Połas pisze: ↑26 mar 2021, 11:39
Ten live to już klasyk.
najbardziej z tego wszystkiego rozjebalo mnie wyjasnienie genezy wersu 'nie masz hajsu dla mnie to sie pierdol' na kawalku u queby, ze odnosi sie on wlasnie do tego ze quebo nie chcial sie zgodzic na 5k euro za feat
Połas pisze: ↑26 mar 2021, 11:39
Ten live to już klasyk.
najbardziej z tego wszystkiego rozjebalo mnie wyjasnienie genezy wersu 'nie masz hajsu dla mnie to sie pierdol' na kawalku u queby, ze odnosi sie on wlasnie do tego ze quebo nie chcial sie zgodzic na 5k euro za feat
Historia tego tracku to materiał na film . Miało być 5k papieru euro , Sebe mistrza trzymania stawki chyba mocno przycisnęło bo zamienił eurasy na plny . Swoje niezadowolenie uzewnętrznil na wstępie mówiąc kłebie żeby się pierdolil, ten wzial to do siebie i nie wypłacił nawet marnych 5k złotych , 5k zł czyli dwa wyjścia do klubu lub 4 wizyty w knajpie , kumacie
Z tym fitem to wogole jakas abstrakcja zeby gosc juz w 1 wersie refrenu disowal gospodarza Moze Quebo jak uslyszal slowa tego ancymona z tym hajsem to swierdzil ze chuja mu zaplaci
Różnica jest taka, że po premierze utworów Rio, Remy Martin, Algeciras pojawiło się wielu nowych słuchaczy(dzieci), którzy podłapali temat filmiku z "halo policja" i jednocześnie na instagramowych transmisjach zaczął się trolling w tym temacie - co bardzo zdenerwowało nieraz Sebastiana.
@PSZ nie do końca, większość grupy Sicarios na FB po prostu ceni muzycznie Sebe, ale ma z niego beke i podkręca go na live. Seba sie wkurwi, zrobi live gdzie mówi o tym, że polacy nie wiedzą co jest grane, że nie widzieli owoców morza na oczy i dzień później mówi, że mamy zajebistych raperów w kraju i kocha Polskę. Też mi się wydawało, że nie ma dwubiegun...
GoodStuff pisze: ↑26 mar 2021, 21:17
Z tym fitem to wogole jakas abstrakcja zeby gosc juz w 1 wersie refrenu disowal gospodarza Moze Quebo jak uslyszal slowa tego ancymona z tym hajsem to swierdzil ze chuja mu zaplaci
w sumie to zabawne, jak czlowiek rok po przesluchaniu zdaje sobie sprawe, jaka byla geneza tego wydawaloby sie randomowego wersu. swoja droga quebo tez niezly foreshadowing zapodal w gazpromie: Nagrałem jakiś cukierkowy numer latynoski / I nie stać mnie na refren od Sentino, gdzie na pierwszy rzut oka linijka wydawala sie irracjonalna
a te przydupasy w komentarzach ,Sentino wie ze do Polski juz nie wroci dlatego bedzie sobie kozaczyl i cisnal jak sie da ale szkoda ze ten oszolom nie moze skupic sie tylko na samej muzyce czyli czyms co mu najlepiej wychodzi
jajca pisze: ↑27 mar 2021, 0:26
Czyli tps ze strachu pokornie usunął swoje story, szkoda, liczyłem na beef najlepszego polskiego rapera z jednym z najgorszych
Sentino wysyła Sicarios po TPSa, a wyruchała go na zwrotkę nadwrażliwa hermafrodyta z Ciechanowa, która nic sobie nie robi z emocjonalnych wysrywów i pretensji wierzyciela. A wy, młodzieży, jak naprawdę lubicie Sentino, to nie śmiejcie się z niego, nie dokuczajcie mu.
Inna liga Senti już całkiem się odkleił. Ładnie, ładnie
A beefu raczej nie będzie, bo nikt raczej go poważnie nie traktuje, to jakby dissowac się z tigerem bonzo