Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

oyche

Re: Sentino

Post autor: oyche »

haha, jakie rozpaczliwe komentarze od rana xD to musiała być ciężka noc dla sikarios, 'może i seba jest farmazonem, ale ONI na pewno też by się rozjebali!!', jeden gościu to tam prawie donos do ośrodka monitorowania pisał, bo disy na seicento ksenofobia i rasizm xDDDD i jeszcze studenciaki co siedzieli całą noc spoceni i pisali śmieszne komentarze na jutubie, nie wierzę :bowdown: a analizowanie wyglądu typów którzy własnie cię kopią po ryju :lol: może jesteście pedałami i podświadomie myslicie w kółko o opierdalaniu pęta, ale walczcie z tym, znajdźcie se dupeczkę to będzie dobrze. 'a ten jeden to ma szparę między zębami !! a a a drugi... chodzi w bluzie zamiast w płaszczu ! a w ogóle to pewnie wychowali się w domu dziecka ha ha <nerwowo ociera pot z czoła>', ja pierdolę xD prawda jest taka, że nawet największy placek może na bitach bezkarnie cisnąć sebę, a ten pokornie głowa w dół i strzały na instagramie czy tam tikotoku
ale przynajmniej najbardziej wczuty fanbejs w polsce dostarcza lolkontentu

pozdro od step armii i nie przestawajcie
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

zapomniałeś chyba dzisiaj wziąć swoich tabletek gościu, bo jedyny kto się tutaj zesrał i spocił to ty xD

EDIT: No i jeszcze te orangutany ze Stepu xD
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2021, 11:50 przez OmarStooleyman, łącznie zmieniany 1 raz.
oyche

akurat wziałem tabletki, na zatwardzenie i rzeczywiście się zesrałem, tobie do ryja xD

#STEPARMIA

warn /m
Awatar użytkownika
kwrb

Post autor: kwrb »

@oyche jesteś na liście
oyche

a jestem skreślony długopisem czeRWOnYYyAaAaM? xD (jak można coś takiego nawinąć :lol: )
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

@oyche fragment o analizowaniu butów typa ktory Cie kopie to followup do jednego z wywiadów z okresu 2011 czy nadinterpretacja ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

oyche pisze: 16 kwie 2021, 11:55 a jestem skreślony długopisem czeRWOnYYyAaAaM? xD (jak można coś takiego nawinąć :lol: )
wlasnie na to trafiłem pare minut temu i aż musiałem przerwać sprawdzanie albumu
barbadoses
Zbanowany

Post autor: barbadoses »

przecież prawda jest taka że i z tych ze stepu i tego internetowego gangstera powinno się wyrosnąć gdzieś maximum do 23 roku życia. podjarka sentino, lajwami i innymi pobocznymi sprawami stoi na dokładnie tym samym poziomie co podjarka danielem magicalem i lil masti. To ten sam sort . Internetowy mem jak testoviron, a chichotanie z tego komus kto ma powyzej 23 lat po prostu nie przystoi i jest równie przypałowe co odpalenie na max volume dissu step armii w golfie 3 z odkreconymi szybami na korbke.
przy czym fakt ejst taki, że to co robi sentino jest śmieszne, parodystyczne i nieuatentyczne a to co robi steparmia jest śmieszne ale chociaż autentyczne i paru poważnych ludzi jednak tam mordami na klipie poświeciło, które mają coś do powiedzenia poza tiktokiem w przeciwieństwie do chorego psychicznie sebka.
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

barbadoses pisze: 16 kwie 2021, 12:08 jest śmieszne ale chociaż autentyczne i paru poważnych ludzi jednak tam mordami na klipie poświecił
Powiedziałbym bardziej, że jest tym śmieszniejsze, bo jest autentyczne. Serio, nie wierzę, że można być takim troglodytą w XXI wieku, no ale pis w końcu ma gdzieś te 33% poparcia.

I już nie projektujcie, że to zabawa tylko dla studenciaków bez panien. Trójka dawno z przodu, a bawię się świetnie oglądając ruchy Alvareza. Trochę dystansu mordy jebane. W końcu świat to plac zabaw.
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

jakie nie przystoi, co ty rozkminiasz typie z tymi 23 latami wyliczonymi z pizdy, ludzie w każdym wieku mogą se lubić dobrą rozrywkę a to dobra rozrywka i tyle
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

OmarStooleyman pisze: 16 kwie 2021, 12:13 Powiedziałbym bardziej, że jest tym śmieszniejsze, bo jest autentyczne.
to to, też nie wiem jak autentyczność miałaby być atutem w tym przypadku, no chyba że ktoś słucha muzyki, żeby afirmować swoje twarde, uliczne zasady, ja - człowiek szukający w sztuce innych światów, nietuzinkowych postaci i barwnej formy zdecydowanie wolę kreację Sebastiana Enrique Alvareza
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

Spoiler
Obrazek
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Co ten paluch chyba tabletek nie bral

Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
Jak to leciało za palucha za tuptusia?
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Chmurka popraw kolor czcionki.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

i co teraz będzie
BOR vs STEP to jak Frodo vs Gimli
(Sentino to bond Craiga)
Awatar użytkownika
OmarStooleyman