Pamiętam jak kiedyś oglądałem Mixery Raw Deluxe Battle na niemieckiej Vivie, świetne to było.
Nie wiem o czym rymowali, ale słuchało się tego świetnie.
Pamiętam jak kiedyś dwóch pojedynkujących się freestylowców wylosowało temat Bill Clinton vs Monica Lewinsky i jeden musiał się wcielić w Clintona, a drugi w Lewińsky i już sam za kreatywności.
TPS nawet jako uliczny raper jest kiepski glownie przez ta dykcje natomiast gdzies nie zaliczam go do tej bandy przydupasow i lamusow ze Stepu bo nie jest gosc z pierwszej lapanki mimo ze z wygladu jest szczurem to sporo takich charakternych chlopakow lata w konkretbych ekipach ,swoje odjebal moze i fafluni pod nosem ale widac ze jest to real talk po tym jak sie musial ponizyc Avi i zreszta Bialas tez przeciez dostal od braciszka bana na otwieranie mordy na jego temat. I beka z ulicznikow pozerow ktorzy zgrywaja sztywniakow a sa Jongmenami natomoast TPS jak chociaz rymuje jak zyje
lygrys pisze: ↑08 kwie 2021, 15:22
Mnie zastanawia jaką ekipę zbierze Sentino i czy da radę Polakom.
Wiadomo ze Sentino w kwestii swoiich miedzynarodowych plecow i ukladow tez jest farmazonem z drugiej strony stawiajac sie na jego miejscu i patrzac kto tam do niego sie pluje? Chyba na jednym ze strimow opisal rodzaj i wyraz twazry tego typu ludzi w Polsce a teraz patrzac na ich moredy musi miec niezly ubaw
No te ksywki 3 literowe,Dawid Obserwator Kalach wczesniej i sie dziwic ze on pozmiej takie barwne opisy daje na llajfach,nie oszukujmy sie cos w tym jest co mowi, kto by nie mial polewki a najwieszka to w Belinie by mieli Sentini sciaga szukal cie Dawid Obserwator
Nie sledze w ogole polskiej sceny, tak tylko czasami sobie zobacze update'y zwiazane z Sentino z wiadomych powodow. Ale to kolko wzajemnej adoracji "polskich dziennikarzy rapowych i sfrustrowanych raperow czwartej kategorii, ktorych kariera nigdy nie wypalila ( )" jest najgorsze. Rapu sluchaja minimum 20 lat, a nadal nie rozumieja tej "kultury". Wysmiewanie sie z Sentino, bo ma kalki jezykowe i nie gada piekna polszczyzna - tak jakby to mialo jakiekolwiek znaczenie w rapie.
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2021, 15:47 przez miku, łącznie zmieniany 1 raz.
Swoją drogą Sentino ma celne porównania.
TPS rzeczywiście wygląda jak Harry Potter, a Tony Jazzu jak pies z The NeverEnding Story.
Mam nadzieje, że w ewentualnych dissach będzie więcej smaczków i bardziej liczę na jego beef z Tony Jazzu, bo TPS i jego ekipa na spince nawiną straszne gnioty, a Tony Jazzu może zaskoczyć zabawną linijką.
moze sam skasowal, zeby kasy mu z adsense nie zabierali
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.