Ogólnie śmieszne lato się w realu zapowiada, Ramos jeszcze kontraktu nie przedłużył bo real nie daje ile chce, vasquez wypierdala do bayernu bo real mu oferuje mniejszy kontrakt, varane nie chce przedłużyć kontraktu na razie więc prawdopodobnie jak nic nie podpisze do końca sezonu to real będzie chciał go opchac, isco wypierdala, bale oby też, millitao, Odriozola, Marcelo też na sprzedaż wystawieni I mariano. Kilku wróci z wypożyczeń w ich miejsce, dzisiaj przy spotkaniu ze starym haalanda i jego agentem media piszą że floro mimo kryzysu chce zrobić grube transfery jak w 2009.
Wiec mbappe lub haaland na 100% musi przyjść nie ma chuja
Plus wypowiedź mbappe nowa
Oczywiście, że ta krytyka męczy, szczególnie, gdy grasz dla klubu z twojego kraju i gdy dajesz z siebie wszystko dla reprezentacji... W pewnych momentach to męczy, tak. Jest inaczej dla zawodnika występującego w zagranicznej ekipie, który wraca do Francji tylko na zgrupowania kadry. Ja jestem tu cały czas, więc mówi się o mnie dużo więcej. Jednak byłem świadomy tej sytuacji, gdy podpisywałem kontrakt z PSG.
– Przyszłość? Zobaczymy. Oczywiście, że to [krytyka] na to wpływa. Jednak nie chodzi tylko o to. Najważniejsze to czuć się dobrze w miejscu, w którym jesteś i czerpać radość z każdego dnia
Chłopak nie wie chyba co to krytyka w realu

Przecież jakby kibice byli na stadionie to taki Hazard by życia nie miał tylko by się pojawił trawę powąchać to by gwizdy szły, a tak to grubasek sobie wraca poraz 20 powoli po kontuzji