Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jajca

Re: Sentino

Post autor: jajca »

wujot pisze: 08 kwie 2021, 11:36 po tym jak pocisnał od kurew dobrych ludzi.
podoba mi się, jak niewiele trzeba takim osobom, żeby uznać kogoś za "dobrego człowieka", wystarczy pierdolenie farmazonów i groźne miny na klipach bez żadnej weryfikacji, a potem wielkie zdziwko że jakiś Sobuś szpagaty robi
rownie dobrze mogliby popierać Alvareza, no ale pech chciał że akurat jemu się wylosowało "halo policja" a nie jakiemuś Obserwatorowi
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

wujot pisze: 08 kwie 2021, 11:36 Mój znajomy, który słucha więcej ulicznego rapu i przy okazji ostatniej wymiany zdań między sebkiem, a tpsem dowiedział się o istnieniu tego pierwszego zaczął robić mi dymy, że dlaczego słucham tego farmazoniarza, po chuj się nim interesuje, że kim jest sentino w ogóle w rap grze, dlaczego go bronie, bo powinienem się opowiedzieć po stronie uliczników i cisnąć z sentim, po tym jak pocisnał od kurew dobrych ludzi.
Pies nawet nie chce dowodu
Bo się na liścia byś rozjebał
:lol:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

:lol:
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Ale mnie rozpierdala jak się ludzie gotują w komentarzach:
- kto to ten Sentino? Nie znam
- włączyłem tego Sentino, ale on chujowo rapuje

xDDDDDDD

Gustu za grosz, co im Spotify poleci, albo YouTube każe słuchać, to ogarniają.

Chuj, że Sentino miał kawałki z Malikiem, ale pewnie Haram Masari czy Zapytaj o mnie nie słuchali, bo jeszcze Malik mega popularny nie był :rotfl:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Gdyby nie Sentino to Malik by teraz miał Haram Masari w nazwie swojej restauracji z kebabem jedynie
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Tu już oczywiście pół żartem, ale gdyby nie Sentino to by TPS dalej chodził w bluzie SSG, a nie w Hugo Bossie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
szczebrzeszyn
Zbanowany

Post autor: szczebrzeszyn »

Co jeszcze zawdzięczamy Sentino?
Awatar użytkownika
99mayday

Post autor: 99mayday »

Kaza Balagane
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Liquidsnake

Post autor: Liquidsnake »

Nie czaje tego trendsetterstwa Sentino, jak on to niby "to wszystko" wprowadzał do PL? Przecież jakby go nie było to kto inny by podkurwił standardy z zachodu. A to, że był jednym z pierwszych to też taki kulawy argument, bo jak na świecie wzrośnie hype na np. rap na podkladach rave i ktoś w Polsce zacznie nawijać pierwszy to on w sumie jest pierwszą kopią, a nie innowatorem.
BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

szczebrzeszyn pisze: 08 kwie 2021, 12:46 Co jeszcze zawdzięczamy Sentino?
Wyruchanie twojej starej

warn - odezwij się tak raz jeszcze to out /m
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

A propos tego Supporta to nie chodzi Sentino przypadkiem o jakiegoś typa z Hells Angels MC Poland?
Pytam, bo to "nie masz prawa nosić się na biało czerwono" mi się skojarzyło z aniołami piekieł.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

Liquidsnake pisze: 08 kwie 2021, 12:55 Nie czaje tego trendsetterstwa Sentino, jak on to niby "to wszystko" wprowadzał do PL? Przecież jakby go nie było to kto inny by podkurwił standardy z zachodu. A to, że był jednym z pierwszych to też taki kulawy argument, bo jak na świecie wzrośnie hype na np. rap na podkladach rave i ktoś w Polsce zacznie nawijać pierwszy to on w sumie jest pierwszą kopią, a nie innowatorem.
Ja bym się zgodził że on do PL nowej szkoły wprowadził dużo melodyjności
Fakt faktem, że od czasu swoich największych sukcesów jakoś nie posunął się do przodu i dziś te jego nowe numery już nie robią takiego wrażenia dlatego o ile zgodzę się, że dużo wniósł dla nowej szkoły na starcie, to mówienie o nim teraz jako o kimś kto wyprzedza scenę i jest królem to już pomyłka i to gruba. Szansa dla niego jedynie taka, że tą narrację o zajebistości złapią młode łebki i pójdzie drogą Bałagana. Choć do tego musiałby mieć naprawdę ogarniętych ludzi wokół siebie.
szczebrzeszyn
Zbanowany

Post autor: szczebrzeszyn »

mario995 pisze: 08 kwie 2021, 13:19 dziś te jego nowe numery już nie robią takiego wrażenia
No dokładnie dziś Sentino nie ma za dużo do zaoferowania to już nie te czasy
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

@smirnoff Rafa, jest możliwość, żeby acapella do Bańki wleciała?
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

lygrys pisze: 08 kwie 2021, 13:02 A propos tego Supporta to nie chodzi Sentino przypadkiem o jakiegoś typa z Hells Angels MC Poland?
Pytam, bo to "nie masz prawa nosić się na biało czerwono" mi się skojarzyło z aniołami piekieł.
oczywiście, że tak, ten motyw ze ściganiem supportera z Warszawy się przewija już odkąd Seba sobie wkręcił, że kupuje motocykl
trójkąt bermudzki wola mokotów
encrenoire

Post autor: encrenoire »

bylo juz?

https://www.facebook.com/big.flintin/po ... 3180700755

Skomentowal Zulczyk:
Żałosne pohukiwania przećpanych prymitywów
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

szczebrzeszyn pisze: 08 kwie 2021, 13:21 No dokładnie dziś Sentino nie ma za dużo do zaoferowania to już nie te czasy
jak na kondycje naszej kochanej polskiej sceny to ma w kurwe to zaoferowania ( nowe nie znałem) (owoc łapiesz sie na bejta)
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
GoodStuff

Post autor: GoodStuff »

To ze TPS nagrall diss to szanuje ,wiadomo ze raperem to on jest kiepskim ale mimo to jako jeden z niewielu ulicznikow czy Paluchow zrobil to jak raper powinien,jak sie dissowal z AVi i Sb to mimo ze na wysokim poziomie to nie stalo to padly mocne slowa zycie ulucy,zapowiedz rozliczen i wpierdoli i AVi mimo ze go w chuj lubie to sie skomromitowal a sam TPS duzo na tym zyskal.Teraz tez sobie przekakulkowal ze sie oplaca ale chuj dostal pocisk to nagral numer prawilnie i tyle ale dolaczanie jakich Dawidow ,Szynoli czy innych ciecwirerzy i teraz jebanie Sentina ktory i tak ma opinie jaka ma to jest populizm i gardze tfu. Sentino jest swietnym raperem,spiewa jedne z najlepszych refrenow i ma wajb jak malo kto ale on i tak z gory jest skazany na porazke bo wszyscy maja argumenty na stole,Halo Policja itp,zreszta jakos nie widze go w formie batlle do konca ale chialbyn sie mylic,moglbys sie skupic,przylozyc i dokurwic im wszsykim choragiewom ,ten Dawid i ta cale ekipa Dedisy chujolozy inne ze stepu to zachowuja sue jak jakies homokomando ,robiac solowki i na kazdej na kazdym singlu jest ta sama ekipa :bowdown: :rotfl:
Jedyny ktorego da sie sluchac i lubie to jest Intruz ale dla dobra swoje kariery powninen czym predszej wypierdalac z tego kolchozu,bo troche Sentino racji ma co do Stepu a Bezczel to niech nawet sie nie wychyla

Teraz doczytalem ze Dawid Obserwator postrach poludniowej Polski chce jechac do Berlina robic poorzadki :bowdown: :rotfl:
Nie kurwa to teraz owdroccie sytuacje jak by takki Dawid Obserwator tylko ze Niemiec by zapowiedzial wjazd nie wiem do Warszawy na Prage jak do siebie a z nim Dedis,Sliwa i najebany Bezczel
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2021, 15:07 przez GoodStuff, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Post autor: SentoAlainDelon »

@GoodStuff
Sentino vs tps na Wbw ale by było, tps by się zająkał na śmierć

https://www.youtube.com/watch?v=-wNWrTLXCkc
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

ksiazenieporzadek pisze:
SentoAlainDelon pisze: 08 kwie 2021, 11:31 Zawsze musi się unieść honorem, skoro wisi jeszcze 10k według stepu, odliczyłby 5k za feat u Que i oddał 5k stepowi i by miał spokój a tak to wieczne bujanie się, dla niego 5k to jak splunąć skoro bierze 2k euro za featy, jeszcze brakuję tego żeby Czary mary i Fenix nie wyszły na digitalu bo step zdejmie.
skąd info, że wisi 10k?
W jednym z ostatnich lajwów mówił że wg Stepu jest im winien 10700pln.

e: jednak 10900pln
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2021, 15:21 przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ