Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
mario995

Re: Sentino

Post autor: mario995 »

W świecie kwadratowej ulicy kręci jakieś tam liczby to fakt. No i ma bardzo "bojowy" fanbase co pokazał beef z Białasem
Na fali prawilnych haseł ten beef mógłby się skończyć różnie
Może nie muzycznie bo tu wiadomo, że Seba wygra, ale mam wrażenie że TPS mógłby zyskać więcej niż się wydaje,gdyby wybrał znośne bity.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

mario995 pisze: 26 mar 2021, 14:29 No i ma bardzo "bojowy" fanbase co pokazał beef z Białasem
o no no w sumie jak pisalem posta to nie przemyslalem, ale fakt - tps w sumie moze wiecej zyskac, bo ostatnio beefy sie mierzy doslownie fanbasem (dlatego np. dla wiekszosci Filipek wygral z Bedoesem xd)
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
GoodStuff

Post autor: GoodStuff »

zacznijmy od tego ze to ze ma cos w stylu dwubiegunowosci to jedno ale tez troche siedzi juz w tym biznesie ,za chwile wydaje plyte ,zauwazyl ze cytuja go portale w Polsce i robi sie szum a ze gimby go podpuszczaja to puszcza te swoje pocieszne monologi ,on doskonale wie co robi,zreszta TPS tez wydal plyte niedawno i zaczal nagle sie udzielac i komentowac i co nie wiedzial ze bedzie glosno? oczywiscie ze wiedzial,nie wazne jak wazne zeby mowili
JastrzabHBO

Post autor: JastrzabHBO »

Miałem zły dzień ale jak posłuchałem tego liva to aż humorek wrócił. Nie łatwo jest być LEGENDA
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

mario995 pisze: 26 mar 2021, 14:29 Może nie muzycznie bo tu wiadomo, że Seba wygra, ale mam wrażenie że TPS mógłby zyskać więcej niż się wydaje,gdyby wybrał znośne bity.
przecież beef sentino vs ktokolwiek kto go nie zna i nie rzuci jakiś kulłarowych historyjeeek jak np. que będzie tylko powtarzaniem halo policja i jaki to pseudogansterski sebek nie jest

Dodano po 59 sekundach:
Jaayu pisze: 26 mar 2021, 14:37 o no no w sumie jak pisalem posta to nie przemyslalem, ale fakt - tps w sumie moze wiecej zyskac, bo ostatnio beefy sie mierzy doslownie fanbasem (dlatego np. dla wiekszosci Filipek wygral z Bedoesem xd)
i dla łebków wygrał szpaku w beefie z bezczelem
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
zielony
Zbanowany

Post autor: zielony »

Jaayu pisze: 26 mar 2021, 14:37 o no no w sumie jak pisalem posta to nie przemyslalem, ale fakt - tps w sumie moze wiecej zyskac, bo ostatnio beefy sie mierzy doslownie fanbasem (dlatego np. dla wiekszosci Filipek wygral z Bedoesem xd)
Co miałby zyskać TPS na beefie z Sentino? Pytam nieironicznie. Szacunek w oczach 50 osób ze ślizgawki? Jakkolwiek to brzmi, to TPS wygrywa życie i ma wszystko to o czym marzy jego oponent i nie musi nic nikomu udowadniać. A po sytuacji z SBM dziwi że takie głosy padają, przecież tam muzycznie też miała być przepaść ale jak przemówiły konkrety to taki Avi nie wiedział gdzie się schować a nawet na tle Białasa sam diss nie wypadł źle, z kolei w tym przypadku mówimy o typie z bipolarem całkowicie skompromitowanym w środowisku, o typie który mało kogo obchodzi. Zyskać na beefie TPS - Sentino to mógłby tylko Sentino, gdyby nie był Sentinem. Bo tak to może nagrać drugiego Vitalyi'a a dukający TPS który zapoda 3 wersy prawdy a potem zjawi się na Mokotowie zamknie sprawę w ciągu kilku dni.

edit: krótko mówiąc chodzi mi o to że śmieszy postrzeganie TPS jako underdoga w tym beefie. To jak w przypadku każdego pojedynku dużego gracza z małym to byłoby bardziej na zasadzie znęcania się nad słabszym a nie realnego zyskiwania bo i tak każdy poza forum kładzie lachę na Sentinie.
Ostatnio zmieniony 26 mar 2021, 14:57 przez zielony, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

Spoiler
Obrazek
korwin tylko ze rapowy :damn:
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

ładnie que promuje nowy album, przebija poprzednią akcję marketingową
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
kwrb

Post autor: kwrb »

:joint:

Obrazek
lambiczi

Post autor: lambiczi »

Na beefie mógłby zyskać jedynie Sentino, jakby wpadł do Polski i wyjaśnił uliczników, czego nie zrobi, bo siedzi obsrany w Hiszpanii, a będzie jeszcze bardziej obsrany swoich zaczepkach. Stracić nic nie straci, bo jego fani, słuchaliby go nawet jakby się dymał z transwestytą za grudę towaru. Zabawne jest to, jak gość mówi o hajsie, o walizkach droższych niż samochody, a nie stać go na mix za 300zł czy klip za tysiaka :lol:
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Nareszcie Polska doczekała się swojego Kanye. Co prawda nie muzycznie tylko social-mediowo, ale chuj tam, od czegoś trzeba zacząć.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Tuptuś wrzucił story do sentino
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Sentino się wozi i sra niż dupe brudną ma
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Zephyr

Post autor: Zephyr »

NEGRO pisze: 26 mar 2021, 13:57 TPS i ten Olo jakiś tam gdzie coś na Sentino mowili? bo nie widze nic, chyba ze Sentinowi sie to urodziło w głowie :rotfl:
Ten OloSolo to pod każdym newsem związanym z Sentino pisze ze swojego prywatnego konta po kilka komentarzy typu "haloo policjaa :cry emoji:", gość nie może żyć bez Sentino :D

Seba zajebista forma :bowdown: potężny live, który przejdzie do historii
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Awatar użytkownika
ELOYELO

Post autor: ELOYELO »

W momencie, w którym raperzy typu jakiegoś tam, pokroju jakiegoś tam TPS zaczynają się na mój temat jakośkolwiek się wypowiadać to ja mogę powiedzieć wprost - KURWO wyglądasz kurwa jak jebany Harry Potter. Wyglądasz kurwa jak jakiś kurwa uczeń jakiejś kurwa elitarnej szkoły kurwa brytyjskiej kurwa gdzieś kurwa na polu golfowym. Czego ty myślisz ode mnie kurwa móc chcieć.

Zniszczyło mnie to :bowdown:
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
Awatar użytkownika
jajca

SWN pisze: 26 mar 2021, 15:19 Nareszcie Polska doczekała się swojego Kanye. Co prawda nie muzycznie tylko social-mediowo, ale chuj tam, od czegoś trzeba zacząć.
mnie te outbursty bardziej przypominaja jakiegos Liama Gallaghera, ktory tez rzucal wersy typu "Jack White is like zorro on donuts", "Chris Martin looks like geography teacher" albo "Mumfords & Sons got fucking nits and eat lentil soup with their sleeves rolled up, and live on heath"
Senti gwiazdą rocka
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

TPS na insta wrzucił nagranie jak Sentino ucieka przed kimś i krzyczy "Halo Policja", wyjaśnienie przyszło wcześniej niż wszyscy oczekiwaliśmy, w ten sposób tuptuś zakończył karierę pseudogangstera Sentino w polsce, jeśli myślicie inaczej polecam insta story TPS
https://www.instagram.com/stories/tps_o ... 656501252/

:rotfl: :rotfl:
TPS zrobiłeś to zuchu
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Post autor: SentoAlainDelon »

@LWD niby jak to ma zakończyć jego kariere, filmikiem 3 letnim?
Awatar użytkownika
jajca

czyli ten filmik naprawdę istnieje...ciekawe jakie kontakty musiał TPS uruchomić, żeby dotrzeć do niego w zaledwie kilka godzin?
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

XDDDD
ODPOWIEDZ