2rzyn pisze: ↑15 kwie 2021, 9:45
Ten malolat k2 (ja pierdole jaka niedojebana ksywa) to prosto z szuflady zenady piatej ligi podziemia. Czytaj - byle jebany imbecyl ktory sobie kupil mikrofon jak takiegowno najobesransze moze miec chociaz 5 wyswietlen?
i tak twoja dupa będzie się do niego bujać
No nie, bo ma gust muzyczny w ktorym nie ma wstepu dla takich troglodytow
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48
Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Zaletą małolata k2 jest to, że jego flow nie jest ograniczone i skrępowane takimi sztywnymi ramami, jak np. obycie sceniczne albo osłuchanie z rapem, tylko brud i surowość prosto z trzewii, trochę waszka g vibe
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
bilderberg pisze: ↑18 kwie 2021, 15:27
Czy istnieje w Plhh drugi raper który nawinął po cygańsku? Bo z cygańskich motywów pamiętam tylko feat cyganów u lso
btw wytłumaczy mi ktoś o huj z tym chodzi ze tyson fury jest niby cyganem? przeciez on jest bielszy z ryja od wiziru, wtf
czy on moze po prostu wychowywal sie z cyganami jak lech roch i stad ma ten przydomek gypsy king/
jajca pisze: ↑16 maja 2024, 17:04
za te punkty na kurniku trzeba dusić ofiary
Czy tylko ja marzę o tym, żeby goście typu Małolat K2 i Kazik Klimat wypuszczali co drugi dzień numery z klipem? Przecież bym nie wyrobił z beki co się tam odkurwia
zebrał jakichś wacków a i tak najgorzej, przepiękny jest
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."