Pierwsi goście podsyłają zwrotki, więc i gospodarz bierze się do roboty. Magiera stworzył wspaniałe pole bitwy. Wracam z tarczą! Ricardo. Dla powszechnej mobilizacji utworzyliśmy Wydarzenie, które zobowiązuje do terminowego wykonania roboty. Was zachęcamy do wzięcia udziału w Wydarzeniu celem podglądu postępów nad krążkiem.
Spoiler
Sorry Rychu, ale co za dużo to i świnia nie zeżre. Ja podziękuję i nie mam ochoty sprawdzać
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Sprawdzę ze wzgledu na szacunek ale watpie abym wracal do niej (biorac pod uwage ostatnie produkcje). Dobrze ze Rychu tworzy ale zaczynam mieć z nim problem jak z OSTRym gdzie moglem wziasc dowolna piosenke i nie byc w stanie stwierdzić z jakiego albumu pochodzi bo niestety pomimo dobrego warsztatu byly dla mnie takim samym dziełem rzemieślniczym, dobrym ale dalej rzemieślniczym nie artystycznym.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Tracklista i dwa featy ujawnione. Premiera przesunięta na 21 maj.
Flow Must Go On – ft. donGURALesko
Droga Mistrza – ft. VNM
Mindset
Jak Nipsey – ft. ???
Target – ft. ???
Smak życia – ft. ???
Kierap – ft. ???
XXY – ft. ???
XXZ – ft. ???
Bonus Track 1
Bonus Track 2
Bonus Track 3
Peja chyba jak to były alkoholik musi wypelnic czyms te pustke wiec w swoim nowym ‚ja’ napierdala hurtowo te plyty, ja bym wolal jedna porzadna ale rychu pewien poziom utrzymuje
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia