Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Re: Transfery

Post autor: Cz4rny1337 »

Spiritus pisze:Przecież Pogba nigdzie nie odejdzie (...)
Raiola : "Paul Pogba is determined to leave MUFC this summer. Everyone within the club from the manager to the owner knows Paul’s wishes. Everyone knows the willingness of Paul to move on. We are in the process of that" [The Times]

XD
Obrazek
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Niech spierdala i oby szybko
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Barca :lol: atleti :bowdown:
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

co z nimi
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Awatar użytkownika
Sined

Post autor: Sined »

mes que un club :lol:
nikt nie powie nam jak mamy żyć, mordo
ile zarabiać, gdzie pracować i kim być, mordo
Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

Warto jeszcze dodać, że meske poprosiło Atletico o rozłożenie klauzuli na raty, mimo że Atletico rok temu już wydawało komunikat, że ma dość tych gierek Barcelony wokół AG :lol:
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
lambiczi

Post autor: lambiczi »

Jeszcze ten idiota Bartomeu przyznał, że Neymar chce odejść :rotfl: Najlepszy prezes Realu <3
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

według tego tekstu ATM w MAJU dowiedziało się, że Barcelona z Griezmannem zawarła porozumienie już w marcu. Czemu więc nie zgłosili tego do odpowiednich organów? Po prostu źródłem tych informacji o porozumieniu jest pismak, a Atletico gra teraz pod publikę. Nie mają pewnie żadnych dowodów i chuja mogą zrobić, jeśli Barca przyjdzie z równą kwotą 120mln. Gdyby nie byli pewni odejścia Griezmanna do Barcelony to by nie sprowadzali Felixa za 126mln. Wielce oburzeni teraz, bo nie chcą im dać pełnej kwoty tylko rozbić na raty
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
Groszek

No właśnie o to rozbicie na raty tylko chodzi bo Barca chciała to na raty rozbić pokazując 0 szacunku przy czym atleti nawet nie potrzebują kasy bo zarobili już 180mln w tym okie ku hah, a jeżeli atleti ma dowody to Barca dostanie karę i z transferu nic nie będzie. A psg nie chce sprzedać neymara do barcy marca czy inny as podał że psg zaoferował neymara dla Realu ale Real powiedział nie bo go już nie potrzebują. Więc wyjdzie na to że Barca będzie musiała wpłacić klauzulę za griezmana i nie ma szans na neymara bo nie zamkną budżetu, a jak Barca dostanie karę to nie kupią ani griezmana ani neymara :bowdown:
Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

Nie no, tak daleko bym nie szedł, nie wierzę za bardzo w żadną większą karę, bo już rok temu któryś z Barcelony przyznał, że kontaktowali się z Griezmannem i jak spadła krytyka to głupio się z tego wycofywał. Rozeszło się po kościach, także w brak żadnego transferu nie wierzę, tego AG klepną, Neymar jedynie będzie cięższy. Może się dogadają z tą wymianą, aczkolwiek PSG nic nie musi i może sobie pozwolić na wodzenie Barcelony za nos :lol:
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
jefecito

Post autor: jefecito »

Klauny za sterami Barcelony to nie ma się co dziwić, że wychodzi takie szambo. Atletico to też niezłe dzbany chyba nie pamiętają jak ostatnio dogadywali transfer Vitolo za plecami Sevilli. Pomimo tego zamieszania jestem pewny, że Grizi trafi do Barcy prędzej czy później, pytanie tylko czy trzeba będzie wpłacać klauzule czy się dogadają w końcu.
Atlético wants Semedo to be included in the Griezmann operation, but Barça does not want to agree on this. Jorge Mendes is trying to take Semedo to Atleti and is proposing Cancelo for FC Barcelona. [@gerardromero]
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

imo Cancelo w obronie słaby, lepszy byłby Kimmich
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
boixos

Post autor: boixos »

popłakało Atleti w tym oświadczeniu, no straszne rzeczy, że dogadywali piłkarza wcześniej, bo przecież nikt tak nie robi, a karę to dostanie Atleti, które znowu zostanie zruchane, przegrywy
jakby coś mieli na Barcelonę to by napisali, że zgłoszone do UEFA, więc?

bardziej od słów Bartomeu co do Neymara to zaciekawiły mnie te
"Mowiłem jakiś czas temu, że wiem gdzie będzie grał De Ligt w przyszłym sezonie i nadal to wiem, ale nie mogę powiedzieć nic więcej."
niby nic, ale powtórzył to po raz kolejny, tymczasem o De Ligtcie cicho w kontekście PSG, z Juve już niby miało być wszystko dogadane, ciekawe
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Atlético Madryt wykupi Álvaro Moratę z Chelsea.

Napastnik trafił do hiszpańskiego klubu zimą na zasadzie wypożyczenia z „The Blues” do końca sezonu 2019/2020. W najbliższych rozgrywkach formalnie dalej będzie on występował w Madrycie na zasadzie wypożyczenia, ale po nich już na pewno zostanie wykupiony przez Atlético. W sobotę potwierdziły to oba kluby.

W komunikatach nie została zawarta kwota definitywnego transferu atakującego, ale zgodnie z wcześniejszymi doniesieniami wyniesie ona 50-60 milionów euro.
Fahrmann na wypożyczeniu w Norwich, Schalke dostaje za ten ruch 3 mlne.
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

:dunno:
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

W sumie 65m euro za Morate, Marina królowa
Obrazek
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Nie wiem jak on sobie radził w atleti ale chyba lepiej niż pies costa co? jak był w londynie z wiadomych powodów byłem fanem i liczyłem na 15 brameczek. 65 baniek za niego do dobry deal w chuj. Ciekawe za ile juve uda się Gonzalo ojebać.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
Groszek

Theo Hernandez w Milanie z Realu za 20mln

Trochę dziwne bo ancelotti go chciał bardzo u siebie, ale chyba Napoli nie chciało tyle płacić
TheGreatestGolota

Post autor: TheGreatestGolota »

dobra dla postronnych, agent AG spotkał się z Bartomeu, bo może.
prezes pewnie ma rozmowy prywatne na taśmie agenta AG na temat przenosin do Barcelony.
tu sobie beke kręcę.
no i ten agent mówi prezesowi, ze odchodzi Antunao
antunao robi pajacyki popijajac yerbe
nagrywa filmik jak mowi ze jebac real i przechodze do barcelony
no i puenta
Semedo chce odejsc, Simeone chce Portugalczyka
prezes negocjował transfer Francuza i Portugalczyka w pakiecie i się wkurwił bo mu odmówiono chociaż 90 mln +Semedo to tyle samo co 130 MLN które musi Barca zapłacic z klauzulą, i tu wbija Bartomeu i mowi ej joł prezes a może 126 w ratach? no nie dziwcie się, że mu puściły nerwy...
Np do tych klauzul dochodzi jakiś podatek bo np pamiętam Theo Hernandez przeszedł do Realu za 26 mln euro, aka 24+2 zmienne
https://www.realmadryt.pl/index.php?co= ... i&id=74889
https://transfery.info/102803,oficjalni ... ez-w-realu
Ja sądze to tak, że podatek to jest 10% no i jak dzielimy te pieniądze to mamy 120 +12 mln więc Atletico dostaje 120+6 mln
to samo było z Ceballosem. 15 wykup przyszedł za 17 mln, ale te 2mln euro wchodzą w rozliczenie podatkowe czyli, 120+6 mln Euro i 6 mln euro ktore wrzucane są jako odliczenie z podatku więc dostaje się pewnie za rok jako zwrot. Nie wiele wiem o podatkach sorry.
Zapomnialem dodac 24 mln Euro leci do Sociedad, dlatego zależy Atletico połączyć deale, bo wtedy mniej poleci do sociedad 20% z 90 to jest 18
a nie 24mln = 6mln więcej.
Jak macie tam skilla to w całości Atletico może dostać 12mln Euro więcej w tym samym czasie obciążając Barcelone 3 ratami po 32 mln Euro.
a takto xxdd Atletico dostanie 102 mln płacone przez 3 lata, będzie musiało wykupić Semedo za gotówkę, najlepiej bez rat, bo ich tak troche Fair Play nie obchodzi...
Real ma taktykę idę na rękę klauzula ma 15 daje 17 bo i tak będę musiał te 2mln Euro umieścić w skarbonce Państwa więc woli to dać na poczet dobrych relacji. Np Odriozola w kontrakcie 40 mln euro, przyszedł 30+5 mln Euro bo prezesi sie zaprzyjaźnili przy zakupie Llaramendiego. Np teraz jakby Marcelo odpalil odwrot z Madrytu
to Firpo wlatuje nie za 50 mln Euro, tylko 55 mln Euro albo 45 mln Euro, bo poważni ludzie idą sobie na ustępstwa gdy chodzi o czyjeś pieniądze które mają większy wpływ na pewne organizacje za które odpowiadają. Ja bym na miejscu Barcelony puścił Semedo za te -40 mln euro przeprosił, wziął cancelo i alvesa i elo
ODPOWIEDZ