ŚLIZGAWKA GOLD CLOUD 3 [KONIEC]
- llllllllll
Re: ŚLIZGAWKA GOLD CLOUD 3
daveyo pisze: ↑22 lut 2021, 20:52 Aktualizuję teraz playlistę po każdym nowym kawałku więc sprawdzajcie:
https://www.youtube.com/watch?v=mncRBl7 ... SA&index=1
@llllllllll przypominam Ci żebyś wrzucił swój traczek na YouTube, jeśli to nie problem
Macie już swojego faworyta? Który kawałek Waszym zdaniem jak na razie jest najlepszy?
Przypominam też o zakończeniu 3 edycji:
12.03.2021 GODZINA: 21:15
Donejty na ten numer mozna wysylac. W tytule prosze mail podawac
05 1140 2004 0000 3102 7900 0257
Ostatnie godziny i ruszamy z głosowaniem, które potrwa 7 dni. Pamiętajcie również, że dodatkowo od siebie wyróżnię jeden utwór, a także na czas trwania ankiety, codziennie będę wrzucał po jednej ciekawostce ze wszystkich edycji.
Czy ktoś jeszcze weźmie udział na ostatniej prostej?
Czy ktoś jeszcze weźmie udział na ostatniej prostej?
- yungXpaproch
ja wrzuce niedlugo
Dodano po 25 minutach 12 sekundach:
dobra siemano, wrzucilem track, robiony na szybkosci ale mysle ze wyszlo calkiem git, zachecam do przesluchania i z gory dzieki jesli dostane jakies glosy
pozdro dla wspoluczestniczacych w zabawie
z fartem
Dodano po 25 minutach 12 sekundach:
dobra siemano, wrzucilem track, robiony na szybkosci ale mysle ze wyszlo calkiem git, zachecam do przesluchania i z gory dzieki jesli dostane jakies glosy
pozdro dla wspoluczestniczacych w zabawie
z fartem
I mnie się udało coś wydukać nieporadnie także enjoy oraz pozdrawiam wszystkich Uczestników - dla mnie jesteście już Zwycięzcami! <Adam Małysz leci do muzyczki "lecę booo chcęęę" z TVP kiedyś>
WŁAŚNIE ROZPOCZĘŁO SIĘ GŁOSOWANIE! BIEŻCIE UDZIAŁ!
PLAYLISTA ZE WSZYSTKIMI UTWORAMI:
Bardzo dziękuję wszystkim osobom, które wzięły udział, bardzo się z tego cieszę i mam nadzieję, że Wy też się dobrze bawiliście. Życzę wszystkim powodzenia!

PLAYLISTA ZE WSZYSTKIMI UTWORAMI:
Bardzo dziękuję wszystkim osobom, które wzięły udział, bardzo się z tego cieszę i mam nadzieję, że Wy też się dobrze bawiliście. Życzę wszystkim powodzenia!
14 mc's, niezła frekwencja
Jak na razie spośród wszystkich edycji jest najmniejsza ilość odsłon, ale za to właśnie największa frekwencja jeśli chodzi o wrzucone kawałki. Coś za coś, myślę, że i tak dobrze wyszło, bez praktycznie żadnej promocji i po powrocie. Numer 4 to zagadka. 
Dodano po 6 minutach 22 sekundach:
Bardzo bym Was prosił żebyście przed oddaniem głosu, przesłuchali wszystkie kawałki, uszanujmy poświęcony czas wszystkich uczestników i wybierzmy tego najlepszego!
Dodano po 6 minutach 22 sekundach:
Bardzo bym Was prosił żebyście przed oddaniem głosu, przesłuchali wszystkie kawałki, uszanujmy poświęcony czas wszystkich uczestników i wybierzmy tego najlepszego!
Fajnie że to poszło, powodzonka wszystkim i hiphop aż po grób wiadomo
GŁOSUJCIE!
Ciekawostka #1
Pierwszą osobą, która wzięła udział w Gold Cloud był Cherny ze swoim kawałkiem "Pocztówki":
https://www.youtube.com/watch?v=uQSZM9LBFUw
Ciekawostka #1
Pierwszą osobą, która wzięła udział w Gold Cloud był Cherny ze swoim kawałkiem "Pocztówki":
https://www.youtube.com/watch?v=uQSZM9LBFUw
2rzyn już odlatuje przed stawkę klasycznie, liczyłem na bardziej wyrównaną walkę
- yungXpaproch
dla mnie @FruitOffTheWall rozjebal, z fartem
lagi-fajny wajb, płynie całkiem, głos trochę jak kaz, ogólnie na plus
cool arthur-słychać tu trochę klimat pierwszych dwóch sławów, no nie dla mnie humor, ale dosyć ciekawe
owoc aka fruitofftheściana- zaśmiane w kilku momentach xd
klan- ciężko ocenić przez jakość nagrania, to pętlaa? ziom nie rób tego
mruwa- no dawno mi taki rap nie podchodzi, ale spoko wkurw nawet
:0-no ja nie mogę tego słuchać, ale props za kombinacje xd
deska- fajny tekścik i patent, klimacik jak ze złotych lat podziemia
Czajnior-no taki trochę forumowy rap, nie dla mnie, ale brzmienie chyba najlepsze
2rzyn- płynie nawet, ale tekst, to taki trochę ból dupy truska, nie dla mnie taka przewózka
gubi-też próba odwzorowania klimatu starego podziemia, ale warsztatowo trochę niedociągnięć
dzieci kwiatu paproci- podoba mi się ten styl i tekst , na pewno jest to ciekawe
yung paproch- znowu forumowy truskulowy rapik
raus/nerw- super tekst(chyba najlepszy) i emocje, przydałby się lepszy miks i bardziej dopracować może
Ogólnie konkurs jest chyba bardziej na to kto ma więcej kolegów na forum, a nie na najlepszy kawałek, ale chuj tam, fajnie, że frekwencja dopisała i jest tzw zajawka xd pozdro dla wszystkich i propsy dla daveyo, słyszymy się w następnej edycji eloo
cool arthur-słychać tu trochę klimat pierwszych dwóch sławów, no nie dla mnie humor, ale dosyć ciekawe
owoc aka fruitofftheściana- zaśmiane w kilku momentach xd
klan- ciężko ocenić przez jakość nagrania, to pętlaa? ziom nie rób tego
mruwa- no dawno mi taki rap nie podchodzi, ale spoko wkurw nawet
:0-no ja nie mogę tego słuchać, ale props za kombinacje xd
deska- fajny tekścik i patent, klimacik jak ze złotych lat podziemia
Czajnior-no taki trochę forumowy rap, nie dla mnie, ale brzmienie chyba najlepsze
2rzyn- płynie nawet, ale tekst, to taki trochę ból dupy truska, nie dla mnie taka przewózka
gubi-też próba odwzorowania klimatu starego podziemia, ale warsztatowo trochę niedociągnięć
dzieci kwiatu paproci- podoba mi się ten styl i tekst , na pewno jest to ciekawe
yung paproch- znowu forumowy truskulowy rapik
raus/nerw- super tekst(chyba najlepszy) i emocje, przydałby się lepszy miks i bardziej dopracować może
Ogólnie konkurs jest chyba bardziej na to kto ma więcej kolegów na forum, a nie na najlepszy kawałek, ale chuj tam, fajnie, że frekwencja dopisała i jest tzw zajawka xd pozdro dla wszystkich i propsy dla daveyo, słyszymy się w następnej edycji eloo
- llllllllll
O i moje ktoś docenił, milo
sle pozdrowionka
Donejty na ten numer mozna wysylac. W tytule prosze mail podawac
-
laxoncreed
mi miło również, ale coraz bardziej przekonuję się, że na świecie jest jedna osoba której się nie kojarzę z bałaganem i jest to @Jose

borixon > juicy j
Pamiętajcie, że możecie zmieniać swoje głosy. 
Mój głos poleciał na kogoś innego, ale i tak propsy duże dla Ciebie. Tekst i forma rymowania bardzo mi podeszły.
GŁOSUJCIE!
Ciekawostka #2
W trzeciej edycji udział wzięło aż 14 osób co jest najlepszym wynikiem dotychczas. (Edycja 1 - 12 utwórów, Edycja 2 - 7 utwórów)
Ciekawostka #2
W trzeciej edycji udział wzięło aż 14 osób co jest najlepszym wynikiem dotychczas. (Edycja 1 - 12 utwórów, Edycja 2 - 7 utwórów)