Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ebismolarek
Re: Livescore 2115
Jest kurwa, kc Dembele
-
genocidegeneral
to pierdolone valladolid przypomina filmik z psami które na siebie szczekają zza bramy a gdy brama się otwiera to dupa cicho i wycofanie, dla valladolid bramą jest połowa boiska
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2021, 22:52 przez genocidegeneral, łącznie zmieniany 1 raz.
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 21:34 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
wielki dembele 
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 21:34 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
:OOO Wielki Dembele strzelił decydującego gola w 90 minucie przeciwko Valladolid.
No to już wyczerpał stamine na najniższy miesiąc...
No to już wyczerpał stamine na najniższy miesiąc...
Real Madryt: Courtois; Lucas, Nacho, Militão, Mendy; Casemiro, Kroos, Modrić; Vinícius, Asensio i Benzema.
Ławka: Łunin, Altube, Chust, Marcelo, Odriozola, Valverde, Arribas, Isco, Rodrygo i Mariano
Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Fabinho, Wijnaldum, Keita; Mané, Salah, Jota.
Ławka: Adrian, H. Davies, Thiago, Milner, Oxlade-Chamberlain, Jones, Tsimikas, Shaqiri, B. Davies, R. Williams, Cain i Firmino.
Ławka: Łunin, Altube, Chust, Marcelo, Odriozola, Valverde, Arribas, Isco, Rodrygo i Mariano
Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Fabinho, Wijnaldum, Keita; Mané, Salah, Jota.
Ławka: Adrian, H. Davies, Thiago, Milner, Oxlade-Chamberlain, Jones, Tsimikas, Shaqiri, B. Davies, R. Williams, Cain i Firmino.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
elegancko z chadem jotą zamiast virgin brazylijskim parodysta
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
wleją im na pizde czerwoni dziś zobaczycie, a Philips man of the match będzie do kieszeni schowa tych wszystkich rodrygów i winicjuszów
Varane jeszcze z covidem w ostatniej chwili jprdlGroszek pisze: ↑06 kwie 2021, 19:58 Real Madryt: Courtois; Lucas, Nacho, Militão, Mendy; Casemiro, Kroos, Modrić; Vinícius, Asensio i Benzema.
Jota powinien grać w pierwszym składzie w każdym meczu.
- widzeszalenstwo
Ale ekspertyzy na polsacie XD
Jazda z czerwonymi kurwami hala madrid
Jazda z czerwonymi kurwami hala madrid
Polacy i katolicy za Liverpoolem, komuniści i złodzieje za Realem
Jota Bonito
Jota Bonito
- Cz4rny1337
- Moderator
Nie wiem który mecz odpalić
a multi transmisja jest zjebana w apce c+ i nie działa na AirPlay

Dlaczego wszystkie mecze Liverpoolu w LM komentuje Feddek
Przecież typ jest zagorzałym kibicem LFC, mogliby czasem dać kogoś innego, dla mnie to trochę dziwne.
-
genocidegeneral
Pewnie jako jedyny komentator Polsatu jako tako chociaż zna piłkarzy
U mnie komentuje jakis inny typ