Sentino
-
barbadoses
- Zbanowany
Re: Sentino
"mówi do mnie nie bądź taki już, bo ją łapie chamsko za tyłek"
topka tekściarzy, polska nie dorosła
topka tekściarzy, polska nie dorosła
Prawda, na ludzi z internetu takich donosów idzie masa. Daj przykład gdzie anonimowy donos uruchomił US.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
-
ksiazenieporzadek
Czak pracuje w skarbówce i kiedyś zajmował się anonimowymi donosami na Daniela Magicala
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To moze w Białymstoku tylko US działa na poziomie policji, bo na Mexicano od Kononowicza donosy anonimowe składają od 3 lat i chłop się utrzymuje z YouTube bez działaności.
Nieprawda
W sensie mogę się zgodzić z tym, że jesli pani z działu kontroli w urzędzie skarbowym w Opolu wejdzie w poniedziałek na skrzynkę pocztową i zobaczy tysiąc maili od szesnastoletnich sicarios w sprawie pana Kroka, to tak, jest możliwość że pani Halina zacznie najpierw sprawdzać o co chodzi i dowie się na glamrapie że to zorganizowana akcja i daruje sobie jakąkolwiek interwencję
Natomiast nie ma niczego takiego że jak do skarbówki przyjdzie anonimowy donos to oni go od razu wyrzucają bez sprawdzenia
Spoko, dzięki za wytłumaczenie. Natomiast logicznie mi brzmiało, że jeśli sprawa nie jest poważna i dość medialna to anonimowym donosem mogą sobie dupę wytrzeć, bo podpierdalanie sąsiada to by można u nas by sportem narodowym zrobić. Przy donosie nie z anonima, ktoś by musiał się liczyć z wezwaniem na świadka w sprawie dodatkowych wyjaśnień i z tym, że jak okaże się wszystko ok, to podpierdalany będzie wiedział kto go podkablował.
diho daddy cool
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2021, 1:46 przez designer, łącznie zmieniany 2 razy.
Niech ktoś mający kontakt z Sebą zasugeruje mu zostanie streamerem, serio
Łatwiej, szybciej i wygodniej, po co bawić się w jakieś nagrywanie, tłoczenie i kontrakty
Łatwiej, szybciej i wygodniej, po co bawić się w jakieś nagrywanie, tłoczenie i kontrakty
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
W sumie chętnie bym go zobaczył w roli streamera, już sobie wyobrażam lajwy typu 1zł-5min dłużej 
noj
Przecież Sentino tu regularnie zagląda, kiedyś pytałem go co myśli o slizgawkowym temacie na swój temat (sic) i dość biegle się odnosił do poruszanych tu watkow, a nawet ostro podsumował uz. Bengal
- benzoabuser
- Zbanowany
Pozdro Sentino, będzie duo grane na streamie w ligusie
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Nie, po prostu chciałem wyciągnąć od Ciebie jakieś wideo wlasnie z tego, luzik
możesz podesłać
Sentino kocham Cię, nie zmieniaj się!
Sentino kocham Cię, nie zmieniaj się!
Sentino wbijaj na czacik
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Belmondo był związany ze Stepem jakkolwiek?Sentino nas okradł (podobnie jak Belmondo)
- cloud
- chmura
leci live teraz
tutaj chlopaki mi placa 50 tysiecy euro za to ze mozemy razem robic merch sicarios
tutaj chlopaki mi placa 50 tysiecy euro za to ze mozemy razem robic merch sicarios