Sentino - Czary Mary (2021)
Re: Sentino - Czary Mary (08.04.2021) [Zapowiedź]
co wy pierdolicie, elegancki wałek, miło się słucha
fajnie, ze caly czas robi cos nowego brzmieniowo i tekstowo. bragga o ciuchach i furach? tego jeszcze nie grali. no i ten coraz mocniejszy, uliczny styl. nie to co bezplciowi rasmenci i pro8l3m, sprzedawczyki jebane
Słabizna straszna, jeden z gorszych singli, stać go na lepsze produkcje.
Ten ostatni kawałek jest poniżej oczekiwań. Muzycznie mogło by się to obronić gdyby nie ten master spierdolony. Lepiej brzmiał gdy nagrywał na iPhone.
https://youtu.be/6NFgEHEl76M?t=88
Dodano po 2 minutach 35 sekundach:
No i oczywiście bity, jak wspominałem kilka stron temu. Sebek potrzebuje lepszych bitów.
https://youtu.be/6NFgEHEl76M?t=88
Dodano po 2 minutach 35 sekundach:
No i oczywiście bity, jak wspominałem kilka stron temu. Sebek potrzebuje lepszych bitów.
Magiera, Forest, Ramzes
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Magiera by w sumie pasował. Potrafi dać mocarny bit, a przy tym może "ogarnąłby" Sebka.
Bije od tego taką "taniością" niby tło ładne, ale strasznie słabe te klipy...kawałek też brzmi jakby nagrany w szafie. Nie wiem, jakość to jest to nad czym Sentino musi popracować. Lepiej wydać mniej hajsu na podróż w ciepłe kraje, a zainwestować w porządną ekipę filmową i studio nagraniowe. Mu brakuje bardzo takiego "producenta wykonawczego".
-
laxoncreed
^ jeśli chodzi o dźwięk, to na luzie co bardziej ogarnięty łepek z grupek mix/master 20 zł na presetach by mu to lepiej ogarnął tbh XD i to jest przykre w chuj akurat. bo to nie jest jakoś wybitnie źle nagrane, da się z gorszych wokali lepsze rzeczy wyciągnąć

borixon > juicy j
- yungXpaproch
jakosc samego nagrania jest na tyle dobra, ze nie bylaby problemem jakby chwycil sie za to ktos kto wie cokolwiek o mix/masterze, a tak to te wokale nieobrobione by brzmialy lepiej niz to co on z nimi robi
Mix und Master Teka, podobno.
-
laxoncreed
no właśnie widziałem, że pisał, że teka. chyba, że przez pomyłkę dał marianowi od klipów surówkę czy coś, bo nikt kto ma jakiekolwiek pojęcie na ten temat nie zostawiłby tyle syfu w niższych częstotliwościach na woksach xD

borixon > juicy j
Ale umowmy sie, gdyby to byl banger, jaki obiecywal ze teraz beda i bylby chujowy Master to nikt by sie nie czepial. Chodzi o to, ze wstyd to wrzucic na glosniki. Mialo byc twardo i ulicznie a jest miekko i slabo jak nigdy. Byle luzny "Remy Martin" wciaga to lewa dziurka.
No dokładnie, taki Pistolet czy Legedna brzmiały jak gówno a rozpierdalały przecież
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Buja pięknie, repeat value ogromny. Klip i tekst można było dopracować, niemniej piękna energia i vibe ja wiosnę
#free2rzyn
-
laxoncreed
pół zwrotki się zastanawiałem, jaki to język

borixon > juicy j
- qualite_de_schizoide
zwrotki rzeczywiście takie sobie ale refrenik piękny
halo policja chuj wam wszystkim w dupe
halo policja chuj wam wszystkim w dupe
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
i jaki to? bo wyłapuje jakieś randomowe polskie słówka i nazwy marek xd
Ale serio, po jakiemu są zwrotki 
-
laxoncreed
mniej więcej w połowie zwrotki się zaczął taki w miarę zrozumiały polski jak na moje ucho, ale spisania się nie podejmę

borixon > juicy j