Sentino
Re: Sentino
https://www.youtube.com/watch?v=a2Qv_hNnygg
https://www.youtube.com/watch?v=1wgaIrW3gsE
nie wiem czy to te same czy nie
https://www.youtube.com/watch?v=1wgaIrW3gsE
nie wiem czy to te same czy nie
- qualite_de_schizoide
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Dzięki @ART , przednia zabawa jak zawsze xD
2021 rok a ja będę musiał ściągać muzykę na telefon 
ale trzeba być parówą życiową żeby słuchać dorosłych przygłupów w bluzach "jebać tych co za plecami sieją ferment" 
Hahahahaa japierdole, że im nie wstyd 
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
-
jakisnickname
przychlast w bandanie wygląda jak ofiara podrabianego mefedronu
ten drugi jak typowy ułom max e46 sklejany z siedmiu
ten drugi jak typowy ułom max e46 sklejany z siedmiu
-
kroldzielnicy
Przecież oni we dwoch wyglądają jakby w gimnazjum pluli im do kanapek, a teraz musza wylewać swoje frustracje. Niesamowcie skrzywdzeni przez życie prawilniacy.
Radioaktywne dzieci Czarnobyla odkryły że mogą robić hipkop, ich rap, delivery, wersy
jak ich mordy okropne oycheeydztwo
jak ich mordy okropne oycheeydztwo
#free2rzyn
Nie rozumiem po co oni go w ogóle dissuja, i nagrywają takie gówno. Przecież to jak wypuszczenie dissu na samego siebie. Sentino i tak nie odpowie bo mu step zablokuje numery xd
Te same łby krzyczące stop pomówieniom, murem za bonusem, pomawiają o bycie konfidentem bez żadnych dowodów, przez jeden krótki filmik

Ja pierdole, wiem że nie wypada śmiać się z wyglądu ale te ryje z tego "dissa" to już przesada xD menelami będziecie za 10 3 lata max.
Jesli chodzi o treść to też nie ma co komentować, jak ktoś pisał wyżej wolność ludziom i zlodziejom+oddawaj hajs wytwórni, pomawianie o konfidentwo bez białek (zachowanie podle i niegdyś niedopuszczalne) oraz kompletny brak umiejętności robią robotę
Jesli chodzi o treść to też nie ma co komentować, jak ktoś pisał wyżej wolność ludziom i zlodziejom+oddawaj hajs wytwórni, pomawianie o konfidentwo bez białek (zachowanie podle i niegdyś niedopuszczalne) oraz kompletny brak umiejętności robią robotę
nie wypada się śmiać z upośledzonych umysłowo ludzi, ale zrobili z siebie pośmiewisko
-
BouncedDuck5106
Tak sobie człowiek czyta i śmieje z tego co wypisuje sentino na ig, po czym odpalam ten cały pożal się Boże diss i wychodzi, ze każde zdanie o polskim rapie jest prawdziwe xd
Ja pierdole. Co za upadek. Wszystko co najgorsze w polskim rapie w jednym kawałku. Obraz dopełnia głębię rynsztoku.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Ten Dawid Ogrodnik Obserwator wygląda jak Rahim po miesiącu w Rosji.
PS. Z zdarzyło się już Sebkowi bluzgać na Quebo czy jeszcze nie miał takiej jazdy?
PS. Z zdarzyło się już Sebkowi bluzgać na Quebo czy jeszcze nie miał takiej jazdy?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- marco_pantani
albo jak Rahim po intensywnej kuracji mefedronowej
swoja droga skoro obserwator, to nie może po prostu obserwowac zza firany tylko się wtrąca w nie swoje sprawy
swoja droga skoro obserwator, to nie może po prostu obserwowac zza firany tylko się wtrąca w nie swoje sprawy