Alberto
Re: Alberto
Szanuję za follow up na klipie do Masseya (scena z przesuwaniem karty między pośladkami "aktorki" z klipu)
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- oryginalniej by było jakby zeskanował diastemą przy wersach "moje ziomy mają ostre kły". Ja pierdole. Murzyny a nie umiejo oni w rapy ni chuja. Video tez wali knotem.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
- stratemirat
Alberto brzmi jakby sprzedał duszę diabłu za jeden popularny hit, a teraz diabeł zaczął odbierać mu głos
Kawałek ewidentnie zrobiony na odpierdol, czyli coś tam podspiewam, rzuce jakiś wers z generatora "wy nie macie a ja mam", i jakiś bit z potancowki z remizy do której doszedł już gminny światłowód. - a hajs i tak się zgadza. Tych dwóch pozostałych to nawet bez komentarza
chujowy grajek a jego nuty to chyba motyw przewodni zmieniania wkladow do epow dla 16latkow
Strasznie wkurwiająca syntentyczna pierdziawka w bicie.
Kumple Malika są chyba tylko po to Malik ich promuje.
Kumple Malika są chyba tylko po to Malik ich promuje.
Myslalem ze Alberto zdazy nagrac chociaz 1 fajna/spoko plyte przed wywroceniem sie z rowerka ale rownia pochyla dopadla go szybciutko jak kawasaki. Jego zwrotka brzmi tutaj jak poczatek reklamy strepsils na gardlo
Co tu duzo mowic, bit zmarnowany
Co tu duzo mowic, bit zmarnowany
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
alberto co za zwrotka życiówka 
Alberto Loco xD
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- marco_pantani
mam nadzieje ze jak malik bedzie pchal tego bibicia to beda balkanskie dupeczki na klipach zamiast tych malp co tutaj
- marco_pantani
Bibić lepszy od nich, takie dream bengerki z gm2lu to Malik x Diho X Bibić
zwracam honor
Alberto chyba tym razem powiedział Malikowi w studio "nie, czekaj, dobra, sam teraz sobie napisze" no i wyszło jak wyszło...
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
alberto i józef bratan wyczerpali limit szczęścia, inny bit(chujowy jak większość dj frodo) i pozamiatane murzyny co w rap chciały się bawić.