Sentino
- Moltisanti
Re: Sentino
Micha mi się cieszy przy tym tekście który nawija z poważną miną
Nie wiem co by się musiało stać żeby sebek przestał świrować gangusa
nie wiem, ale zmienilem na nowyhayanawama pisze: ↑12 mar 2021, 0:31 @oyama co trzeba wpisać w google, żeby zobaczyć tą scenkę z avatara
chyba, że to prywatne archiwum
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Nitrozyniak udostępnił na fanpage'u, także może karta wleci nawet
Pierwszy odsłuch faktycznie średni, ale zostało na ripicie i teraz śpiewam sobie refren wraz z popularnym Sebastianem.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
- marco_pantani
sento presidento po 7h
banka - 27k odsłuchów
coś tam niemieckiego - 8k odsłuchów i pewnie 3/4 z tego to polacy xD
banka - 27k odsłuchów
coś tam niemieckiego - 8k odsłuchów i pewnie 3/4 z tego to polacy xD
zwracam honor
numer niezły, ale stylówka na białego tupaca z nadwagą w 2021, to troche beka, ten klip idealnie nadaje sie na przeróbke, polecam sobie to puscic bez głosu
totalnie mi nie siada ten numer "Bańka" lipa.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- yungXpaproch
byc takim niemcem przy muzyce sebka by bylo zajebiscie. po niemiecku wiekszosc sluchaczy to polacy, a on i tak puszcza te plyty po niemiecku, a plyty po polsku nie wiadomo czy wyjda, nie wiadomo kiedy, jeszcze seba z 20 razy przed plyta powie "kupujcie bo nie zrobie kolejnej"
Refren chwytliwy, ale ostatnie polskie numery trochę na odpierdol. Blessuren zdecydowanie lepsze, jeśli chodzi o jakość
W tych niemieckich trackach bity są jakieś lepsze. Miks też, chociaż tym razem się już tak nie czepiam. Nie jest źle z tym miksem. Numer taki no nawet spoko, Il duce to to nie jest, ale klapy nie ma. Milionów co prawda tu nie będzie, ale zobaczymy co dalej.
Btw.
Byłby w stanie ktoś przybliżyć mi tak pokrótce, dlaczego Sentino tak ciśnie na ten niemiecki kierunek? On tam jakiś kozak status na scenie ma lub miał? Kręcił kiedyś jakieś większe liczby, czy jak to jest?
Btw.
Byłby w stanie ktoś przybliżyć mi tak pokrótce, dlaczego Sentino tak ciśnie na ten niemiecki kierunek? On tam jakiś kozak status na scenie ma lub miał? Kręcił kiedyś jakieś większe liczby, czy jak to jest?
on sie utrzymuje z pisania tekstów dla 80% niemieckiej sceny, moze dlatego nawija tyle po niemiecku zeby przyszli klienci, zobaczyli jaki z niego liryczny wandal i $$$ wysyłali na teksty
-
laxoncreed
+ może dochodzić kwestia sentymentu po prostu, pewnie jak tam się urodził, wychował i kawał życia spędził to siłą rzeczy czuje się Niemcem ergo w pierwszej kolejności liczy na sukces tam

borixon > juicy j
na chuj on na tych live'ach drąży te tematy i odpowiada tym prowokującym zjebom
Dopiero teraz załapałem, że on ma faktycznie tatoo 1%er.
To jak to jest?
To jak to jest?
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.