Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
PSZ

Re: Sentino

Post autor: PSZ »

nie mówię o topicach przecież 😬 tylko z kanału Sentino
Awatar użytkownika
samir

Post autor: samir »

SxE pisze: 13 kwie 2021, 17:07 Nie jestem absolutnie fanem jekiegos gowna obsranego ulicznego, ale ten diss nie jest wcale taki zły, a jak wyglad ma dla was az takie znaczenie to przemyslcie swoją orientację

Sentino przekracza kolejne granice żenady, najpierw naodpierdalał a teraz spierdala z podkulonym ogonem i jeszcze to oświadczenie typowe dla niego że wszyscy mi rzucają kłody pod nogi i w ogóle polska sto lat za murzynami chlip chlip to juz zenada max. No ale i tak nasral by wam na łeb i obrazilby matke to wy i tak byscie mu jeszcze lache ojebali zeby cos po Polsku nagral xD. Trzeba byc naprawde niedojebanym i bez godnosci zeby trzymac jego strone. Zrobcie dla Sentina jakas zrzutke to moze łaskawie na was splunie.
wyobraź sobie jak trzeba być niedojebanym żeby napisać coś takiego prujdupo
Awatar użytkownika
yytr

Post autor: yytr »

Czy Sentino już wrócił na polski rynek instagramowy czy nadal udaje, że gówno go to obchodzi?
Awatar użytkownika
krakowski łotr

Post autor: krakowski łotr »

raczej nie odejdzie skoro ma na live 2k ludzi xD
wgl to pozytywny typek, taki śmieszek
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

odpaliłem po latach tygodniach Tabu. ale to kurwa lata, oczywiście oprócz djogza :bowdown:
refren Sebastiana to chyba topka
zwracam honor
Sprzet

Post autor: Sprzet »

Szkoda że Senti jest tu sam, niesie ten pierdolony krzyż zwany rapem. Mam nadzieje że bambo the smuggler dopierdoli dissem na tych meneli.
Awatar użytkownika
Zephyr

Post autor: Zephyr »

A Bambo jednak zdecydował się na nagranie dissa? Bo jeszcze wczoraj gdzieś tam komuś na facebooku w komentarzach pisał, że nie chce sie mieszać w nie swoje konflikty bo powiedzą, że zaczepia dla atencji.
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Willxc

Post autor: Willxc »

bo niby o niego chodziło, że sentino nagrywa z pedofilami z wałbrzycha, ale zdementowane także wątpię, że coś nagra
Sprzet

Post autor: Sprzet »

Tego to nie wiem, rzuciłem wolną myśl łącząc fakty że nagrali feata. Jeszcze oyche się podłączył, więc teraz czas na ciebie bambo. Dlaczego bambo? Bo kto w pl rap grze opowie się za sentim? Malik siedzi cicho, Diho tak samo.
oyche

Post autor: oyche »

belmondo
Awatar użytkownika
dwupak

Post autor: dwupak »

ten pedofil to o hanym, ktory na ig u siebie odezwal sie do obserwatora, ze czemu telefonow nie odbiera
no i hany tera w hiszpanii jest/byl kilka dni temu
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
Willxc

Post autor: Willxc »

a to nie znam tego hanego, nie słyszałem w ogóle o nim, kto to jest w ogóle? ale wjechało akurat teraz sauvage :cool:
Awatar użytkownika
benqacz
#freesentino

Post autor: benqacz »

Idąc analogią dzisiejszego meczu Sentino jest Neymarem polskiego rapu, masa przypałów, wielu go nie lubi, nie wykorzystał swoich okazji, ale jeśli kochasz piękny futbol to docenisz ten nietuzinkowy talent i nie możesz przejść obojętnie :bowdown:
#free2rzyn
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

sentino tez rucha siostre?
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
ABSURDAL

Post autor: ABSURDAL »

ART pisze: 13 kwie 2021, 22:41 sentino tez rucha siostre?
Ta, ale przyszywaną więc się nie liczy
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Tak szczerze, to nawet się nie spodziewałem, że tutaj jest taka bańka medialna, jeśli idzie o Sentino. Na jakichś randomowych stonach, facebookach, CGMach... z 90% komentarzy to wyzywanie Sentina od kurew.

Co w sumie potwierdza jego słowa o polskiej scenie i Polakach. Znaczy nie to, żeby ludzie nie mieli racji, że to pozer, przypałowiec, fake gangster itd., ale na cholerę się tym aż tak przejmować i wczuwać, zamiast olać albo się śmiać po prostu. Typowa polska cebula.
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

Nie wiem czy to ma coś wspólnego z Polską, zjawisko fanbojów jest stare jak idole i zawsze tak samo zabawne - choć bardziej zabawne jak ktoś idzie w ogień za Dawidem Obserwatorem lub Sentino, niż za Jezusem czy Davidem Bowie. Beefik jest super, obie strony są przypałowe i obie różne, ukazują w karykaturze skrajne podstawy życiowe, a jednak tłukący się są w środeczku tacy sami <3 Piękne
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Ja nie mówię o fanbojach tylko hejterach. W sensie nie pojmę nigdy, jak można tak bardzo emocjonalnie przeżywać to, że jakiś typ coś odjebał czy coś w tym stylu, żeby się produkować i żółć wylewać. A jak jesteś moderatorem, to może mnie oświecisz, czemu ludzie nie mogą do mnie PW wysyłać (bo niby ja nie pozwalam na przyjmowanie, ale nigdzie nie mogę znaleźć takich ustawień nawet)?
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

nie mam pojęcia drogi użytkowniku, ja tylko w dziale gry raz na pół roku sklejam dwa tematy w jeden
Awatar użytkownika
moshe

Post autor: moshe »

gods bidness pisze: 14 kwie 2021, 10:41 Ja nie mówię o fanbojach tylko hejterach. W sensie nie pojmę nigdy, jak można tak bardzo emocjonalnie przeżywać to, że jakiś typ coś odjebał czy coś w tym stylu, żeby się produkować i żółć wylewać. A jak jesteś moderatorem, to może mnie oświecisz, czemu ludzie nie mogą do mnie PW wysyłać (bo niby ja nie pozwalam na przyjmowanie, ale nigdzie nie mogę znaleźć takich ustawień nawet)?
profil -> ustawienia witryny -> ustawienia globalne
ODPOWIEDZ