LWD pisze: ↑08 kwie 2021, 17:49
może powinniśmy zrobić jakaś akcję przeciwko step records, aby wiedzieli że ze Sentino zadzierać nie mogą i dla własnego bezpieczeństwa zerwą z nim tę niewolniczą umowę.
Jeżeli inni nie mają odwagi zróbmy to my POLACY. ZBIERZMY GRUPĘ 300 POLAKÓW FORUMOWICZÓW POD SIEDZIBĄ STEPU W OPOLU, W ŚRODKU TŁUMU KSIĄŻE Z SWN Z NOSZAMI ŻEBY PRZENIEŚĆ SEBKA DO AUTA KTÓRE BĘDZIE STAŁO POD BRAMĄ FIRMA. NIECH NA ZEWNĄTRZ CZEKA BARDZO DUŻO AUT ODPALONYCH Z KIEROWCAMI. POKOJOWO WCHODZIMY IDZIEMY I NIE ZATRZYMUJEMY SIĘ. OTACZAMY TPS'a I DAWIDA OBSERWATORA. KSIĄŻE I SWN PRZYPINAJĄ SEBKA I PRZYGOTOWUJĄ DO WYNIESIENIA. I WYCHODZIMY. ONI W ŚRODKU OSLANIANI. LECIMY WSZYSCY PRZED I ZA ZEBY NIKT NAS NIE ZATRZYMAŁ I CIĄGLE BLOKUJEMY DOSTĘP MILICJI I STEPU DO SEBKA I SICARIOS. SŁUCHAJCIE STEP GO ZABIJE JAK BĘDZIEMY CZEKAĆ..
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
LWD pisze: ↑08 kwie 2021, 17:49
może powinniśmy zrobić jakaś akcję przeciwko step records, aby wiedzieli że ze Sentino zadzierać nie mogą i dla własnego bezpieczeństwa zerwą z nim tę niewolniczą umowę.
to nie mogą zadzierać z sentino czy jego ślizgawkowym haremem? bo jak wy zrobicie akcje to nie znaczy że nie mogą z nim zadzierać XD
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Dawid Szynol lepiej uważaj komu blokujesz polskie tracki, bo przyjadą do Ciebie takie kabanosy, że się kurwa zesrasz! Ja mam 190cm wzrostu, co ty kurwa pijesz? Wodę bezkidy kurwa? Już aluminium w głowie masz. Dawaj z nami na rozkminkę co
Effe, perché il mio cognome è Fendi Tony, perché vendevamo i pezzi Sosa, perché viene dalla Colombia Baby, perché piaccio alla tua troia
I przez Was chodzę po domu i nucę Bezczela dumni z siebie jestescie?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia