Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

MalinowyJogurt

Re: Sentino

Post autor: MalinowyJogurt »

Jak ktoś to obejrzy to dajcie znać, ja wolę mecz. Chłopaki mieli ze sobą trochę wspólnego to może będą jakieś nowości
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

MalinowyJogurt pisze: 28 mar 2021, 20:53 Chłopaki mieli ze sobą trochę wspólnego
O ile Sentino nie kłamał no to w chuj mieli, naprawdę xDDD

W ogóle to ten Tony Jazzu jak już chce jechać Sentino, to by mógł chociaż jakieś argumenty mieć xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

No tak jak teraz Tony chce zgarnąć trochę atencji, tak trzeba jednak powiedzieć że nie jest farmazoniarzem i tak jak kariera raperska się nie potoczyła za dobrze, tak naorganizował się on naprawdę sporo koncertów w Szczecinie, rozkręcał wiele imprez, nie jest to postać anonimowa, a noclegi u siebie i transport naprawdę ogarniał wielu raperom. Wrzucam link bezstronnie, nie jestem po stronie Tonego Jazzu, po prostu warto wiedzieć, że sporo działał i jego historie mogą być prawdziwe, o ile jakieś będą.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Tego mu nie odbieram, teraz zaczyna coś sensowniejszego gadać, ale też widzę dobry ananas z tego Tonego

> Sentino, za ten pojazd po matce znam twój adres w Berlinie i cię odwiedzę
> 10 minut później
> twój rap po polsku brzmi jakbyś nie wyjął z ryja chuja starego

:lol:
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

Mówił coś ciekawego, oprócz tego, że Sentino się popłakał ze strachu kiedy Tony Jazzu jechał za szybko samochodem, zrobił chujowe steki, a dziewczyny nie chciały z nim serduszkować?

Wielkie 5 dla niego

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

- że matka Sentino to elegancka kobieta i jeździła Porsche
- najpierw, że zegarek co zajebali Sebkowi na bramce był jakiś dobry (bo pewnie od matki), a potem, że gówno albo podróbka. W międzyczasie Sobota na czacie się włączył do dyskusji i stwierdził, że jakby był to dobry zegarek to by był do pierwszy do działki, a nie go oddał
- że w lodówce u Sentino nawet lodu nie było

xD
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

Ja sobie oglądam te streamy Sentino to dochodzę do wniosku, że to taki Donald Trump polskiego rapu.
Z ciekawości sprawdzę co mówi Tony Jazzu.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
smirnoff

Post autor: smirnoff »

SentoAlainDelon pisze: 28 mar 2021, 17:09 Kontrakt u flera na płyte niemiecką już chyba został rozwiązany trzeba by dopytać Raffy.
Tak. Adwokat Alvareza to wywalczyl i nie ma juz od dawna kontraktu u Flera.

I imo Diho i Sebek robia bardzo dobre steki.
Ostatnio zmieniony 28 mar 2021, 22:25 przez smirnoff, łącznie zmieniany 2 razy.
moody

Post autor: moody »

kon rafal pisze: 28 mar 2021, 21:13 Mówił coś ciekawego, oprócz tego, że Sentino się popłakał ze strachu kiedy Tony Jazzu jechał za szybko samochodem, zrobił chujowe steki, a dziewczyny nie chciały z nim serduszkować?

Wielkie 5 dla niego

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
nie no rozpierdala mnie to. obrazanie matek, strasznie wpierdolami i wjazdami na chate...argument: zrobil chujowe steki

polski rap :bowdown:
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

Tony Jazzu mówi, że ma adres Sentino w Berlinie i się do niego przejedzie.
Tony Jazzu też niezadowolony ze współpracy z Winim.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

Obejrzałem te dwa filmiki z live i takie spostrzeżenia:

- zgrabne operowanie markami ubrań i ogólnie gadżetów na pewno ma spore oddziaływanie na słuchaczy, tak robi m.in. Rick Ross. Kajdan Jesus piece, zegarek Mark Ecko, Johnny Walker Black Label.
- namedropping Fat Joe, Fler, Słowik, Wini, Stary Pruszków - j.w. tylko byłby The Game zamiast Rozaya,
- gadka o 100 PLN za CD bardzo mi przypomina historię z mixtape Nipssey Hussle (USD zamiast PLN),
Jednym słowem to wszystko takie trochę The Best of Hip Hop 2010+. Cytując BENGALa - jak złapiesz cygana to jest on tyle wart ile ma ze sobą i na sobie.

Jest też druga strona - jeśli Seba miał bogatych rodziców to faktycznie mógł się bujać w Warszafskim bananowym towarzystwie z końca lat 90 i początku 2000. Kto bogatemu zabroni?

No i ten Berlin. Tam faktycznie obrotny Polak zakłada kancelarię prawną i rejestruje firmy milionom Sebastianów, Wojtków czy Kasiek. To, że Niemcy nie znaczy, że wszystko legal. Większy syf trudniej ogarnąć.
Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

Jak to jest, że wchodzisz do knajpy i wikidajło mówi, "ej daj ponosić zegarek" i ty mu dajesz... (?)
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Awatar użytkownika
GoodStuff

Post autor: GoodStuff »

jogi pisze: 29 mar 2021, 7:37 Jak to jest, że wchodzisz do knajpy i wikidajło mówi, "ej daj ponosić zegarek" i ty mu dajesz... (?)
Kiedys ,jeszcze za czasow "mody" na walenie telefonow wPolsce byly akcje tego typu z telefonami na klasyczne "daj zadzwonic" albo napisac smsa i wiadomo jak sie konczylo a co dopiero daj ponosic zegarek :rotfl: :lol:
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

Mlody daj się karnąć
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Awatar użytkownika
kwrb

Post autor: kwrb »

Teraz z Creative Marianem się spina :lol:
ale fakt, te ostatnie klipu bez polotu trochę
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

skrót o OG Sento, bijatykach i spinie z małolatem od klipów:
Spoiler
Obrazek
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

sprytnie pominął kwestie, że dostał w dziurę w łdz i poszczał się w gacie wtedy
designer

Post autor: designer »

dzisiaj spokojniej

Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

jestescie kurwa zabawni po prostu jacys ludzie z internetu siedza zdenerwowani przy swoim huawei czy cing ciao czy xiaomi xiaomi telefonie kurwa i pisza kurwa takie cos maja jeszcze 20% baterii i 7.30 w kieszeni i nie wiedza czy fajki kupic czy kefir skurwysyny
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Pamiętam jak Sentino wrzucił na IG zdjęcie w bezrękawniku na ławeczce z jakimś małym hantlem w łapie i podpisał, że zaczyna treningi i za 3 miesiące będzie przypadkowym ludziom ojcowskie liście wypłacał.

Takie trochę:
Takiego śmiecia to bym kurwa rozpierdolił w moment, z liścia. Jak ja wyszedłem w tamtych latach, w tamtych latach wyszedłem kurwa z więzienia przepraszam, że tak powiedziałem, to wyszedłem na ulice całe te, byłem w jednym domu, ktoś mi ubliżał, jak zapierdoliłem kurwa z liścia to kurwa z wersalki spadali, taki kurwa ogółem byłem.
ODPOWIEDZ