Belmondo
- the badman
- Artysta
Re: Belmondo
Ten temat powinien zniknać, kurwa jakieś Belmonda, GSP czy inne kurwa asłuchalne pedały. Niby ekipa teraz się z kosami ganiają, jeden się z transem jebie, żaden nie ma mózgu, flow i godności. Temat na ślizgawce kwitnie, kurwa wstyd
Na klatuwie się strasznie niesie, jak ktoś mówi głośniej. Widać, że Oyche i GPS to chłopaki z bloków, wiedzą, co jest 5 i nie chcą sąsiadom spokojnej soboty zakłócać. Tak powinien wyglądać kulturalny wjazd na chatę.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2021, 22:49 przez Suseł, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
tak naprawde belmondo zostawił światło zapalone i spierdolił z domu kanałami gdzieś do ziomka sie zaszyć, matka albo została sama w domu, albo dawno spakowana do ciotki wyjebała na jakobsa krugera
w ten sposób belmondo chciał nabrać nieprzychylnie nastawionych fundamentalistów - na to że jest obecny w domu (szczególnie jak światło paliło sie w jego pokoju) i liczyć na to że oyche i gsp wkurwieni że nikt nie otwiera spróbują się włamać
a pojscie na psy w sytuacji kryzysowej jaka jest włamanie, ewidentnie nie jest już takim wykroczeniem w kodeksie ulicznym, a już szczególnie kiedy na psy ze sprawą poszłaby jego mama - w końcu to mieszkanie to jej własność
w przypadku gdyby belmondo był w domu i poczyniona zostałaby akcja niebieska to nie przeszłaby wymówka "to mama dzwoniła z obawy o mnie, nie miałem na to wpływu, ej chłopaki.... nie zdradziłem kodeksu" wiadomo że ulice są chłodne kurwa
300iq move, tym razem winszuje jak nigdy, ale belmondo ostatecznie nie dopiął swego i agresorzy nie odważyli się wejść do jamy lwa
takie jest widać przeznaczenie
w ten sposób belmondo chciał nabrać nieprzychylnie nastawionych fundamentalistów - na to że jest obecny w domu (szczególnie jak światło paliło sie w jego pokoju) i liczyć na to że oyche i gsp wkurwieni że nikt nie otwiera spróbują się włamać
a pojscie na psy w sytuacji kryzysowej jaka jest włamanie, ewidentnie nie jest już takim wykroczeniem w kodeksie ulicznym, a już szczególnie kiedy na psy ze sprawą poszłaby jego mama - w końcu to mieszkanie to jej własność
w przypadku gdyby belmondo był w domu i poczyniona zostałaby akcja niebieska to nie przeszłaby wymówka "to mama dzwoniła z obawy o mnie, nie miałem na to wpływu, ej chłopaki.... nie zdradziłem kodeksu" wiadomo że ulice są chłodne kurwa
300iq move, tym razem winszuje jak nigdy, ale belmondo ostatecznie nie dopiął swego i agresorzy nie odważyli się wejść do jamy lwa
takie jest widać przeznaczenie
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2021, 22:51 przez baqlashan, łącznie zmieniany 1 raz.
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Obawiam się, że nawet GSP nie jest na tyle głupi/pojebany, aby się włamać gdzieś i wrzucić to na IG 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
ale jak jesteś belmondem to w sytuacji podbramkowej z całej tej adrenaliny wyłączasz racjonalne myślenie i podchodzisz do sprawy śmiertelnie poważnie z obawy o własne życie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
GSP wytłumaczył w odpowiedziach pod komentarzami.
- FruitOffTheWall
belmondziak ładnie najebał kloca w sztany przed chłopakami
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
na miejscu gpsa wyjebałbym te drzwi z buta, street credit x100%
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
pisze ze nie chcieli robic dymu bo w srodku byla jego matka
Fajerwerek również nie będzie, bo chodzi tylko o podpisanie papieru, w jape już dostał.
prawilniacy spruliby się za nachodzenie kobiet, zapomniałeś że polska to matriarchalne państewko bijące pokłony przed macierzą symbolizującą płodność i urodzaj
O czym on mówi o jakich papierach? że ma podpis dać i spłacać dług? xD co to za fake akcja.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Podejrzewam, że może mieć na myśli jakieś prawa do Mobbyn?
Algidziak jak zwykle obsrał zbroje. A może po prostu był zajęty zabawianiem się z kobietą z fiutem... W każdym razie propsy dla Oyche Doniza i Mahatmy Gun D.
ZAKAZ
jak człowiek sobie puśći wywiad Winiego z GSP sprzed roku w którym zaproszony zarzeka się że będzie czynił dobro,nikogo nie będzie krzywdził z tymi jego ostatnimi zapędami to 
#free2rzyn
- polonijnybiznesmen
Wspaniała rzecz, czekam na Akcję pod Klatuwą 3 a może nawet i 4