Sentino
Re: Sentino
XD git
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
Hej bortwick
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Najgorsze, że to czysta brudna prawda. Pamiętam jak usłyszałem pierwszy raz o Sebastianie właśnie przy tej akcji z paluchem, cieszyłem się, że może się odjebać fajna akcja, a skończyło się na tym, że paluch będąc w stolicy chciał się spotkać z przy100, a ten obsrał zbroję
Wielkie 5 dla niego
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wielkie 5 dla niego
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
ale ma skrzywioną, obrzydzoną mordę ma mówiąc o nim xDDD
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
piekne jak sie zestawi z wypowiedzia quebo gdzie sie jaral ze zwrotka od sentino to nie sa tanie rzeczy 
no takie piękne, że aż mi się przypomniał milion akcji z sentino gangsterem, muzycznie spoko ale to farmazoniarz jest i prędzej uwierzyłbym w to, że Que mu zapłacił, a ten pierdoli kocołopy
PS a tak w ogóle to 5k leży w Berlinie na ulicy, ja w ogóle nie wiem po co ta afera o tak śmieszny pieniądz XD
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
no ogólnie było coś tam że niby quebo zapłacił, ale ten hajs poszedł do wytwórni, bo sentino im wisiał siano? coś w tym stylu, nie śledziłem za bardzo, ale jak źle gadam to zara mnie ktoś poprawi
Porównanie może trochę z serii tych o odejściu Tede z RRXu, ale patrząc na ostatnie poczynania Seby od razu przyszła mi do głowy maniakalna faza Gucci Mane'a, który jakąś dekadę temu powoli przeholowując z proszkami stawał się śmiesznym grubaskiem i też zaczepiał dosłownie kogo popadnie włącznie z dotychczas dobrymi znajomymi. Guwop trafił później do pierdla i bodajże na detoks, skąd wrócił sprawniejszy ciałem, ale przede wszystkim umysłem, co pozwoliło mu na jedno z lepszych odświeżeń kariery w rapie. Sentino też obecnie wydaje się być mieszanką gorącej głowy i niekoniecznie zdrowych substancji, co przekłada się niestety na komiczną walkę z całym światem. Oby skończyło się pozytywnie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- oKulTywowany
Sentino
wyzywa Quebonafide
idol ślizgawki
koń zwalony ,Que by na pseudo gangsterinie suchej nitki nie zostawił
This page is no longer available.
-
MalinowyJogurt
Quebo mu zapłacił za dramę a za miesiąc wjeżdżają z letnią EPką wiadomo i gdyby nie to, że Sebek jest tak odklejony to byłbym w stanie w to uwierzyć xd
- afterlight
przeciez zobaczył ze dzieki kontrowersjom ma kliki i te legendarne cyferki sie zgadzaja o których tak gadal zeby wlaczac Spotify na noc bo tylko cyferki sie licxa to powie byle jaka glupote byleby ludzie gadali o nim
dzis o 0:00 nowy polski singiel
dzis o 0:00 nowy polski singiel
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
-
BouncedDuck5106
To jest Sentino jakiego polska scena rapowa potrzebowała.
https://www.youtube.com/watch?v=wTS_-DguuZY Chyba juz Quebo nie pospiewa numerow Sentino 
- benzoabuser
- Zbanowany
refren od sentino jest bezcenny
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION

xdd
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag