OIO (Oki, Young Igi, Otsochodzi) - OIO (2021)
Re: OIO.wav - TBA (2021) [Zapowiedź]
ojejciu bardzo szkoda ze to nie jest solowy kawalek igiego
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
No Igi udowodnił mi tą zwrotką, że jak nie piszczy, nie skrzeczy i nie śpiewa o siusiakach jest na prawdę dobry. Agresywny Igi jak najbardziej na plus. Wiadomo że lirycznie nigdy mnie nie zainteresuje, ale ma skilla, jest melodyjny. Myślę że jakby podszkolił się w pisaniu tekstów, nie dawał przypałowych wersów, nie nadużywał autotune i nie wydawał dziwnych dźwięków mógłbym zostać nawet fanem. Liczę że jeszcze się wyrobi. Ta zwrotka props
Oki jest asłuchalny, nie umiem go słuchać. Refren wkurwia tak samo jak wkurwia Oki na zwrotce. Nara
Otsochodzi dał tyle wersów że nie zdążył wkurwić, więc bez oceny, ale mimo wszystko o wiele bardziej wolę go aniżeli tego drugiego na O
Oki jest asłuchalny, nie umiem go słuchać. Refren wkurwia tak samo jak wkurwia Oki na zwrotce. Nara
Otsochodzi dał tyle wersów że nie zdążył wkurwić, więc bez oceny, ale mimo wszystko o wiele bardziej wolę go aniżeli tego drugiego na O
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
-
encrenoire
chyba byloby lepsze niz OIO
Otsochodzi jakby tam był z doskoku...jakby te dwa kawałki były feat.
Ten drugi numer dojebany. Ale Otsochodzi mogłoby w ogóle nie być na tym albumie i nikt by nic nie stracił. Na chuj on tam
- przedszkolanek
całkiem dobre oba te single, ale otsochodzi to jednak nie umie za bardzo rapować powyżej tych 100 bpm i w ogóle ma mało do zaoferowania jako raper/wokalista
rób boombapy gościu
rób boombapy gościu
- oKulTywowany
No nie wiem
idealny obraz gustu i guścików,Igi brzmi jak chłopaczek który chce groźnie brzmieć na chwilę odbijając od towarzystwa koleżanek , słuchając myślisz sobie noo okeej, potem patrzysz na jego morde i posturę xd
Otscho z doskoku dobrany upadający one hit a Oki od wilków to generator ale na plus.
Mimoo to czekam bo nawet dobrze to zachęca do sprawdzenia
Mimoo to czekam bo nawet dobrze to zachęca do sprawdzenia
This page is no longer available.
@oKulTywowany mordy się nie wybiera, a co do postury to się zdziwisz

Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- benzoabuser
- Zbanowany
nieironicznie przyjemny kawałek, podoba mnie się tooo
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
refrenik bardzo chwytliwy trzeba przyznać
Nie no kurwa xD
Trzech kolorowych typków biega dookoła w pokoju, bujając się do bitu, jeden skacze po łóżku jak nastolatka, drugi na różowo, no nie wiem
Teledysk inspirowany chyba
od ~~0:50
Szkoda bitu i szkoda refrenu

Trzech kolorowych typków biega dookoła w pokoju, bujając się do bitu, jeden skacze po łóżku jak nastolatka, drugi na różowo, no nie wiem
Teledysk inspirowany chyba
od ~~0:50
Szkoda bitu i szkoda refrenu
Chociaż Otsochodzi jest szczery z namiJedna strona mówi mi "Janek dalej idź"
Druga strona mówi mi "zarób w końcu kwit"
Nie mogę dalej tak żyć
Podzielony między pasją i hajsem,
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
- oKulTywowany
Ten numer daje nadzieje , przepraszam Igi za tą mordę
wrzucić jeszcze lerka na feat i w sam raz na dyskoteke na zielonej szkole w szklarskiej porębie
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
o akurat dawno nikt nie ruchał mojej panny więc dobrze że to wypuścili bo już zaczynała narzekać że ją chcica łapie
W teorii to wszystko wygląda lux. Trzech rozpoznawalnych młodych raperów zakłada grupę, robią album na sprawdzonym patencie czyli ma wpadać w ucho, ksywki już jakieś uznanie zdobyły, każdy jakiś fanbase posiada, mniejszy zakres pracy bo każdy po zwroteczce na tracku i elo, siopa
Teraz zrobią nudny album z absolutnie niegodnymi pamiętania wersami, ale buja i Klaudia się pobuja na melanżu w akademiku bo nowe. Oni wiedzą, że nie muszą się starać bo polski słuchacz hh już gorszej srace hołdował i hiphopowe koło życia się toczy.
Teraz zrobią nudny album z absolutnie niegodnymi pamiętania wersami, ale buja i Klaudia się pobuja na melanżu w akademiku bo nowe. Oni wiedzą, że nie muszą się starać bo polski słuchacz hh już gorszej srace hołdował i hiphopowe koło życia się toczy.
Popi.jaku
Ooo weź to poczuj, nie mów żeby ktoś dał ci spokój
Mu-sisz po-czuc to
Mu-sisz po-czuc to
- oKulTywowany