Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
a ja myślę, że dostaniemy w czambo
jak Węgry zagrają na takim poziomie jak w meczu z Turcją z Ligi Narodów to tak się nieuchronnie stanie
jak Węgry zagrają na takim poziomie jak w meczu z Turcją z Ligi Narodów to tak się nieuchronnie stanie
Wegry sa solidna druzyna szczegolnie u siebie ale nawet jak zagraja na swoim najwyzszym poziomie to wynik tego meczu zalezy tylko od tego jak my zagramy bo patrzac na same umiejetnosci i potencjal faworyt moze byc tylko jeden,pytanie czy zadziala efekt nowej miotly i jak przyjmie sie taktyka Sousy
Kiedy u nas zadziałał efekt nowej miotły w kadrze? Lata 90 chyba.
O punkty tak.
Podobno Szymański na wahadle?
Podobno Szymański na wahadle?
ale w Węgrzech Szoboszlai nie gra nie?
- ebismolarek
no i gitara,Glik juz dawno po swoim prime i tylko do tylu gra,nie ma grania za zaslugi i tak powinno byc
No i gituwa. W zasadzie pomyliłem się tylko co do Glik-Helik, ale aż tak szybkiego odstrzału Gliksona się nie spodziewałem. Zakładałem, że jednak potrwa to dłużej.
Na te 4-4-2 nie patrzcie, to jest 3-4-2-1 na 100%.
2:0 do przodu i nara.
Na te 4-4-2 nie patrzcie, to jest 3-4-2-1 na 100%.
2:0 do przodu i nara.
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 21:11 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Zmalau urus?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Szkoda czasu i nerwów na tę kadrę, mecz w mecz to samo utwierdzając się w przekonaniu że ta banda chuja nigdy nie będzie grała dobrze w piłkę, nie ważne w jakim zestawieniu i z kim na ławce. Do euro nie chce mi się tego gnoju odpalać, wolę se posłuchać stanu kadry przy bieganiu i się nie wkurwiać.
Pewnie za wcześnie na wyrokowanie, no ale od tego wieloletniego masochizmu wkurwienie samo ciśnie się do głowy.
Pewnie za wcześnie na wyrokowanie, no ale od tego wieloletniego masochizmu wkurwienie samo ciśnie się do głowy.
Chujowo ale stabilnie
świadomość swojej ignorancji
kiedy wegrzy nie chcieli grac i oddali nam pilke - bylismy bezradni w kreacji
kiedy chcieli grac i rzucili wiecej sily do ofensywy - my bylismy obsrani w obronie
i tak sie dzieje zycia cud
kiedy chcieli grac i rzucili wiecej sily do ofensywy - my bylismy obsrani w obronie
i tak sie dzieje zycia cud
szybka weryfikacja Helika i Recy, ta obrona cyrk, razem ze Szczęsnym, ja nie wiem co on odpierdala w kadrze bo nawet w obecnym Juve tak chujowy nie jest
Souse nie ma co jebać, wybrał, nie trafił, szybko poprawiał, ostatecznie jakoś to uratował, teraz sparing, więc może chociaż personalnie trafi z Anglią
Souse nie ma co jebać, wybrał, nie trafił, szybko poprawiał, ostatecznie jakoś to uratował, teraz sparing, więc może chociaż personalnie trafi z Anglią
A ja jestem zdziwiony negatywnymi komentarzami na temat gry.
Ja oglądając ten mecz widziałem dobrą grę wysokim pressingiem po stracie piłki, przez co Węgrzy wiele razy oddawali nam piłeczkę. Wyprowadzaliśmy spokojnie piłkę po ziemi od bramkarza, bez wypierdalania lagi na Lewego żeby sobie powalczył o głowę, jak to miało miejsce jeszcze parę miesięcy temu. Według mnie, nasza kultura gry w tym meczu była min. 6 poziomów wyżej niż za Brzęczka.
Fakt, że w pierwszej połowie nie tworzyliśmy zbytnio sytuacji, ale trzeba wziąć pod uwagę, że graliśmy pierwszy mecz nowym systemem, z nowym selekcjonerem, a rywalem nie były jakieś Wyspy Owcze.
Na minus na pewno gra w obronie pod i w naszym polu karnym, jakaś wina pewnie w tym Bednarka, który już od jakiegoś roku gra srake w reprezentacji. Reca też wypadł słabo, ale to było do przewidzenia. Helik poprawnie, faul nie wiem, czy był na żółtą. Generalnie sędziowanie w tym meczu było dziwne, np. przy drugiej bramce dla Węgrów chłop łapie Lewego w pół i go wypierdala, drugi wpada z przodu i nie ma za to faulu, po czym pada bramka xD.
Mi się podobało i czekam dalej na kadrę Pana Paulo Sousy.
Ja oglądając ten mecz widziałem dobrą grę wysokim pressingiem po stracie piłki, przez co Węgrzy wiele razy oddawali nam piłeczkę. Wyprowadzaliśmy spokojnie piłkę po ziemi od bramkarza, bez wypierdalania lagi na Lewego żeby sobie powalczył o głowę, jak to miało miejsce jeszcze parę miesięcy temu. Według mnie, nasza kultura gry w tym meczu była min. 6 poziomów wyżej niż za Brzęczka.
Fakt, że w pierwszej połowie nie tworzyliśmy zbytnio sytuacji, ale trzeba wziąć pod uwagę, że graliśmy pierwszy mecz nowym systemem, z nowym selekcjonerem, a rywalem nie były jakieś Wyspy Owcze.
Na minus na pewno gra w obronie pod i w naszym polu karnym, jakaś wina pewnie w tym Bednarka, który już od jakiegoś roku gra srake w reprezentacji. Reca też wypadł słabo, ale to było do przewidzenia. Helik poprawnie, faul nie wiem, czy był na żółtą. Generalnie sędziowanie w tym meczu było dziwne, np. przy drugiej bramce dla Węgrów chłop łapie Lewego w pół i go wypierdala, drugi wpada z przodu i nie ma za to faulu, po czym pada bramka xD.
Mi się podobało i czekam dalej na kadrę Pana Paulo Sousy.
- Bunnymen77
Zagralismy dobre dwie minuty w meczu z zespolem, ktory na kazdej pozycji, ALE TO KAZDEJ, ma slabszego zawodnika od naszego, to co sie dzieje w obronie jest katastrafowa, jedna wielka loteria czy tym razem uda sie wyjsc poza 20 metr czy tez stracimy bramke. W ofensywie kastraci, utrymywalismy sie przy pilce troszke wyzej niz polowa boiska i to tyle, poza bramkami zadnego zagrozenia, Wegrzy mieli wiecej okazji.
Nie bede cytowal postow GoodStuff z poprzedniej strony jak to ofensywnie bedziemy grac, bo ciagle jestem zly i rozumiem, ze wiecej osob tez mialo pewne oczekiwania, nadzieje.
Jedyne co mnie pociesza to pierwszy mecz za Brzeczka z Wlochami. Wlal wowczas we mnie nadzieje i dal kredyt zaufania dla Brzeczka. Okazalo sie, ze to byl ostatni mecz kadry kiedy zostalo jeszcze jakies szczatkowe DNA Nawalki. Mam nadzieje, ze wczorajszy mecz to efekt DNA Brzeczka i powoli bedziemy sie poprawiac.
Jedno jest pewne - naiwny bylem sadzac, ze z miejsca cos sie zmieni, jezeli sie zmieni, to bedzie to proces. Dlugotrwaly.
Nie bede cytowal postow GoodStuff z poprzedniej strony jak to ofensywnie bedziemy grac, bo ciagle jestem zly i rozumiem, ze wiecej osob tez mialo pewne oczekiwania, nadzieje.
Jedyne co mnie pociesza to pierwszy mecz za Brzeczka z Wlochami. Wlal wowczas we mnie nadzieje i dal kredyt zaufania dla Brzeczka. Okazalo sie, ze to byl ostatni mecz kadry kiedy zostalo jeszcze jakies szczatkowe DNA Nawalki. Mam nadzieje, ze wczorajszy mecz to efekt DNA Brzeczka i powoli bedziemy sie poprawiac.
Jedno jest pewne - naiwny bylem sadzac, ze z miejsca cos sie zmieni, jezeli sie zmieni, to bedzie to proces. Dlugotrwaly.
Szczerze powiedziawszy nie spodziewalem sie az takiej padaki i bledow w obronie bo to ustawilo mecz ,jak tylko przyspieszylismy od 60 min od razu to inaczej wygladalo co nie zmnienia faktu ze w kwestii meczow kadry zawsze jestem niepoprwnym optymistaBunnymen77 pisze: ↑26 mar 2021, 7:59 Nie bede cytowal postow GoodStuff z poprzedniej strony jak to ofensywnie bedziemy grac, bo ciagle jestem zly i rozumiem, ze wiecej osob tez mialo pewne oczekiwania, nadzieje.