Sentino
Re: Sentino
ale slabiutka forma psychiczna na tym ostatanim live
Zajebiste są te live'y, lubię sobie słuchać w tle jak coś gotuje czy szykuje się do pracy 
Nowy ciekawy letniaczek się szykuje, puścił na live
Uuu senti szuka grafika do ubrań
- con shonery
- Moderator
przyszedłem zostawić
za halo policja, bo ostatnia twórczość Seby średnio do mnie trafiała i prawie mi umknął ten numer
- yungXpaproch
wszedlem dzisiaj na chwile lajwa do sentino i slysze jak gada smutny ze wszystkie jego ubrania to fake, ze kupuje zgnile awokado z (chyba) kolumbii (albo ekwadoru mowil) bo tylko na takie go stac i ze polscy raperzy to kozacy
rozjebal mnie chlop, bylo smiane
- benzoabuser
- Zbanowany
W ogóle taka rozkmina mnie naszła, że chłop był kilka lat w Polsce, a tak ładnie włada naszym językiem i ma mase ciekawych followupów z różnych dziedzin życia na swoich liveach
coś czego Bedoes czy TPS nie umieją mieszkając całe życie w Polsce xD
Pamiętam jak jeszcze w 2017 kiedy Seba był w wwa chciałem zobaczyć jak rozmawia po polsku, wtedy chyba nie było liveów albo był jeden na krzyż, a teraz w 2k21 takie piękne możliwości do oglądania latynosa w akcji
Pamiętam jak jeszcze w 2017 kiedy Seba był w wwa chciałem zobaczyć jak rozmawia po polsku, wtedy chyba nie było liveów albo był jeden na krzyż, a teraz w 2k21 takie piękne możliwości do oglądania latynosa w akcji
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
Mam tylko nadzieję, że Senti nie sklei, że profil na OnlyFans to faktycznie byłby najlepszy ruch biznesowy XD
- benzoabuser
- Zbanowany
^
a co, chciałbyś potasować się do latynowskiej knagi?
a co, chciałbyś potasować się do latynowskiej knagi?
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
- yungXpaproch
jakiej knagi czlowieku, sam mowil ze z menelami bedzie sie napierdalal za dyche, tez bym kurwa chetnie zobaczyl
@ksiazenieporzadek ma zdjęcia jego knagi na dysku twardym. Jak chcecie zobaczyć, to podbijajcie do niego na pw.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
mysle ze ma na tyle mocny tzw fanbejs ze ze 100 osob by obsluzylo komputer i wykupilo abonament zeby ogladac te lajwy jesli by sie tam przeniosl z nimi
- benzoabuser
- Zbanowany
ja bym zwalił do jego knagi
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
- benzoabuser
- Zbanowany