Reprezentacja Polski [banda chuja]

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto zwycięży?

Pan Lewandowski
56
44%
Trener Probierz
11
9%
hip hop
59
47%

Liczba głosów: 126

Awatar użytkownika
carl

Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]

Post autor: carl »

a ja myślę, że dostaniemy w czambo

jak Węgry zagrają na takim poziomie jak w meczu z Turcją z Ligi Narodów to tak się nieuchronnie stanie
Awatar użytkownika
GoodStuff

Post autor: GoodStuff »

Wegry sa solidna druzyna szczegolnie u siebie ale nawet jak zagraja na swoim najwyzszym poziomie to wynik tego meczu zalezy tylko od tego jak my zagramy bo patrzac na same umiejetnosci i potencjal faworyt moze byc tylko jeden,pytanie czy zadziala efekt nowej miotly i jak przyjmie sie taktyka Sousy
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Kiedy u nas zadziałał efekt nowej miotły w kadrze? Lata 90 chyba.
Awatar użytkownika
GoodStuff

trez pisze: 25 mar 2021, 10:56 Kiedy u nas zadziałał efekt nowej miotły w kadrze? Lata 90 chyba.
Nawalka o punkty

0-7 Gibraltar
2-0 Niemcy
2-2 Szkocja
0-4 Gruzja
Do tego jaki ma teraz potencjal ludzki ma ta kadra a jaki miala wczesniej,bez porownania
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

O punkty tak.

Podobno Szymański na wahadle? :lol:
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

ale w Węgrzech Szoboszlai nie gra nie?
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Nie gra
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

Spoiler
Obrazek
o_O
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
GoodStuff

no i gitara,Glik juz dawno po swoim prime i tylko do tylu gra,nie ma grania za zaslugi i tak powinno byc
Bakan

Post autor: Bakan »

No i gituwa. W zasadzie pomyliłem się tylko co do Glik-Helik, ale aż tak szybkiego odstrzału Gliksona się nie spodziewałem. Zakładałem, że jednak potrwa to dłużej.

Na te 4-4-2 nie patrzcie, to jest 3-4-2-1 na 100%.

2:0 do przodu i nara.
TheD

Post autor: TheD »

Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 21:11 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP Earl "DMX" Simmons - 1970-2021 [*]

#freeardrian

https://youtu.be/eFTlFPRCytU
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Zmalau urus?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Clay

Post autor: Clay »

Szkoda czasu i nerwów na tę kadrę, mecz w mecz to samo utwierdzając się w przekonaniu że ta banda chuja nigdy nie będzie grała dobrze w piłkę, nie ważne w jakim zestawieniu i z kim na ławce. Do euro nie chce mi się tego gnoju odpalać, wolę se posłuchać stanu kadry przy bieganiu i się nie wkurwiać.

Pewnie za wcześnie na wyrokowanie, no ale od tego wieloletniego masochizmu wkurwienie samo ciśnie się do głowy.
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Chujowo ale stabilnie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
pardon

Post autor: pardon »

kiedy wegrzy nie chcieli grac i oddali nam pilke - bylismy bezradni w kreacji
kiedy chcieli grac i rzucili wiecej sily do ofensywy - my bylismy obsrani w obronie

i tak sie dzieje zycia cud
Awatar użytkownika
boixos

Post autor: boixos »

szybka weryfikacja Helika i Recy, ta obrona cyrk, razem ze Szczęsnym, ja nie wiem co on odpierdala w kadrze bo nawet w obecnym Juve tak chujowy nie jest
Souse nie ma co jebać, wybrał, nie trafił, szybko poprawiał, ostatecznie jakoś to uratował, teraz sparing, więc może chociaż personalnie trafi z Anglią
Awatar użytkownika
Homie

Post autor: Homie »

A ja jestem zdziwiony negatywnymi komentarzami na temat gry.
Ja oglądając ten mecz widziałem dobrą grę wysokim pressingiem po stracie piłki, przez co Węgrzy wiele razy oddawali nam piłeczkę. Wyprowadzaliśmy spokojnie piłkę po ziemi od bramkarza, bez wypierdalania lagi na Lewego żeby sobie powalczył o głowę, jak to miało miejsce jeszcze parę miesięcy temu. Według mnie, nasza kultura gry w tym meczu była min. 6 poziomów wyżej niż za Brzęczka.

Fakt, że w pierwszej połowie nie tworzyliśmy zbytnio sytuacji, ale trzeba wziąć pod uwagę, że graliśmy pierwszy mecz nowym systemem, z nowym selekcjonerem, a rywalem nie były jakieś Wyspy Owcze. :dunno:
Na minus na pewno gra w obronie pod i w naszym polu karnym, jakaś wina pewnie w tym Bednarka, który już od jakiegoś roku gra srake w reprezentacji. Reca też wypadł słabo, ale to było do przewidzenia. Helik poprawnie, faul nie wiem, czy był na żółtą. Generalnie sędziowanie w tym meczu było dziwne, np. przy drugiej bramce dla Węgrów chłop łapie Lewego w pół i go wypierdala, drugi wpada z przodu i nie ma za to faulu, po czym pada bramka xD.

Mi się podobało i czekam dalej na kadrę Pana Paulo Sousy.
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Zagralismy dobre dwie minuty w meczu z zespolem, ktory na kazdej pozycji, ALE TO KAZDEJ, ma slabszego zawodnika od naszego, to co sie dzieje w obronie jest katastrafowa, jedna wielka loteria czy tym razem uda sie wyjsc poza 20 metr czy tez stracimy bramke. W ofensywie kastraci, utrymywalismy sie przy pilce troszke wyzej niz polowa boiska i to tyle, poza bramkami zadnego zagrozenia, Wegrzy mieli wiecej okazji.

Nie bede cytowal postow GoodStuff z poprzedniej strony jak to ofensywnie bedziemy grac, bo ciagle jestem zly i rozumiem, ze wiecej osob tez mialo pewne oczekiwania, nadzieje.

Jedyne co mnie pociesza to pierwszy mecz za Brzeczka z Wlochami. Wlal wowczas we mnie nadzieje i dal kredyt zaufania dla Brzeczka. Okazalo sie, ze to byl ostatni mecz kadry kiedy zostalo jeszcze jakies szczatkowe DNA Nawalki. Mam nadzieje, ze wczorajszy mecz to efekt DNA Brzeczka i powoli bedziemy sie poprawiac.
Jedno jest pewne - naiwny bylem sadzac, ze z miejsca cos sie zmieni, jezeli sie zmieni, to bedzie to proces. Dlugotrwaly.
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

same old shit dog just a different day
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
GoodStuff

Bunnymen77 pisze: 26 mar 2021, 7:59 Nie bede cytowal postow GoodStuff z poprzedniej strony jak to ofensywnie bedziemy grac, bo ciagle jestem zly i rozumiem, ze wiecej osob tez mialo pewne oczekiwania, nadzieje.
Szczerze powiedziawszy nie spodziewalem sie az takiej padaki i bledow w obronie bo to ustawilo mecz ,jak tylko przyspieszylismy od 60 min od razu to inaczej wygladalo co nie zmnienia faktu ze w kwestii meczow kadry zawsze jestem niepoprwnym optymista :lol: sama idea takiego ustawienia i gry whaadalmi jest mi bliska problem z tym ze u nas kiepsko z jej wykonawcami ,Reca jako obronca to jest kryminal,on ewetualnie moglby grac jako pomocnik bo jakis tam ciag mam na tym skrzydle ale to nie jest poziom na kadre,Szymanski na wahadlowego sie nie nadaje,i smutne jest to ze dziadek Glik jest niezbedny chocby po to zeby opierdalac tych mlodych leszczy,Szczesny ,juz pomijajc 1 bramke katastrofa,te jego wykopy :wall: no i z Bednarkiem wogole sie nie rozumieja.Na plus na pewno potencjal ofenswyny widac,Sousa popelnil blad taktyczny ale szanuje to ze nie szedl w zaparte nie bal sie Glika wpuscic czy 3 napastnika co dalo efekty,Jozwiak ,zaskakuje mnie ten gosc i gra do przodu a nie do brmakarza,jak na wahadle to z nim,wogole za te pilkki do tylu gdy sie przegrywa i do Szczesnego wycofuje a on koslawa laga to karne kutasy powinhy w szatni poleciec
ODPOWIEDZ