Sentino
Re: Sentino
"chodziłem sam jak biały tygrys wśród hien"
on nawet jak gada do telefonu to brzmi jak fragment jego braggi
haha fantastyczna składnia a i oczywiście jebać sześćdziesiątki
Zatrzymajcie te karuzelę śmiechu i nagrajcie dissy 
w realnym świecie on nie dotknął takich kobiet jak bo nie ma Long Dick Style jak Sento

- oKulTywowany
Sebek mentalny sebek , krowa która dużo muczy mało mleka daje, Białas szybko by mlecznego ciapciaka wyjaśnił
Dodano po 2 minutach 57 sekundach:
O kim ten gamoń pierdoli? Polska wersja Pop smokea
Dodano po 2 minutach 57 sekundach:
O kim ten gamoń pierdoli? Polska wersja Pop smokea
This page is no longer available.
Beka, że Sentino się pierwszy tak mocno spiął do Soboty, a cały czas zaprasza do siebie, powinien pierwszy się ruszyć.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Mógłby ktoś w końcu wyjaśnić tego pajaca, żeby zamknął mordę, bo ani to śmieszne ani fajne 
Haha ciekawe czy białas sobie dopisze kolejny beef przepierdolony do kolekcji, zaraz będzie tego więcej niż Lech ma mistrzów Wielkopolski
cztery żubry i dwie kurwy
Już chyba nie te czasy gdzie Solar z Białasem podgryzali pół Polski, teraz to oni są w pozycji niegdysiejszego Eldoki, gdzie mogą sobie powiedzieć "nie chce mi się, nie warto", zresztą na co tam odpowiadać muzycznie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Seba w formie
Nie pozostaje nic innego, jak pójście po popcorn i obserwowanie rozwoju wydarzeń.
Beka ze mlodziak wyjasnia ksiecia nieporzadka starego wyjadacza i jego przydupasow
Zeby nie bylo offtopu: sentino nie ma szans w beefie
Zeby nie bylo offtopu: sentino nie ma szans w beefie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
-
frontkick
Białas zostalby rozjebany doszczętnie w beefie z Sentino wiec trzymam kciuki za rozwoj konfliktu mimo ze nic sie nie wydarzy ech