Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
no jak czemu - prawo międzynarodowe specjalnie zmieniała dla roberta a ten takiego psikusa odjebał
Maciej Iwański pisze, że przerwa może być dłuższa, miesiąc a może i Euro zagrożone. Ale kto by mu tam wierzył.
Pewnie już w weekend z Lipskiem będzie grał.
Pewnie już w weekend z Lipskiem będzie grał.
mam nadzieję, że to jednak przesada z tym miesiącem, mamy rekord do pobicia Bobek
hahah ta jechanka medialna bo Sousa info z szatni nie daje dziennikarzom, przepiękne gówno
hahah ta jechanka medialna bo Sousa info z szatni nie daje dziennikarzom, przepiękne gówno
trójkąt bermudzki wola mokotów
nie dosc ze chujowo komentuje to jeszcze pierdoli jak potluczony zeby byc w centrum uwagi atencjusz pierdolony, juz dziennikarskie placzki pierdola po co gral z Andora,a po chuj gra z Schalke idac typ tokiem rozumowania
-
genocidegeneral
no Rudzki w szoku, że Lewy wystąpił w tym spotkaniu - a gdyby nie zagrał i skończyło się 0:0 to by pisał, że jakim cudem do meczu o punkty wyszliśmy bez najważniejszego zawodnika, Kasia nie mogła w to uwierzyć
a Iwański chyba świeżo po obejrzeniu filmu "Cena prawdy"
a Iwański chyba świeżo po obejrzeniu filmu "Cena prawdy"
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
kurwa jakie dałny xD
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 21:21 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bunnymen77
W dupie mam ten mecz z Anglia, ale chce zeby Robercik byl zdrowy i pobil ten rekord w Niemczech

Ja bym powołał komisje śledczą prowadzoną przez A.Macierewicza i nie bojmy sie slowa ZAMACH na nasze dobre narodowe tylko zeby Polakowi rodakowi nie udalo sie u niemca.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jeszcze złapałem przed usunięciem xd
Bity -> https://8thhood.beatstars.com/music/tracks
Sound Kityy -> https://8thhood.beatstars.com/sound-kits
Remixy -> https://www.youtube.com/playlist?list=P ... dFjIWf-qMn
Sound Kityy -> https://8thhood.beatstars.com/sound-kits
Remixy -> https://www.youtube.com/playlist?list=P ... dFjIWf-qMn
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 21:21 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bunnymen77
Zajebiste 
Nie ma tragedii, na Lewego i tak by plaster założyli, pewnie by nic nie mógł zrobić, a tak będziemy w defensywie i jakieś kontrataki.
By skonstruować skuteczny kontratak potrzebny jest piłkarz, który będzie potrafił przytrzymać piłkę i się zastawić. Widzisz takiego zawodnika w nasze kadrze? Zwłaszcza w starciu z Anglikami?
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Niech się wreszcie wykaże Zieliński, ewentualnie Jóźwiak.
w sumie pozycja po pozycji oprócz bramkarza i środkowego napastnika którego nie będziemy mieli na mecz z nimi napierdalają nas jak chcą
co gorsza przy możliwym pomyśle paulo sousy na rozgrywanie od tyłu naszymi ludźmi drzewami jest szansa że będzie parę wybitnych baboli od zesrania, także 0:5 nie jest jakimś abstrakcyjnym wynikiem
ale pewnie wleci legendarna polska konterka wtedy joźwiak grosicki dopomóż pan zieliński ciężar gry na siebie i 0:2 po pamiętnym meczu
co gorsza przy możliwym pomyśle paulo sousy na rozgrywanie od tyłu naszymi ludźmi drzewami jest szansa że będzie parę wybitnych baboli od zesrania, także 0:5 nie jest jakimś abstrakcyjnym wynikiem
ale pewnie wleci legendarna polska konterka wtedy joźwiak grosicki dopomóż pan zieliński ciężar gry na siebie i 0:2 po pamiętnym meczu
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Ależ to będzie piękne Lagos. Zaskoczymy Anglików ich własnym wyspiarskim stylem
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
- rozklad_gaussa
grosicki na falszywej 9 z nastawieniem na kontry
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
A tu cyk 5 0 dla Polski bez robercika
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD