym nie mowi ale mowi ze on tam jest konfidentem on sie pruje do mnie a sie rozjebal na szwagra sa papiery daje ci slowo ziomus trzeba z nim cisnac jak z kurwa i mowi o huj ale mam faze ziomus zle sie czuje to ten typ mowi spoko ziomus pomoge ci i cisnie jak z kurwa a typo jest kurwa stabilnym prawilnym wzorem kurwa ktory po prostu wkurwil sie na sliskie zachowanie banana tylko ze typ nie wie i typo ma cisniete a bananito wysterowal kogos kogo zachowanie zdobyl na muke
dalsze kurwa podazanie taka frajerska droga sprowadzilo na niego kurwa mase problemow bo napierdalal kobiete wypierdalal ludzi na pieniadze w stylu kurwa wyjebek olx blik zbieral wpierdole szydery i on zawsze podkula kite i wypierdala na batmana do tych murzynow swoich the roots i tam kurwa sie buja ze skejtami bananami studenciakami co mieli wyjebane w zasady bo ich to nie dotyczylo bo nie robili tak albo sie skrecal do mamusi pod spodnice spierdala cycucha possac jedynak pierdolony i placze ze to swiat jest zly a on nie i koledzy sa zazdrosni a mamusia kochana jak to mamusia dobra kobieta o zlotym sercu nie jest w stanie sie wyjebac na jedynaka pierworodnego
a gieespesiak jest wporzadku nie pruje sie do nikogo bezpodstawnie cisnie tylko ktory go wyjebal na muke bo pomogl mu kiedys i on jak kazdy kurwa zdorwo myslacy czlowiek chcial pomoc spowrotem w ciezkim okresie dla belmondziarza ktory mu wpierdalal na banie ze ziomek ja jestem kurwa hartem mam twarde zasady jebac islam i pedalow a potem wypierdala baradache ciezka i opierdala peto i nadstawia anusa na mieszkaniowce w damskich getrach a fino ala finnesse moj ese to bananito wypierdala kwito i huj
koles gsp robi to co by zrobil kazdy normalny czlowiek wysterowany na muke dogaduje sie z typem na ktorego idzie fama ze jest torba rozpruta i chce wyjasnic spor kurwa z hochsztaplerem jebanym i jakiby nie byl jakby nie wygladal to jest wporzadku i zna granice wie ze nie wlatuje sie do domu gdzie jest matula i robia najlepsze co sie da ze typ w rodzinnym miescie na rodzinnej dzielnicy przemyka cichutko jak zwykla kurwa przestraszona co jebie w pampersa beda koncerty beda interwencje na koncertach i tytusik bedzie obsrany sie chowal po prostu psychiczna krzywda nie fizyczny bol
Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
musicie skminic po prostu ze banan jest zwyklym zydowskim faryzeuszem co robi ladne miny ale przekminia tylko zeby mu bylo dobrze i kazdego wyjebie na muke dla wlasnej satysfakcji ale do ciezkiej pracy nie pojdzie bo zydowska duma mu nie pozwala tylko teraz wiadomo na szczescie ze to cpun mitoman i juz nikt sie nie da omamic jego slodkim klamstwom jak steprecords
tylko ze jak sie wpierdolisz do scieku w gowno w tanich lachach to wpierdalasz sie potem na chawire ujebany i nie masz szmaty na przebranie a on wracal na czysta nore robil dress upa pimp my ouftif xbitz mu robil hydrualiczne zawieszenie i on sie wynurzal swiezutki i strugal gepetto
problem jest taki ze chlop ma jakies wady umyslowe bo juz huj ze sie bawi w spidermana przebieranki z pedalami i pokazuje fiuta fanom ale koles co studiowal tajemna sztuke dziennikarstwa i swiat showbizu sie buja nie ze skejciakami tylko ze swirami krymusami z wariatami co nie maja strachu komus wypierdolic jak krokodyl dunde z maczety i zyje na ich zasadach gdzie czarne jest czarne biale biale i za dyskusje dostajesz na ryj a nie kurwa rozkminia sie kolor pomiedzy jak tam skad on pochodzi kurwa mistyczna kraina marmurem plynaca i w momencie kurwa grubej eskalacji bo koles zamiast to srodowisko wykorzystac i hartowac cialo i umysl stawac sie po prostu kurwa twardzielem zaslanial sie plegarami ziomali i tu mu sie udziela syndrom jedynaka jebanego ze jest kurwa wydygancem hojrakiem jebanym pruje sie do kazdego jakby byl kurwa hujwie kim cos mu sie odkleja w bani neurony sie kurwa poskrecaly w swirderki dna od draga mefedronowego i mu wypierdala falszywe polaczenie miedzy portalami studnciak a git heniek i ten stwor pierdoli farmazony bo ma wtedy w bani wyswietlany film farmazonowy w ktorym zyje i on wierzy ze tak jest i bierze typa jednego i mu przewija ze ten typo ktory sie wkurwil ze oszukal go na szmal to o tym nie mowi ale mowi ze on tam jest konfidentem on sie pruje do mnie a sie rozjebal na szwagra sa papiery daje ci slowo ziomus trzeba z nim cisnac jak z kurwa i mowi o huj ale mam faze ziomus zle sie czuje to ten typ mowi spoko ziomus pomoge ci i cisnie jak z kurwa a typo jest kurwa stabilnym prawilnym wzorem kurwa ktory po prostu wkurwil sie na sliskie zachowanie banana tylko ze typ nie wie i typo ma cisniete a bananito wysterowal kogos kogo zachowanie zdobyl na muke
dalsze kurwa podazanie taka frajerska droga sprowadzilo na niego kurwa mase problemow bo napierdalal kobiete wypierdalal ludzi na pieniadze w stylu kurwa wyjebek olx blik zbieral wpierdole szydery i on zawsze podkula kite i wypierdala na batmana do tych murzynow swoich the roots i tam kurwa sie buja ze skejtami bananami studenciakami co mieli wyjebane w zasady bo ich to nie dotyczylo bo nie robili tak albo sie skrecal do mamusi pod spodnice spierdala cycucha possac jedynak pierdolony i placze ze to swiat jest zly a on nie i koledzy sa zazdrosni a mamusia kochana jak to mamusia dobra kobieta o zlotym sercu nie jest w stanie sie wyjebac na jedynaka pierworodnego
a gieespesiak jest wporzadku nie pruje sie do nikogo bezpodstawnie cisnie tylko ktory go wyjebal na muke bo pomogl mu kiedys i on jak kazdy kurwa zdorwo myslacy czlowiek chcial pomoc spowrotem w ciezkim okresie dla belmondziarza ktory mu wpierdalal na banie ze ziomek ja jestem kurwa hartem mam twarde zasady jebac islam i pedalow a potem wypierdala baradache ciezka i opierdala peto i nadstawia anusa na mieszkaniowce w damskich getrach a fino ala finnesse moj ese to bananito wypierdala kwito i huj
koles gsp robi to co by zrobil kazdy normalny czlowiek wysterowany na muke dogaduje sie z typem na ktorego idzie fama ze jest torba rozpruta i chce wyjasnic spor kurwa z hochsztaplerem jebanym i jakiby nie byl jakby nie wygladal to jest wporzadku i zna granice wie ze nie wlatuje sie do domu gdzie jest matula i robia najlepsze co sie da ze typ w rodzinnym miescie na rodzinnej dzielnicy przemyka cichutko jak zwykla kurwa przestraszona co jebie w pampersa beda koncerty beda interwencje na koncertach i tytusik bedzie obsrany sie chowal po prostu psychiczna krzywda nie fizyczny bol
Dodano po 1 minucie 28 sekundach:
musicie skminic po prostu ze banan jest zwyklym zydowskim faryzeuszem co robi ladne miny ale przekminia tylko zeby mu bylo dobrze i kazdego wyjebie na muke dla wlasnej satysfakcji ale do ciezkiej pracy nie pojdzie bo zydowska duma mu nie pozwala tylko teraz wiadomo na szczescie ze to cpun mitoman i juz nikt sie nie da omamic jego slodkim klamstwom jak steprecords
- yungXpaproch
no i @BENGAL plujac obiektywna prawde wyjasnil cala sytuacje i ja sie zgadzam, to jest realtalk
BENGAL pisze: ↑18 kwie 2021, 11:48 bierze typa jednego i mu przewija ze ten typo ktory sie wkurwil ze oszukal go na szmal to o tym nie mowi ale mowi ze on tam jest konfidentem on sie pruje do mnie a sie rozjebal na szwagra sa papiery daje ci slowo ziomus trzeba z nim cisnac jak z kurwa i mowi o huj ale mam faze ziomus zle sie czuje
błagam, niech nikt nigdy nie mówi użytkownikowi BENGAL o istnieniu przecinków 
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)
a co to, powtórka z raper Teoembe dobijający się do drzwi matki Ensona? bawi mnie ta kultura
to kurwa forum rap, nie wizaż
Jakies ojcze donizy malo maja wspolnego ze slowem kultura
Zamiast nagrywac cos (chociaz bedac turbo chujowym starym zjebem) to pierdoli jeden z drugim jakies kocopoly i sie goni po miescie kurwa oznajmiajac to calemu swiatu. Jebany cymbal
Zamiast nagrywac cos (chociaz bedac turbo chujowym starym zjebem) to pierdoli jeden z drugim jakies kocopoly i sie goni po miescie kurwa oznajmiajac to calemu swiatu. Jebany cymbal
Może i tak, ale oyche doniz, spec od białej broni nigdy mi z głowy nie wyjdzie. Serio, reszty zwrotki nie pamiętam
to kurwa forum rap, nie wizaż
- OmarStooleyman
Pytanie czy Belmondo kiedykolwiek się zmieni, czy na zawsze będzie leciał na famie zdobytej od 2013, którą konsekwentnie rozpierdalał przez ostatnie lata. Widać dużo ludzi zapomniało mu pewne grzeszki, a niektórzy starają się przypomnieć prawdziwe oblicze Gdyńskiego kwitflippera, by nie było zbyt słodko-pierdząco. Widać chłopak próbuje się odgrodzić od poprzednich incydentów, ale pytanie na ile to jest wyrachowane działanie a na ile realna próba odbudowy.
Doxing nazwiska Don Poldona na własnym instagramie i tamtejszy opis jego rzekomego pchania towaru? W czasie tej akcji zresztą Poldon zapadł się pod ziemię i pierwszą zwrotkę położył dopiero ostatnio na najnowszej Hewrze.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2021, 16:28 przez dogmeat, łącznie zmieniany 1 raz.

-
ksiazenieporzadek
odwołanie koncertu na 2h przed koncertem wstawiając mema na instagram
wyjebanie @LuckyLuke na siano
wyjebanie @LuckyLuke na siano
mój faworyt to podniesienie cen biletow tuz przed koncertem (z unieważnieniem dotychczas zakupionych) z komentarzem "kogo nie stać, jest oberwańcem" (cytowane przez media jako "obsrańcem")
no i nakręcenie Donizowi afery z rozjebaniem się na szwagra i paraolimpijczykami
no i nakręcenie Donizowi afery z rozjebaniem się na szwagra i paraolimpijczykami
miałem pisać, ta machlojka z biletami to był hit
i afera z nrd w toruniu gdzie chłop po prostu nie przyjechał na koncert
Nie wiem też na ile była to inwencja Algidy, ale zajebane bity na uhqqow podpisane fikcyjnym tagiem producenckim "TheBitCoins".
Swoją drogą, czy nie chodziło o to, że klub sopocki klub Sfinks 700 w którym się odbywał koncert należał do jego starego albo znajomych starego i dlatego Belmondo mógł sobie pozwolić na taką akcję?mój faworyt to podniesienie cen biletow tuz przed koncertem
+zapowiedź imprezy nagrana przez niego i tekst "kto będzie ten będzie" xD on już wiedziałafera z nrd w toruniu gdzie chłop po prostu nie przyjechał na koncert

Belmondo zbierał zamówienia i hajc za SCiB – nic z tego nie wyszło. Potem ludzie podbijali do Bałagana, na co on odpowiedział, że nie ma nic z tym wspólnego i żeby nieobrotni nie zawracali mu dupy, tylko wyjaśniali z Belmondziakiem i poszli grać w piłkę. Zapowiedział też, że płyta w końcu wyjdzie:
Spoiler
Spoiler
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2021, 16:55 przez Suseł, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
najnowszy trak hewry ma dwa lata
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/