cloud pisze: ↑26 mar 2021, 12:10banda frajerow kurwa cweli pierdolonych sie kurwa znalazla kurwa bedzie gadala na typow jak mnie kurwa krotka pilka kurwa przystawie ci kurwo klamke do zebra kurwa zobaczysz co sie bedzie dzialo szmato ja mam 1.9m wzrostu kurwa jebany kurwa leszczu patrz jaka wode pije kurwa co ty pijesz kurwa krople beskidu kurwa pijesz kurwa aluminium juz kurwa w glowie masz chuj wam w dupie kurwy jak nie masz siana jestes nikim
@benzoabuser ale ty wiesz, że TPS to wyszedł z więzienia już kupę lat temu i od tego czasu to robi legalne biznesy, np. opierdala bawełnę gimbazie i ma wytwórnię itd. i pewnie sobie serio robi legalnie większy hajsik niż Sentino?
Patusem z ulicy to on był kilka lat temu, teraz to biznesmen, który obraca większą kasą, niż 3/4 forumka.
W sensie no można się śmiać z niego, ale jakby nie było to na jego możliwości intelektualne i środowisko w jakim przebywał to ustawił się zajebiście.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Kurwa jeszcze jak wychodziło Remy Martin to wierzyłem ze mu ta Hiszpania służy i będzie miażdżyć kokosy no homo tym razem, ale no kurwa gość jest odklejony ciężko nadal
Jose pisze: ↑26 mar 2021, 13:48
Ciekawe, czy TPS wyjaśni Sentino jak Aviego
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ja myśle, że skoro Sage go wyjaśnił to ekipa ZDR bez problemu go rozpierdoli. A sam TPS robi zajebiste wyświetlenia opierdla w chuj ciuchów i jakby konto bankowe pokazał to Senti by fikołka jebnął taka jest prawda ulicy
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Znów pajacowanie. Niech rzuci jakiś singiel co zamknie scenie mordę, a nie master za 5 zł
Echhh Seba Seba
Liczę na jakiś ruch TPSa. Wierzę że byłoby co najmniej wesoło
ale jaki ma byc ruch tpsa? ani chlop nie pojedzie do hiszpanii, ani kurwa nie ma zadnych smiesznych hakow na sebe, ani kurwa go raczej nie zdissuje bo przeciez no nie oszukujmy sie muzycznie to seba wciaga go dupa wiec o co chodzi, tak samo reszta tych prawilniakow czy cos.
Senti ma te przewage ze se wygrywa zycie w Hiszpanii i nikt nie ma do niego dostepu za bardzo, jakby siedzial w WWA czy cos to by bylo inaczej