Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- przedszkolanek
Re: Livescore 2115
no i po secie, ale się nole zdenerwował
znaki
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
- przedszkolanek
ale on już zmęczony jest 
dobrze jest, z inną drabinką mógłby zajść dalej
świetny przykład, że można rywalizować z najlepszymi i lekcja, jak reaguje tenisista z topu
świetny przykład, że można rywalizować z najlepszymi i lekcja, jak reaguje tenisista z topu
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
ja pierdolę, no Nadal jest niesamowity
Pięknie Aguero 
Dybala na 2:0!
Dybala na 2:0!
Napierdalają się.
Messi prawdopodobnie z czerwoną
Messi prawdopodobnie z czerwoną
sędziowanie na tym CA to padaka. Czerwona dla Messiego, bo zamiast się położyć to stał przed neandertalczykiem i nie dawał sobą pomiatać
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Link do Messiego?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
teraz atak wyprostowaną girą i nic
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
jebany rockhold zamula pizde przy siatce
ale te łokieta fajne
ale te łokieta fajne
Brawo Janek