Sentino
Re: Sentino
nie mówię o topicach przecież
tylko z kanału Sentino
wyobraź sobie jak trzeba być niedojebanym żeby napisać coś takiego prujdupoSxE pisze: ↑13 kwie 2021, 17:07 Nie jestem absolutnie fanem jekiegos gowna obsranego ulicznego, ale ten diss nie jest wcale taki zły, a jak wyglad ma dla was az takie znaczenie to przemyslcie swoją orientację
Sentino przekracza kolejne granice żenady, najpierw naodpierdalał a teraz spierdala z podkulonym ogonem i jeszcze to oświadczenie typowe dla niego że wszyscy mi rzucają kłody pod nogi i w ogóle polska sto lat za murzynami chlip chlip to juz zenada max. No ale i tak nasral by wam na łeb i obrazilby matke to wy i tak byscie mu jeszcze lache ojebali zeby cos po Polsku nagral xD. Trzeba byc naprawde niedojebanym i bez godnosci zeby trzymac jego strone. Zrobcie dla Sentina jakas zrzutke to moze łaskawie na was splunie.
Czy Sentino już wrócił na polski rynek instagramowy czy nadal udaje, że gówno go to obchodzi?
- krakowski łotr
raczej nie odejdzie skoro ma na live 2k ludzi xD
wgl to pozytywny typek, taki śmieszek
wgl to pozytywny typek, taki śmieszek
- marco_pantani
odpaliłem po latach tygodniach Tabu. ale to kurwa lata, oczywiście oprócz djogza 
refren Sebastiana to chyba topka
refren Sebastiana to chyba topka
zwracam honor
Szkoda że Senti jest tu sam, niesie ten pierdolony krzyż zwany rapem. Mam nadzieje że bambo the smuggler dopierdoli dissem na tych meneli.
A Bambo jednak zdecydował się na nagranie dissa? Bo jeszcze wczoraj gdzieś tam komuś na facebooku w komentarzach pisał, że nie chce sie mieszać w nie swoje konflikty bo powiedzą, że zaczepia dla atencji.
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
bo niby o niego chodziło, że sentino nagrywa z pedofilami z wałbrzycha, ale zdementowane także wątpię, że coś nagra
Tego to nie wiem, rzuciłem wolną myśl łącząc fakty że nagrali feata. Jeszcze oyche się podłączył, więc teraz czas na ciebie bambo. Dlaczego bambo? Bo kto w pl rap grze opowie się za sentim? Malik siedzi cicho, Diho tak samo.
ten pedofil to o hanym, ktory na ig u siebie odezwal sie do obserwatora, ze czemu telefonow nie odbiera
no i hany tera w hiszpanii jest/byl kilka dni temu
no i hany tera w hiszpanii jest/byl kilka dni temu
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
a to nie znam tego hanego, nie słyszałem w ogóle o nim, kto to jest w ogóle? ale wjechało akurat teraz sauvage 
Idąc analogią dzisiejszego meczu Sentino jest Neymarem polskiego rapu, masa przypałów, wielu go nie lubi, nie wykorzystał swoich okazji, ale jeśli kochasz piękny futbol to docenisz ten nietuzinkowy talent i nie możesz przejść obojętnie 
#free2rzyn
- gods bidness
Tak szczerze, to nawet się nie spodziewałem, że tutaj jest taka bańka medialna, jeśli idzie o Sentino. Na jakichś randomowych stonach, facebookach, CGMach... z 90% komentarzy to wyzywanie Sentina od kurew.
Co w sumie potwierdza jego słowa o polskiej scenie i Polakach. Znaczy nie to, żeby ludzie nie mieli racji, że to pozer, przypałowiec, fake gangster itd., ale na cholerę się tym aż tak przejmować i wczuwać, zamiast olać albo się śmiać po prostu. Typowa polska cebula.
Co w sumie potwierdza jego słowa o polskiej scenie i Polakach. Znaczy nie to, żeby ludzie nie mieli racji, że to pozer, przypałowiec, fake gangster itd., ale na cholerę się tym aż tak przejmować i wczuwać, zamiast olać albo się śmiać po prostu. Typowa polska cebula.
- con shonery
- Moderator
Nie wiem czy to ma coś wspólnego z Polską, zjawisko fanbojów jest stare jak idole i zawsze tak samo zabawne - choć bardziej zabawne jak ktoś idzie w ogień za Dawidem Obserwatorem lub Sentino, niż za Jezusem czy Davidem Bowie. Beefik jest super, obie strony są przypałowe i obie różne, ukazują w karykaturze skrajne podstawy życiowe, a jednak tłukący się są w środeczku tacy sami <3 Piękne
- gods bidness
Ja nie mówię o fanbojach tylko hejterach. W sensie nie pojmę nigdy, jak można tak bardzo emocjonalnie przeżywać to, że jakiś typ coś odjebał czy coś w tym stylu, żeby się produkować i żółć wylewać. A jak jesteś moderatorem, to może mnie oświecisz, czemu ludzie nie mogą do mnie PW wysyłać (bo niby ja nie pozwalam na przyjmowanie, ale nigdzie nie mogę znaleźć takich ustawień nawet)?
- con shonery
- Moderator
nie mam pojęcia drogi użytkowniku, ja tylko w dziale gry raz na pół roku sklejam dwa tematy w jeden
profil -> ustawienia witryny -> ustawienia globalnegods bidness pisze: ↑14 kwie 2021, 10:41 Ja nie mówię o fanbojach tylko hejterach. W sensie nie pojmę nigdy, jak można tak bardzo emocjonalnie przeżywać to, że jakiś typ coś odjebał czy coś w tym stylu, żeby się produkować i żółć wylewać. A jak jesteś moderatorem, to może mnie oświecisz, czemu ludzie nie mogą do mnie PW wysyłać (bo niby ja nie pozwalam na przyjmowanie, ale nigdzie nie mogę znaleźć takich ustawień nawet)?